תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הגיע אלי החלק האחרון במחשב שלי, והיום התחלתי להרכיב אותו. יש לי נסיון בהרכבת מחשבים, אך רק מחשבים ישנים. המפרט שניסיתי להרכיב: e8400 9800gx2 (recertified) ep43 ds3(לא lite) gskill 4gb ddr2 800 PI corsair 550w כשניסיתי להדליק את המחשב לדים מס' 1 ו2 היו בצבע ירוק, מס' 3 כתום ומס' 4 אדום. אין לי במארז ספיקר (CM 690ׂ)אך יש לי אחד ממחשב אחר עם 2 חוטים. איך אני מחבר אותו? בכרטיס המסך נורות הכוח היו בצבע ירוק והנורה הקדמית כחולה. בכרטיס המסך חיברתי את כבל ה6 פינים ואת ה8 פינים(pci-e). בלוח האם חיברתי את כבל 24 הפינים של הלוח אם ואת כבל ה4 פינים. ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (גם החלפתי בין שניהם). אני לא יכול לראות כלום על המסך, אפילו לא פוסט. מה יכול…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים עם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מה זה proxy server? מה הוא עושה בדיוק? כיצד אני יכול להשתמש בו? כיצד אני משיג אותו?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילו ארטיפקטים ואני רואה בעיות לפעמים במשחקים מה אני יכול לעשות? לצלצל לחנות?SKYPC)0
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב יחסית ישן - P4, לוח אם של elite group P4VMM2 (לא יודע גרסה ספציפית). הוא עשה בעיות כבר כמה זמן והיום לאחר כמה פעמים שלא הצליח להעלות את הווינדוס וביצע לעצמו reset, עבר למצב של לא פועל בכלל רק משמיע שלושה צפצופים (נראה לי) ארוכים כשמדליקים אותו. נראה לי שזו בעית זיכרון, לכן ניסית לנקות את הכרטיס והתושבת שלו - היה אבק, אך זה לא פתר את הבעיה. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? האם אני מהמר אם אני אקנה כרטיס זיכרון חדש? יכול שהבעיה היא משהו אחר? ובכלל בקושי אפשר למצוא זכרונות מתאימים - לפי ה-manual יש לי תמיכה רק ב: שני כרטיסי 184 פינים מסוג DDR DIMM בתדר של עד 200/266MHz וכמות כוללת של עד 2GB (ונראה לי ללא BUFFER). ד"א, עד עכשיו היה כרטיס אחד של 256 מ"ב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-