עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עמוסס,

היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by EcSm,

שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by jhshadi,

הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by elikbelik,

שלום. לאחר שבע שנים של עבודה נאמנה, זריזה ומסורה, המחשב התחיל לבצע הכל באיטיות מחרידה. האם יש דרך לזרז את הביצועים בצורה משמעותית מבלי לפרמט הכל או לעדכן לוינדוס 7? [יש לי תוכנה שכבר איננה מיוצרת שעובדת רק עם XP]. המצב הזה די מתסכל... דיסק קשיח של 320 ג'יגה, שהוא די מלא, אך עליו מותקנת הXP, ועוד דיסק של 1 טרה. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT אם צריך עוד מידע על המחשב אשמח לספק אותו. תודה רבה! אלי

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by sbtgn1,

זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by jara14,

אהלן, קניתי 2 זכרונות DDR1 למחשב הישן, שניהם במהירות 400, אחד CL 3 (ג'יגה) והשניCL 2.5 (חצי ג'יגה). כשאני מחבר את הג'יגה אין בעיה. בחיבור החצי ג'יגה לבד המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עולה ואני גם לא מצליח להיכנס לביוס. חשבתי שהוא פגום אבל כשאני מחבר את שני הכרטיסים יחד ניתן להיכנס לביוס ולראות שהוא מזהה את שני הכרטיסים, אבל הווינדוס לא עולה עדיין, מופיעה השגיאה שצירפתי בקובץ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by thedarkman,

שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by GuyBuko,

שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים, נייח ונייד. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני ניגש על המחשב הנייח מהנייד דרך שורת ה-RUN ספציפית לכונן D (כונן עם מוזיקה ודברים אחרים -לא המערכת הפעלה) אני אכן מצליח לראות את הקבצים, ברגע שאני מנסה להעתיק אפילו קובץ קטן המחשב הנייח אל הנייד, המחשב הנייח קופא ורק ריסטרט מחזיר אותו לעבוד, CTRL ALT DEL לא מעלה שום דבר ואין שום דרך לגשת בשום צורה לשום מקום. ניסיתי לגשת אל כונן C ולהעתיק קבצים - עובד תקין. הרשאות נבדקו אבל זה לא ה issue פה כי המחשב קופא ולא נותן הודעה שאין הרשאות. בדקתי את ה lsass ולא ראיתי משהו בעייתי בפרוסס לפני שהמחשב מגיע לקיפאון... עשיתי scandisk /defrag לכונן D בנוסף סתם כדי לראות אם זה מסייע במשהו - לא הועיל. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by iveco,

יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by Davidmag1,

אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by sayaar,

היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?

19. פשוט לא מגיב תקע באופן פתאומי בדר"כ זה קשור לאקספלורר הוא לפעמים לא מפעיל אותו חושב יותר מדי זמן וכו' ונתקע אבל זה לא חייב להיות אקספלורר זה בכלל נתקע וזהו . עכשיו אני בדקתי את החום זה 40 מעלות ככה.. המחשב הוא ישן cpu intel p4 1.6 mhz northwood מה יכולות להיות הסיבות ? חם לו מדי -משכה טרמית? באג בוינדוס? בעיה בזיכרון?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Imtheman,

קיבלתי את ההודעה הזאת בביוס מה זה אומר ??

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by matankashi,

קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by SHARO21,

כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  25. ואז יש לי 1 גיגה במקום 2 מה שאני עושה זה מכבה אותו ולוחץ על הכרטיסי זכרון ואז מדליק ואז זה קורא את שתיהם ניסיתי כמובן להוציא ולהכניס שוב אבל זה לא עוזר נראה ששתיהם יושבים טוב אבל זה קורה מאיזו סיבה השאלה היא אם סביר שהלוח אם מתחיל להתפגר או אחד הזיכרונות יש לי סטיק ממישהו של 1 גיגה גם אבל לדעתי זה חברה אחרת אם שעון אחר שווה לעשות משהו בנידון?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים