תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר? אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה. מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר.. אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחש…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש חלקי מחשב ולהרכיב אותו לבדי, רציתי לשאול אם יש מדריך מסודר לנושא הזה, ודבר שני - אם מעבר לחלקים עצמם אני צריך לקנות כבלים מסויימים, או דברים נוספים בשביל זה.. רק אציין שהמפרט דומה למה שמומלץ בסעיף " מפרטים ", שמתאים למחשב לגיימרים ב4500 ש"ח המון תודה על כל תשובה..
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM X31 והיום בבוקר אני מנסה להוצי אותו מה DOK יש ציפצוף אבל הוא תקוע מה אני עושה איך אני משחרר אותו
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
חיברתי את המסך בכניסת DVI ושמתי לב שלעומת המסך הישן שהחלפתי הטקסט שבתוך "תיבות הטקסט" גדול ומובלט, גם עוד טקסטים מסויימים בדפדפן מובלטים וגדולים (רוב הטקסט רגיל), למשל באתר HWZONE אני רואה ב חיפוש "הקלד מילים לחיפוש" בעבר הטקס היה רגיל קטן ולא מובלט, ככה גם בBabylon (המתרגם) הטקסט גדול ומובלט. ניסיתי ב Viwe של דף האינטרנט לשנות את גודל הטקסט אבל זה לא עזר. עוד בעיה: קיבלתי עם המסך גם תוכנה בשם Natural color שלפי מה שהבנתי משפרת את איכות התמונה, שאני נכנס לפוטושופ יש לי הודעה שהתוכנה לא מתפקדת כראוי ומשום מה שאני הצבעים בפוטושופ מעובתים, רק שאני שומר את מה שהכנתי לשלוחן עבודה אני רואה את הצבעים האמיתיים. למישהו יש פיתרון? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ב-USB כאשר אני מחבר את אחד ממכשירי ה-USB המחשב אומר לי שהחומרה לא זוהתה, ולא משנה איזה מכשיר אני מחבר או לאיזה חיבור אני מחבר במחשב זה עדיין אומר לי שהוא לא מזהה והוא כותב לי ככה "hardware not recognized" ואני בבעייה בבקשהה עזרוו ליי... ואגבב עשיתי גם פירמוט וזה לא עזר... תודה.. ??? :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי XP עם עדכון 2 מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך nvidia gforce 5200fx . אני מתחבר לרשת עם מודם ADSL 750 kbps USB. לאחרונה ניסיתי לשחק משחק MMORPG בשם everquest 2 . כל פעם שניסיתי להתחבר למשחק (לשרת) המודם שלי היה מפסיק להסתנכרן. שמתי לב שיש לבקרים של ה USB ולכרטיס המסך שלי את אותם IRQ. אני מניח שזה מה שמפריע. ניסיתי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב, לאתחל ולהתקין אותו מחדש (פיזית) זה לא עזר הוא נשאר על אותו IRQ. איך אני יכול לפתור את הבעייה. אני אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לאחר הדלקה, המחשב מקבל חשמל ( מאוורירים פועלים אך הסידי לא נפתח ) אין תצוגה במסך.. וההפעלה לא מלווה בצפצופים.. המון תודה.. (:
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 10GB 2mb אני מחבר אותו למחשב החלון של הבחירה 98\XP עולה אני בוחר XPאו 98 וזה עושה ריסט מה הבעיההההה?...... זה קרה פתאום..... ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי....... מה עושים?........... והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?.... אני קונה מעבד לוח אם זיכרון הרדיסק כרטיס מסך האם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?...... להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-