עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by waltobc6,

יש לי כרטיס מסך GTX660 ובמחשב הקודם שלי ראו HD יותר טוב... אני לא יודע למה, שום דבר לא חד, השחור מפוקסל בדקתי את זה עם BS PLAYER, וסירטונים בYOUTUBE הורדתי את הקודקים האלה: K-CODE CCCP וגם DIVX מחקתי, הורדתי והתקנתי מחדש את כל החבילה של הדרייברים לכרטיס מסך ופשוט לא רואים טוב, שיחקתי עם האפשרויות בפאנל של הכרטיס אבל זה לא מתקדם ולא מזכיר כמו בATI (במחשב הקודם שלי היה לי ATI) אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by BARMAGIC4U,

שלום לכולם. אחרי התייאשות בתקווה שפה יעזרו לי.. קבלתי טלוויזיה מדגם Haier LCD ושאני מחבר את המחשב מה-VGA מהמחשב לטלוויזיה אין לי אות. זאת אומרת לא רואים את המחשב על הטלוויזיה. ניסיתי לשנות בהגדרות של המחשב גם לא הצלתי.קניתי חיבור מיוחד שמתבר מה-VGA ל- HODMI 1 וגם 2 ועדין לא קורה כלום.. צריך לציין שבטלוויזיה הישנה השניה רואים את המחשב בטלוויזיה ורק בטלוויזיה הזאת כלום.. מה אפשר לעשות? המשב הינו מחשב LG ווינדוס 7 בעברית

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by yairbergel,

שלום רב, אני מחבר את המחשב שלי לטלווזיה והוא משדר את כל המסך לטלווזיה אבל מגיעים למצב שהצדדים והתחתית כמעט לא נראים, הם נבלעים במסך בגלל גודל המסך כנראה. שיחקתי עם הרזולוציה, עם ההגדרות של INTEL והטלווזיה עצמה ועד עכשיו לא מצאתי איך אני יכול לעשות שהמחשב ישדר לטלווזיה מיציאת ה HD של המחשב לטלווזית DANTAX בצורה כזאת שיראו את כל המסך ולא חלק ממנו. אשמח לעצות, תודה.

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, באמצע ההתקנה הפסקתי את ההתקנה, עשאני עושה ריסטרט הלוח עושה כמה ציפצופים והמסך אומר NO SIGNAL לא רואים כלום אבל המחשב עובד רגיל ואני שומע אותו נכנס למערכת הפעלה, מה עושים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Touro,

אהלן, פירמטו לי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7, מחשב נייח, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870, והורדתי את הדרייבר, אבל פשוט לא רואים טוב.. הסרטים (באיכות בלו ריי) נראים ישנים כאילו צרבו אותם באיכות TS, האותיות באתרים קטנות ודקות וקשה לשים לב בין מילים מודגשות ללא מודגשות גם אם מגדילים את הפונט, ובכללי רואים טיפה על גבול המטושטש כזה.. מה עושים? ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים וכלום לא עוזר, הכל אותו דבר, דוגמא לתמונה בסרט תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by אמיר,

שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by imac,

חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by siin,

לא רלבנטי אגב, איך מוחקים הודעה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by Respa,

.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?

19. שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  20. לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …

21. שלום, יש לי כרטיס מסך של LEADTEAK GEFORCE 9600GT ויש לי 2 כניסות DVI. האחת מחוברת עם מתאם (דונגל) מDVI לHDMI ומשם אני מחבר בכבל HDMI את המסך מחשב שלי. השנייה מחוברת לטלויזיה בכבר מDVI לHDMI שזה בעצם אותו דבר עם המתאם או בלי... עכשיו הכרטיס מסך שלי לתומך קול מלא כי יש עליו יציאת S/PDIF שהיא מעבירה קול. אז יש לי את הכבל עם 2 הפינים והתסתכלתי קצת בפורומים באנגלית והבנתי שמה שאני צריך לעשות זה לחבר את הכבל הזה מהכרטיס מסך ללוח אם. מצורפת תמונה של איך שאני חיברתי ועדיין לא עובד לי...אולי צריך לעשות עוד משהו או להגדיר משהו ??אני לא יודע... כעיקרון יש 3 פינים על לוח האם חיברתי את ה2 שימניים יותר - את הכבל האדום ליציאת S/PDIF OUT ואת הכבל השחור לGND. ליד ה2 פינים האלה בלוח האם את…

• 36 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Mesatla,

אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים