עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Clicker7,

שלום. אז ככה יש לי רשת ביתית בבית אם הרואטר "SIMENS SL2 141" עשיתי את הרשת אלחוטית בשתי המחשבים יש אינטרנט והכל אבל אני לא מצליח לעביר קבצים ניסיתי מדריך של בזק אבל הוא לא עובד לי בשתי המחשבים (מדריך בשביל WORKGRUOP) יש איזשהי תוכנה שאני יכול לעביר דרכה קבצים בין המחשבים ?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by super-MC,

הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by yaniv.s,

הה לי לוח אם מסוים עם מעבד 3.0 לפני כמה ימים הבאתי מחבר שלי לוח אם יותר טוב משלי עם מעבד 2.6 ושמתי אותו אצלי במחשב.. המחשב עבד טוב.. אחרי זה ניסיתי להכניס את המעבד שלי ה3.0 והמסך לא נדלק המחשב עובד חלק המאווררים פועלים והכל ניסיתי להחזיר את ה2.6 למחשב והמסך עבד מה יכולה להיות הבעיה ?

4. שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי לוח של ASUS TUV4X עם ציפסט של VIA ושניסיתי להתקין את הדרייבר הוא רושם לי ארור הוא לא פוצח לי את ההתקנה כמו שצריך והורדתי את הקובץ מספר פעמים וזה לא עזר מישהו יודע למה? שמתי תמונה למטה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by moony123,

הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!

8. Started by Bartleby,

יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]

9. Started by avi909,

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 64 BIT 3800+ עם לוח אם של גיגה בייט דגם GA-M55plus-S3G rev. 1.0 כרטיס מסך של 8500 GT , יש לי 2 גיגה ראם. ומותקנת אצלי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ,לפני כשבוע התחיל בעיה מסויימת. כשאני מכבה את המחשב הדיסקים הקשיחים נכבים אבל לוח האם והמעבד נשארים דלוקים, חשבתי שזה בעיה בגירסה של הביוס,אז עדכנתי אתו דרך אתר החברה, וזה לא עזר. חשבתי שזה בגלל כרטיס המסך החדש שקניתי אז הוצאתי אותו , וזה לא הבעיה. התקנתי XP כי חשבתי אולי שהווינדוס נדפק, אבל גם שם אתו הבעיה, אז חזרתי לויסטה ועדיין אותה הבעיה. משהו יוכל לעזור? זה קרה בעבר למשהו?

10. הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…

12. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

13. Started by Demp,

שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SEangel,

אחרי ניסיונות להוציא את ההיט סינק (המקורי, שבא עם המעבד (אתלון 64 3000+)) מהמחשב, הוא יצא ביחד עם המעבד (לכל הפינים שלום, ברוך השם). משום מה, עדיין, הם מסרבים להפרד. איך בכ"ז מפרידים אותם?

15. Started by adam99,

שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by sa_ka,

יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gil_k,

OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום לכולם אז כמו שתיארתי בכותרת- שני ה HDD שלי מופיעים ב"הוצאת חומרה באופן בטוח". בטעות, או שהמחשב החליט שבא לו לעשות זאת, "הוצאתי" את אחד ההיטאצ'י (שאותו כנראה אפשר בגלל שמערכת ההפעלה יושבת על השני...) השאלה- איך אני מבטל כלל את המצב שבו הם מופיעים לי בקטגוריה הזו? מצ"ב תמונת מסך... אם זה משנה משהו. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום לכם לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב שלי באופן רגיל ופתאום ראיתי שבשלב מסוים כמה שניות אחרי שאני פותח אותו אפילו לפני שעלה הוינדוס הוא עושה ריסט חזרה וכך זה חוזר וחוזר ריסט ושוב ריסט. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה אני מתאר לעצמי שפרמוט לא יפתור את הבעיה הזאת אני אשמח לקצת עזרה. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.