תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב של אמא שלי יש בעיה ועכשיו שמדליקים את המחשב הוא מגיעה לווינדוס מעלה אחרי איזה 5 שניות הוא קורס ומאתח את עצמו תודה רבה לעוזרים ולמניסים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) בדפדפן הרגיל של המחשב אקספלור משהו ישתנה לי בהגדרות יש את הלשונית למעלה של כניסה לדף אינטרנט בצד יש איקס לסגור וממש צמוד אפשר לפתוח עוד לשונית בדכ שהיתי פותח עוד לשונית/חלון זה הראה לי את כל האתרים שהיתי בהם בסוג של מסך אחד מפוצל כזה ניסיתי לשחק בהגדרות ולהחזיר לקדמותו ללא הצלחה איך עושים זאת בבקשה ? 2)יש לי מחשב נייח התקנתי קודי כיצד אני יכול לצפות בתכנים משם במסך הטלויזיה שלי (יש במסך כל מיני אפשרויות שלא ניצלתי אותם ) האם צריך סטרימר ? אשמח להבין כיצד ניתן לראות מבלי חיבורים חיצונים ? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-