עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by kobi_p,

יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by RoNeR,

מישו יודע מה זה ההגדרה הזאת בביוס? היא מוגרת כרגע על 8x

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. בדרך כלל כשמדליקים את המחשב, הוא קורא את ההתקנים, וממשיך לwindows בזמן האחרון, כשאני מדליק אותו, הוא ממשיך לחשוב בלי הפסקה, לתיאור העניין- מי שיש לו למשל מאווררים של זלמן, יודע שכשמדליקים את המחשב, המאווררים פועלים בכל הכח, ואז נרגעים, אז העניין הוא, שאצלי המאווררים ממשיכים לפעול +הדיסק קשיח. אחרי שאני מכבה ומדליק שוב, זה מסתדר. מה הסיבה לזה? תודה על העזרה. מפרט: Antec TX1088 DFI LanParty NF4 ULTRA-D AMD Athlon 64 3700 Zalman Fatality FS-C77 Zalman Vga Cooler VF900 Corsair CMX512-3200X WinFast PX7800GT סתם לידע כללי...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by Xstyle,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by shmoolm,

לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק ממש קל... מ- 1.8 ל- 1.9 (100mhz) בקיצור... האוברקלוק היה מאוד יציב עם טמפ' 28 ... לא שיניתי מתחים ולא כלום. הפעלתי אותו מחדש והכל היה טוב. הבוקר לאחר שהמחשב היה כבוי, ניסיתי להפעיל והמחשב פשוט לא נדלק.. הכוונה אפילו לא חשמל! הספק תקין.. וניסיתי לג'מפר ולהוציא את הבטריה... עדייו לא עובד... מישהו יודע אולי משהו?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by shay454,

לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

14. שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by חתוליס,

שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by gilsna,

ברשותי נישא חדש SONY VAIO SZ340P אשר נרכש בארה"ב, תוכנת ההפעלה המקורית הייתה XP פרופשונל, עקב בעיות וירוס המחשב פורמט והותקנה עליו מערכת ההפעלה VISTA ביזנס מערכת ההפעלה זיהתה את כל החומרה במהלך ההתקנה ולא נדרשו דרייברים כדי להשלים את ההתקנה, הבעיות שנוצרו לאחר ההתקנה ושאיני מצליח לפתור אותן הן: במחשב יש מקש function אשר בשילוב מקשי ה-F מאפשר פונקציות כמו VOLUME או בהירות מסך, פונקציות אלה לא פועלות וכל נסיונותי להוריד דרייברים מאתר SONY לא הואילו, מישהו יכול לעזור לי?. בעיה מוזרה נוספת, ה VISTA באנגלית, התקנתי פונטים בעיברית, בתחילה הכל היה בסדר עם הפונטים, אולם לאחר הורדת עדכונים מאתר MICROSOFT נוצרה בעיה מוזרה, כשאני כותב במסנג'ר או באופיס או בשורת הכתובות באקספלורר הפו…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by gilloze,

שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…

18. Started by avi333,

אני יודע לפרמט מחשב וכבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל הפעם ישנה בעיה מוזרה הדיסק פשוט לא עולה ,כלומר הויינדוס עולה רגיל כאילו אין דיסק התקנה והגדרתי את הבוט בביוס והכל בסדר רעיונות איך אפשר לסדר? זה דחוףף אני חייב לפרמט

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by OpenCan,

קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by psxr,

בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?

21. שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום לכולם, מקווה שתצליחו לעזור: יש לי לוח אם ABIT NF7S רוויז'ן 2.0 עד עכשיו היו לי 5 התקני IDE במחשב 1) DVD ROM 2) CDRW 3) דיסק קשיח 80 ג'יגה 4) דיסק קשיח 20 ג'יגה 5) דיסק קשיח 10 ג'יגה אני לא זוכר אבל נדמה לי שהצורב וה DVD היו מחוברים דרך בקר Promise ATA66. קניתי והתקנתי WD 1200JD - דיסק קשיח 120 ג'יגה SATA. הדיסק הקשיח 80 ג'יגה מחובר ישירות ולבד ל IDE1 הצורב וה DVD מחוברים אחד לשני - ואז ל IDE2 וה SATA מחובר לחיבור SATA2. ועכשיו לבעיה: הכל עובד כמו שצריך, ומוגדר כמו שצריך, אך כשאני מנסה לנתק את הבקר מחריץ ה PCI , ומנסה להפעיל את המחשב מחדש - הוא כבה ואז לא מוכן לעלות את ווינדוס (XP) אלא לא מדליק אפילו את המסך ומשמיע צילצול כמו של אמבולנס !! אם אני מחזיר אותו "למקום" ול…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.