תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי נייד HP Pavilion DV6186EA, שקניתי לפני כחודשיים. ביום חמישי המחשב נכבה לי לפתע (לא Shut Down של חלונות, פשוט נכבה ישר) ולאחר מכן הוא לא נדלק. כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה כל הנורות נדלקו וכבו מיד ללא תגובה נוספת מהמחשב. חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה היא בסוללה (היא הייתה מלאה ובהטענה בזמן שזה קרה), אז הוצאתי אותה, חיברתי אותו לחשמל בלעדיה והוא עבד במשך כ-20-30 דקות ולאחר מכן נכבה שוב. כיוון שזה היה ביום חמישי בערב מוקד התמיכה הטכנית כבר היה סגור, אז חיפשתי פתרונות אפשריים באינטרנט ונכנסתי לצ'אט עם טכנאי HP בינלאומי. זה לא עזר המיוחד, כי הוא כל הזמן הנחנה אותי להכניס את דיסק השחזור, כאילו שזה לא מובן שהמחשב בכלל לא נדלק, אבל אחד הדברים שהוא אמר לנסות זה להוציא…
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמעט שנה וחצי אני חיכיתי למחשב, כל פעם דחיתי את זה בגלל שכל תקופה יצא משהו ששווה לחכות בישבילו. שבוע שעבר הגיע הרגע המיוחל, סוף סוף קניתי מחשב חדש. כולם התלהבו מהמעבדים כפולי הליבה , אפילו אני כבר לא יכלתי להתאפק עד שקניתי את המחשב. כולם אמרו שהם חיות ביצועים, אוכלים כל מעבד אחר שיש כיום בשוק וכ'ו וכ'ו, המחשב הקודם שלי היה די מעפן - מעבד אינטל 1.7, עם קירור מעבד מלא אבק ( ) לוח אם SIS, מארז וספק ג'נרים וכ'ו וכ'ו. המחשב שרד יפה 4 שנים, אך לאחורנה עשה לי בעיה שפשוט גרמה לי לזרוק אותו לכל הרוחות ולקנות מחשב חדש, וכך היה. על המחשב החדש השקעתי את מירב כספי- בהתחלה התלבטתי בין ה6300 ל6400, אך בגלל שהיה לי קצת עודף החלטתי לקחת את ה6400, גם למען העתיד , וג…
-
- 126 תגובות
- 41.9k צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המעבד שלי עולה לטמפרטורה של 69 מעלות אני לא יודע עם זה טוב אבל נראה לי שלא יש דבר כזה בBIOS משהו עם CPU QUITE FUN מקסימום 65 מינימום 45 נראה לי ש65 זה המקסימום שהמעבד צריך להגיע ולא לעבור אותו עכשיו יש בסיסבוים של המאוורר של המעבד CPU FUN 2600 RPM זה טוב? כשהו מהגיע לטפרטורה גבוהה(69) אז הוא פשוט קופא נראה לי שזה בגלל זה. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אולי זה המאוור לא מקרר טוב וצריך לקנות חדש או לא יודע מה... תגידו לי אתם מה זה יכול להיות. נ.ב אני צריך תוכנה עם כבר שיראה לי את טמפרטורת המעבד לידי השעון יש דבר כזה ועם אפשר שם ולינק אני יודה לכם. תודה רבה לכם
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story". המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול. בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד. מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום. אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי. מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-