תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום המחשב הנייד ברשותי הכונן החליט לחזור בתשובה והפסיק לקרוא דיסקים צרובים (מכל הסוגים והמינים) משהו יודע לייעץ לי מה כדאי לעשות במקרה כזה? (חוץ מלקנות כונן חיצוני..) תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הגיע לחבר שלי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס, ובהתחלה בהתקנה שמתי מחיצה חדשה (כ-60 ג'יגה) מדיסק קשיח 160 ג'יגה ועשיתי לה NTFS (quick), אחרי זה המחשב עשה ריסט ועלה ונכנס שוב להתקנה אז יצאתי ממנה והפעלתי מחדש ואז עשיתי boot from cd והווינדוס עלה וההתקנה וכל ההגדרות. אחרי הכל ההתקנה הסתיימה והווינדוס עלה לא מופיע כונן D: (המחיצה שעשיתי), מה הבעיה? ועוד שאלה, במחשב יש לוח אם קצת ישן ל-AMD אבל עם תמיכה לפי אתר היצרן במהירות זיכרון 800 שאותה חבר שלי קנה 2 ג'יגה מהירות 800 OCZ ורשום 667 Dual channel במקום מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: המחשב מבוסס על מעבד i5-2500K, לוח אם P67A-UD3-B3 (גרסת ביוס U1a, באתר היצרנית מצוין שישנה גרסה חדשה יותר U1D), זכרונות 2X4GB, ספק כוח Corsair TX 750W, כרטיס מסך HD6950 2GB, שני דיסקים קשיחים (SAMSUNG 1TB F3 ו-Seagate 3TB) ומריץ את מערכת הפעלה Windows 7 67bit. בעבר בוצע אוברקלוק על המעבד, אך בחלוף הזמן הוא אופס וכיום המעבד פועל ללא אוברקלוק. חשוב לציין שגם בעבר נתקלתי בהודעה הזו, וכמדומני הטכנאי שפתר את הבעיה ציין שהוא עשה את זה באמצעות טעינה או ביטול (אני לא בטוח) של פרופיל מסוים של האוברקלוק שנעשה בעבר על המעבד. כמו כן, ייתכן שלפני מספר חודשים הוחלפה בטריית ה-CMOS עקב התיישבנות של הבטריה הקודמת (אני לא בטוח גם בזה). בחירה…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקצב רענון המסך. הוא עומד כרגע על 59HZ ואני מנסה לשנות אותו ל60 ואי אפשר. אני מנסה לשנות ל60, אך זה חוזר בחזרה ל59 משום מה. מחקתי והתקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי לחפש דרייברים למסך עצמו אבל לא מצאתי. המסך הוא מסך של Proview 22 אינץ' דגם 2200W אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של GIGABYTE nVIDIA GeForce FX6600 בן שנתיים וחצי בערך הכרטיס בא עם קירור פאסיבי ולאחרונה הוא מתחמם. אין לי אפשרות לנתר את הטמפ' במדויק כיוון שלמיטב ידיעתי הוא בא ללא חיישן, אבל יש לי חיישן חיצוני ובימים האחרונים הוא התחיל להתחמם מאוד. בזמן מנוחה (גלישה באינטרנט וכ"ו) הוא מגיע לכ-37 מעלות ובמאמץ הוא עבר את ה60 אם לא את ה70. האם יש פיתרון זול (או עדיף חינם) לבעיה? אני משתמש במארז גדול יחסית ומאוורר מאוד (כן, בדקתי את הסירקולציה). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לפניי מספר שעות כיביתי את המחשב. לאחר שחזרתי הביתה, הדלקתי אותו ופתאום הרזולוציה השתנה , אם אני לא טועה ל800X600. לחצתי על המקש הימני--->רזולוציית מסך וראיתי שרשום שם- generic non-pnp monitor. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה קרה שפתאום המסך שינה רזולוציה ? ואיך מסדרים את התקלה ?? תודה, ערן הערות- יש לי כ.מ של ATI 4890 VAPOR-X ומסך של Samsung והדגם הוא Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20,000
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
--סודר-- אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
(פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים פרקתי את כל המחשב כדי לבנות מארז שקוף . עכשיו אחרי שסיימתי את הבניה חברתי את הכבלים וכשאני מעלה את המחשב הוא לא מזהה את הכונן והמחשב מבקש ממני להפוף את ביוס גוארדיאן לפעיל כדי שהוא יוכל לעשות אפדייט . אחרי שהפכתי את זה לפעיל המחשב שוס נתקע ולא רוצה לעשות אפדייט !??!?! בבקשה עזרה במה יכולה להיות הבעיה ????
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קובץ ראשון מתאריך 12/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e9d01a, f64bcb70, f64bc86c} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TdiSend+17 ) ------------------------------------------------------------------- קובץ שני מתאריך 9/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e475c8, f7a1fb4c, f7a1f848} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TcpipBufferVirtualAddress+8 ) ------------------------------------------------------------------- קיצר צריך עזרה בזיהוי הבעיה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי הבאתי איתי 2 כושיות הראשונה היא האם אפשר ניתן לחבר את המחשב למסך טלויזיה ע"י שימוש בכבל כמו שנהוג לחבר לפטופ למקרן או למסך גדול וגם אם אין לי tv out במחשב 2. שמעתי שקיימת תוכנות "שמספרות" לך בדיוק אילו רכיבי חומרה מותקנים במחשב וככה אפשר לגלות אם הספק שלך הרכיב לך מחשב לפי המפרט שמכר לך או שעבד עליך תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררי, הדלקתי את המחשב כרגיל, אבל הוא לא עבד בדיוק אותו דבר.. השינוי המורגש והבולט ביותר היה בפתיחת דפדפנים, שלפתע נעשתה איטית, לאחר מכן כל טאב שפותחים נפתח לא בצורה חלקה אלא מקרטעת, וגם הכיתוב בשורת החיפוש בדפדפן הוא מקרטע. שללתי אפשרות של דפדפן (התקנתי מחדש), בדקתי תכנות ריגול וכל זה - הסרתי מה שהיה. גם המחשב מרגיש קצת איטי במובן מסויים. מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-