תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )
-
- 16 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המעבד שלי עולה לטמפרטורה של 69 מעלות אני לא יודע עם זה טוב אבל נראה לי שלא יש דבר כזה בBIOS משהו עם CPU QUITE FUN מקסימום 65 מינימום 45 נראה לי ש65 זה המקסימום שהמעבד צריך להגיע ולא לעבור אותו עכשיו יש בסיסבוים של המאוורר של המעבד CPU FUN 2600 RPM זה טוב? כשהו מהגיע לטפרטורה גבוהה(69) אז הוא פשוט קופא נראה לי שזה בגלל זה. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אולי זה המאוור לא מקרר טוב וצריך לקנות חדש או לא יודע מה... תגידו לי אתם מה זה יכול להיות. נ.ב אני צריך תוכנה עם כבר שיראה לי את טמפרטורת המעבד לידי השעון יש דבר כזה ועם אפשר שם ולינק אני יודה לכם. תודה רבה לכם
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story". המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול. בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד. מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום. אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי. מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…
-
- 22 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-