תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte). אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס). קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי). דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב. דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס. אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך. לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקד…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב : Pentium 4 לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN והבעיה הבאה: הוא עבד ובאמצע העבודה נכבה. ניסיתי להדליק, אך שני המנורות דלקו וללא תצוגה. (חייב לציין שהוא עובד עם UPS, וכשהוא לא במצב עבודה, אז אני מכבה גם את ה-UPS, כך שלא מגיע אליו חשמל כלל). הבדיקות שעשיתי (חייב לציין שאין לי רמקול ולא יכול לזהות את הבעיה לפי צפצופים) : 1. כ. מסך עובד לאחר בדיקה במחשב אחר וגם הרכבתי כ. מסך אחר שעובד, אך המחשב בהדלקתו נשאר ללא שינוי (AGP 8) 2. ספק עובד לאחר בדיקה במחשב אחר חזק יותר, וגם חיברתי ספק אחר, אך לא היה שינוי 3. המסך עובד, ובחיבור למסך אחר לא היה שינוי 4. בניתוק של כל חומרה וכאשר השארתי רק כ. מס…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, היו לי עד עכשיו סה"כ 3 דיסקים קשיחים וכונן DVD כך שהם תפסו 4 SATAים, בלוח אם יש לי 6 חיבורי סטה, אבל ממה שאני מכיר עד היום כל הלוחות תומכים בדרך כלל עד 4, זה בכל זאת אומר שאני יכול לחבר 5 סטות? לוח אם: ASUS P5B-E PLUS. אז קניתי דיסק קשיח חדש, שהוא כבר הסטה החמישי (אם זה משנה בכלל), התקנתי עליו את הווינדוס וחיברתי אותו עם עוד 2 דיסקים קשיחים והכל פועל, אבל כשאני מחבר את הדיסק הישן שעליו מותקן הווינדוס המערכת מסרבת לעלות, במסך ה Starting Windows (ווינדוס 7, איפה שיש את הלוגו שלהם זוהר כזה ממש בהתחלה). אני חייב לחלץ מדיסק הזה קשיח, למישהו יש רעיון למה הוא מסרב לעלות כשאני מחבר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה חמורה של Memory Dump מסך כחול כמה פעמים .ולא יחסתי לכך חשיבות. בפעם האחרונה שזה קרה זה עשה לי תקלה חמורה במערכת הפעלה (WIN 7) וכאשר ניסיתי לתקן את התקלה עם הדיסק של הוינדוס הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח. ניסיתי לנקות את המגעים של הדיסק קשיח מבפנים על גבי הלוח שיושב מתחת לדיסק קשיח ומבחוץ. ולבסוף המערכת זיהתה את הדיסק קשיח אך לא הצלחתי לתקן את המערכת. גיבתי את המערכת בעזרת תוכנת גיבויים על גבי DOS (PARTED MAGIC( וניסיתי לסדר א הדיסק קשיח עם תוכנה של SEAGATE אך ללא הצלחה במהלך הבדיקה זוהה שיש לי BAD SECTORS בדיסק קשיח. לאחר זאת ניקיתי את הדיסק קשיח לגמרי . כרגע אני משתמש בדיסק קשיח ישן שלי במערכת WINDOWS 7. והדיסק קשיח התקול מזוהה על ידי המערכת אבל אני לא יכול …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-