תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום מחשב חדש, המחשב עולה אך אחרי כמה שניות הוא נכבה לי, כאשר אני מנסה להיכנס לביוס -נכבה אני מריץ דיסק התקנה של OS, אחרי מס' שנוי - נכבה לוח G965P-DS3 מעבד - E6300 ספק ליברטי 400W אני מיואש, בבקשה עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ... שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ... יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ? E120 LEXMARK נ.ב. ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש אתמול, סוף סוף. קניתי אותו עם מעבד 6400, לוח אם 965DS3 וזכרונות 2 ג'יגה 667. את האמת, אני לא מרגיש כזה הבדל גדול בין המחשב שלי למחשב של חבר, שיש לו מעבר די ישן- 3.06. התקנתי XP SP2 בעברית, אני משתמש בווינדוס הזה למעלה משנתיים ומעולם לא היו לי בעיות או באגים מיוחדים איתו. אתמול התקנתי את הווינדוס, בשעתיים הראשונות הכל עובד טוב ויפה, ואז כשיש קצת עומס, המחשב נתקע, העכבר מראה לי את ה"שעון חול" ושום דבר לא זז. שאני נכנס לתיקיות שיש בהם הרבה קבצים, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה ("שלח" "אל תשלח") והמחשב עושה לעצמו מן רענון שכזה. גם כשיש עומס על המחשב לא הכל עובד חלק. את האמת די התאכזבתי מה6400, חשבתי שהמחשב אפילו לא יתאמץ. שאני רוצה לכבות את המחשב, אני לוחץ על …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-