עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by yuno11,

שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by zilbero,

שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. Started by MeTaLCoRe,

שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Slavikik,

שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שלום. נכון שמחברים גויסטיק למחשב? אז המחשב קולט את זה גויסטיק משחק "מקשי משחק" איך אני יכל לחבר עוד מיקלדת רגילה ולהגדיר אותה קמקשי משחק? אפשרי? אני יכל לעשות את זה? אם כן איך? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by assaf990,

מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  12. מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by tamirgolan,

יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, בבעלותי נייד HP Pavilion DV6186EA, שקניתי לפני כחודשיים. ביום חמישי המחשב נכבה לי לפתע (לא Shut Down של חלונות, פשוט נכבה ישר) ולאחר מכן הוא לא נדלק. כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה כל הנורות נדלקו וכבו מיד ללא תגובה נוספת מהמחשב. חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה היא בסוללה (היא הייתה מלאה ובהטענה בזמן שזה קרה), אז הוצאתי אותה, חיברתי אותו לחשמל בלעדיה והוא עבד במשך כ-20-30 דקות ולאחר מכן נכבה שוב. כיוון שזה היה ביום חמישי בערב מוקד התמיכה הטכנית כבר היה סגור, אז חיפשתי פתרונות אפשריים באינטרנט ונכנסתי לצ'אט עם טכנאי HP בינלאומי. זה לא עזר המיוחד, כי הוא כל הזמן הנחנה אותי להכניס את דיסק השחזור, כאילו שזה לא מובן שהמחשב בכלל לא נדלק, אבל אחד הדברים שהוא אמר לנסות זה להוציא…

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. שלום לכולם כבר כמעט שנה וחצי אני חיכיתי למחשב, כל פעם דחיתי את זה בגלל שכל תקופה יצא משהו ששווה לחכות בישבילו. שבוע שעבר הגיע הרגע המיוחל, סוף סוף קניתי מחשב חדש. כולם התלהבו מהמעבדים כפולי הליבה , אפילו אני כבר לא יכלתי להתאפק עד שקניתי את המחשב. כולם אמרו שהם חיות ביצועים, אוכלים כל מעבד אחר שיש כיום בשוק וכ'ו וכ'ו, המחשב הקודם שלי היה די מעפן - מעבד אינטל 1.7, עם קירור מעבד מלא אבק ( ) לוח אם SIS, מארז וספק ג'נרים וכ'ו וכ'ו. המחשב שרד יפה 4 שנים, אך לאחורנה עשה לי בעיה שפשוט גרמה לי לזרוק אותו לכל הרוחות ולקנות מחשב חדש, וכך היה. על המחשב החדש השקעתי את מירב כספי- בהתחלה התלבטתי בין ה6300 ל6400, אך בגלל שהיה לי קצת עודף החלטתי לקחת את ה6400, גם למען העתיד , וג…

• 126 תגובות
    • 41.8k צפיות
  16. כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by assaf990,

מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ??

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  21. אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by spastic,

שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים