תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי Creative-labs Sound Blaster Vibra 128 , כרטיס-קול ממש ישן אבל עושה את שלו . היום התקנתי Windows 7 והכרטיס-קול לא עובד . אז ככה , אני פונה לפה כי בקשר לדריברים באתר היצרן כתוב שאין תמיכה ב-Vista ומעלה . אבל אני בטוח שיש דרך לעשות שזה יעבוד לכך אני פונה אליכם ! HELP PLEASE :s05:
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הusb במחשב שלי לא מזוהה.. איך אני מתקין אותו? ניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הוינדואס החל לעשות בעיות,וגם 3D MARK לא פעל, פירמטתי את כונן C שעליו מותקן הוינדואס. לאחר הפירמוט אני מריץ את 3D MARK ובמבחן השני הוא זורק אותי החוצה ללא כל שגיאה או לפעמים אם השגיעה שהוא לא מצליח להשתמש במאיץ התלת ממדי שלי ושאני יורי הגדרות או משהו, ממש לא מובן ! אם הבעיה לא הסתדרה אחרי פירמוט מה עושים ? (הכרטיס לא נמצא ב-O/C או משהו) הוינדואס בכלל עושה בעיות מרגע ההתקנה ! לתוכניות לוקח זמן רב לעלות מרגע הפעלתן או שהן בכלל לא עולות...
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-