עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gorge25,

קניתי מחשב חדש לא מזמן, מעבד ,6300 לוח DS3, זיכרון של 677 PQI 1024 וכרטיס מסך של ATI X1600. התקנתי מערכת הפעלה winXp SP2 עם כל העידכונים. המחשב לפעמים מחליט לבצע ריסט פיתאומי לאחר שהוא קופץ לשנייה למסך כחול שכתובה בו הודעה שמערכת ההפעלה יצרה שגיאה וכדי למנוע תקלה בחומרה מתבצע ריסט (המסך הזה מופיע בדיוק לשנייה ולכן אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעה). בנוסף לכך המחשב גם נתקע לפעמים, כלומר אני נאלץ לבצע ריסט ידני. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע איזו בדיקה שתברר לי את המצב של המחשב, אם כל החלקים תקינים, ואם כן אז איזה תוכנה יכולה לעשות לי את זה. רציתי לדעת גם איך אני יכול לשלול את העובדה שמדובר במערכת הפעלה לא טובה, למרות שעבדתי איתה על המחשב הקודם שלי בלי בעיות מיוחדות.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by mp91,

אני לא יודע אם זה בעיה אבל נירא לי אם אני זוכר טוב בהתחלה שהביאו לי את הכרטיס מסך לא היה לי שום כתם צהוב בבדיקת הארכיפקטים. עכשיו יש לי ככה: מה אתם אומרים יש לי בעיה בכרטיס מסך? או שזה בסדר אם יש כתמים צהובים?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by heya,

שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  5. באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by picasso,

שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by dress,

שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Moti1,

ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by eladbu,

הורדתי עדכון לביוס שלי מאתר הבית של אזוס אך אינני מצליח לעדכן אותו! 1005awd זה הקובץ וכאשר אני מנסה להכנס ל-update step הוא פשוט לא נותן באתר עצמו! למישהו יש רעיון? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אחי ברוב כשרונו הרס בפעם האלף את המחשב שלו... לאחר שטיפלתי באחי ניגשתי לטפל במחשב! בקיצור... מופיע לי מסך כחול של WIN XP ובוא רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME יש מצב שההארד דיסק הלך?? WD 80GB קנינו אותו לפני פחות מחצי שנה... תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. אוקיי מחשב פנטוים 4 עם בעיה קצת מוזרה אף פעם לא נתקלתי בבעיה שהוא רושם יעני ללחוץ F1 שאין מקלדת אבל הוא גם לא מגיב עם אני לוחץ לו F1 המקלדת בסדר ניסיתי גם מקלדת PS2 וגם USB שניהם לא עשו כלום ניסיתי גם לרסט את הביוס גם לא עזר מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by SandSt0rm,

אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by y_i_c,

שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

21. שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by avihy_1989,

השארתי את המחשב לפעול במשך הלילה אני בא לפתוח את המסך אז הוא מהבהב כאילו אין סיגנל בעכבר אין אור בליזר והמקלדת לא מגיבה למשל לקפס לוק ונאמ לוק אבל למקשי הפונקציה היא מגיבה ניסיתי לכבות להדליק מחשב לנתק את המאדרבורד ממתחים לא הצליח בדקתי חיבורים הכל מחוזק מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by יניב51,

שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…

24. Started by BindeR,

שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by GuyBuko,

שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.