תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למה הוא לא נותן לי להיכנס לקבצים של הדיסק ?1 אני חייב את זה דחוף נא לעזור בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום,קרה היום אסון \: במחשב שלי אחי נשרף ההרדיסק אין לי ממש מושג למה אבל יצא ממנו ריח שרוף,maxtor 80 sata הרדיסק יחסית לא חדיש להיום ,הבעיה היא שהוא לומד באונ' והיה לו שם קבצים מאוד חשובים ועכשיו אין גישה אליהם. אני יודע שיש חברות שיוכולות להציל נתונים מהרדיסקים שנשרפו ודברים כאלה קיצוניים,האם אתם מכירים או ניסיתים כאלו בעבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום עם לוח 8I915P של gigabyte עם מעבד P4 אריזה 775 אני משתמש בתכנת EVEREST והדיוח שאני מקבל למתחים הינו (בצד ימין): CPU CORE 1.2V 2.5V+ 1.8V 3.3V+ 3.17V 5V+ 5.05V האם מישהו נתקל בבעיה זו? האם זו תקלה של ספק המתח שעל הלוח? טמפרטורת ה CPU הינה 55 מעלות (וגם בטמפרטורות נמוכות מ 50 יש אותו מתח) תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן קניתי לאחרונה מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte 9800 GTX 512MB. הרצתי עליו 3 משחקים. 1. COD4 2. Crysis 3. GRID 1 ו-2 רצו חלק גרפיקה מלאה חוץ מ-crysis שנאלצתי להוריד כמה פרמטרים מ- very high ל-high. 3 עשה בעיות כבר על ההתחלה. הצבעים השתגעו, כל כמה שניות היו לאגים מטורפים הגרפיקה התחרבשה ולפעמים היה רק שחור על המסך או שבכלל נזרקתי חזרה למערכת הפעלה. מאז הופיעו בעיות בשתי המשחקים הראשונים. עושה רושם שזאת בעית טמפרטורה. בדיקה בפורומים מאשרת שאכן הכרטיס מסך הזה או מהסדרות 9XXX לא מעלים את עוצמת המאוורר כתלות בטמפרטורה. האם למישהו יש מושג אם הבעיה פתירה? משחק עם התוכנה RivaTuner לא עוזרת כי ברגע שמעלים משחק, הכרטיס מסך מחזיר את המאוורר למהירות הרגילה שלו. CPU: Intel E8500 (No…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא ידעתי אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה התקנתי לאח שלי משחק שאמור לעבוד לו (זאת הרחבה למשחק אחר שעובד לו מצוין) ואחרי בערך 5 דקות שהוא משחק המחשב פתאום עושה לו ריסט, כאילו מישהו בא ולחץ על הכפתור של הריסט
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי אם ה- Sp3 החדש. לאחר ההתקנה , הכל טוב ויפה, אך שאני שם דיסקים יענו להפעיל אותם רשום לי שאי אפשר לקרוא את הקובץ. כל דיסק שאני שם , יש מין שגיאה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר סט עכבר + מקלדת בלוטוס של מייקרוסופט הבא: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5435 .התקנתי את הדרייברים העכבר והמקלדת מזוהים -העכבר עובד ומזוהה אולם אני לא מצליח להפעיל את המקלדת (ב-bluetooth devices רשום שהמקלדת מזוהה אבל נרשם "NO PASSKEY,") בעת ההתקנות נרשמות ההודעות הבאות: :windows was unable to exchange passkeys with your device The device has not responded to the passkey exchange. Make sure the device is turned on, nearby, and ready to accept a passkey exchange. Then click Back and try again. Check the device documentation for help. בהודעה נוספת נכתב: The device indicates that the connection is terminated. Also, this may indicate that th…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-