תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר בביוס ?? אם תוכלו לעזור לי , אשמח .
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי במחשב usb onboard 2 חיבורים, ויש לי גם כרטיס שיש בו 2 חיבורי usb + חיבור parlalel נראה לי שקוראים לו ככה זה לשלט הגה וכאלה דברים חיבור ישן. עכשיו כשאני מחבר את העכבר ל onboard usb הוא עובד וכאשר אני מחבר לכרטיס הוא לא עובד... הכרטיס מחובר טוב ללוח עם החוטים והכל זה בדקתי כבר.... אמרו לי שצריך להגדיר את הכרטיס ב BIOS... ולבטל את ה חיבור ONBOARD USB גם דרך הביוס הייתי מאוד מעוניין לדעת איך עושים את זה בתודה רב לירן,
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
מקווה שזה הפורום המתאים לאחרונה המאורר של הלוח אם עושה המון רעש, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר? לוח אם: abit nf7
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי חבר'ה , ממש בקרוב אני בונה את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה במשהו. הבנתי שכאשר אני מרכיב את כל ה כונני דיסקים ,כונן קשיח ובקיצור הכל ואז מפעיל את המחשב נפתח תוכנת ה BIOS ,נכון? עכשיו אני קראתי את המדריך , רק רציתי לשאול אם אני אזדקק ל עידכון ה -BIOS(מחשב חדש) ? או שפשוט לדלג על זה ולהמשיך ללא עדכון ולהתקין את כל הדרייברים ותוכנת הפעלה ?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים עם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש לפני כחודש. עבדתי איתו במשך הזמן הזה ללא הכנסת משהו לפורט הקידמי של ה USB. החלטתי סוף סוף שכדאי אולי לסנכרן את האייפון למחשב, חיברתי רק את הכבל USB, והמחשב נכבה ישר, ולא נדלק. אחרי כמה זמן ניסיתי להדליק מחדש והוא הצליח, כנראה הגנה של הספק כח מפני קצר. בהיותי סקרן. החלטתי לבדוק האם, החיבור של ה USB מוארק ובכלל מורכב נכון. הבדיקה הייתה קצרה, כי ע"י התבוננות ישירה בפורט, שמתי לב שהוא שונה מידידו מימין, חסר שם הכיסוי השחור שיש בדר"כ על ה USB, שמכסה את ה 4 פינים.. כל מגע באחד מהפינים כדי לבדוק קצר וכו' ישר מכבה את המחשב. השאלה שלי היא, האם ניתן לקנות כיסוי כזה? או שצריך להחליף את כל הפורט? כמובן שאני אתקשר לחברה שנתנה ובנתה את המחשב,.. רק מנסה לחסוך d…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם ספק כוח לא איכותי יכול לדפוק רכיבים במחשב .לחבר שלי הלך לוח פעמיים וגם הארד דיסק בתוך חצי שנה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בניתוח DUMP הקבצים ecache.sysWdf01000.sys מסתמנים כבעיה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי 512 RAM במחשב, אבל אחרי הPOST המחשב מזהה רק 417. בדקתי ויש לי כרטיס קול מובנה, ואמרו לי שצריך להגדיר בביוס משהו ואז הRAM יחזור להיות כרגיל. מישהו יודע מה אני אמור להגדיר ואיך? עוד בעיה, חיברתי אוזניות למחשב (של OVANN, אוזניות טובות) ואחרי איזה שבוע החוט של אחת האוזניות נשרף ונקרע, איכשהו. חיברתי עוד אוזניות (של Creative), ושוב אחרי שבוע בערך לא שומעים באוזן אחת. זה בעיה של הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-