תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של LEADTEAK GEFORCE 9600GT ויש לי 2 כניסות DVI. האחת מחוברת עם מתאם (דונגל) מDVI לHDMI ומשם אני מחבר בכבל HDMI את המסך מחשב שלי. השנייה מחוברת לטלויזיה בכבר מDVI לHDMI שזה בעצם אותו דבר עם המתאם או בלי... עכשיו הכרטיס מסך שלי לתומך קול מלא כי יש עליו יציאת S/PDIF שהיא מעבירה קול. אז יש לי את הכבל עם 2 הפינים והתסתכלתי קצת בפורומים באנגלית והבנתי שמה שאני צריך לעשות זה לחבר את הכבל הזה מהכרטיס מסך ללוח אם. מצורפת תמונה של איך שאני חיברתי ועדיין לא עובד לי...אולי צריך לעשות עוד משהו או להגדיר משהו ??אני לא יודע... כעיקרון יש 3 פינים על לוח האם חיברתי את ה2 שימניים יותר - את הכבל האדום ליציאת S/PDIF OUT ואת הכבל השחור לGND. ליד ה2 פינים האלה בלוח האם את…
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שאני לא יודע תדגם שלו משהו BT ושמתי ממיר דיגיטלי בחדר של HOT ולא שומעים.. אולי אני צריך לחבר משהו או לא יודע תגידו מה לעשות זה דחוף מחר יש סידרה שאני חייב להקליט..
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשחק Trine2 ויש לי בעיה של לאג עם העכבר שחזרה על עצמה במשחק אחר שבסוף התייאשתי ממנו בגלל זה. הלאג הזה מתבטא בתנועות מאוחרות של העכבר על המסך. עשיתי חיפוש בפורום הזה ובפורומים בכל מיני מקומות ברשת, הורדתי את ה- Vsync את קצב הרענון ל- 59, רמת הגרפיקה, הפעלתי בתוך חלון (Windowed) ובעצם כל הפתרונות שראיתי הם וריאציות של הדברים הללו, אך ללא הצלחה. החומרה - Win7 32, מעבד intel Q9XXX (מרובע ליבה מגרסא 9 כלשהו) עם 2 G זכרון. כרטיס מסך 9300 Nvidia GS, עכבר לוג'יטק G5 (יש לי 2 מסכים מחוברים לכרטיס אם זה משנה) א. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ב. מתוך הצעות הפתרון השונות אני מבין שהביעה היא בכרטיס מסך - האם זה נכון ואם כן אולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם. אשמח לע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה במשחקים שמתבטאת (ברוב המכריע של המקרים) בכך שכאשר הדמות שלי פונה התמונה לא זזה בצורה חלקה אלא באופן קטוע . זה לא קורה כשאני הולך אחורה וקדימה וכשאני עומד במקום ומסתכל לצדדים. הבעיה לא קיימת בכל המשחקים ואין קשר לדרישות המשחק כי יש משחקים חדשים שאין את הבעיה ומשחקים ישנים שכן יש את הבעיה. כלומר, הבעיה לא קיימת בכל המשחקים. בנוסף, הבעיה לא הייתה קיימת עד לפני כמה שבועות. ניסיתי לחזור לדרייברים ישנים יותר של המעבד הגרפי אך ללא הועיל. בדקתי באמצעות תוכנת fraps את ה frames per second וה frame times ושניהם תקינים ויציבים. בקיצור אין לי מושג ממה הבעיה נובעת ומה לעשות. אשמח מאוד עם למישהו יש עצות בעניין. תודה מראש. ----------------------------…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-