עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galedri,

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Yaakov Zadik,

שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח

3. שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  4. עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח

5. היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד

6. Started by אריה7,

שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. ניסיתי לעזור לחבר שלי להתקין את הכרטיס מסך שהוא קנה RTX 3050 , המחשב שלו ישן עם PCIE-2 התקנתי את הכרטיס מסך שלו החדש במחשב ואין BOOT הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והכול עולה יש BOOT , יש לי במלאי לוח אם ישן עם מעבד ישן שתומך PCIE3 שלא בשימוש הרבה זמן ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך לשם וזה עלה למה ? יש ל RTX 3050 בעיה לעלות עם לוח ישן ? ראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משחקים עם ה 3050 ויש להם PCIE דור 2 הוא אמור לעבוד פשוט במקום PCIE4 לעבוד PCIE2 זה הכול לא מבין את זה נתתי לו את החלקים שלי בינתיים שיוכל לעבוד עם הכרטיס החדש

8. שלום, במחשב של אמא שלי יש בעיה ועכשיו שמדליקים את המחשב הוא מגיעה לווינדוס מעלה אחרי איזה 5 שניות הוא קורס ומאתח את עצמו תודה רבה לעוזרים ולמניסים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by niva401,

לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by asaf_a,

בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by Raz20,

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by moshesuo,

היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by bNs1k,

אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by fog,

יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by רוני1,

מה זאת התוכנה אימיול ומה תפקידה??.? והאם שווה להורידה למחשב שלי??? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oranm23,

יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by lidorosh,

חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.