תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך אני מתקין דרייברים למחשב נייד ibm thinkpad? איך עושים התקנה נכונה של כל הדרייברים שאמורים להיות למחשב? האם זה יכול לגרום לנזק למחשב אם לא מתקינים את הדרייברים? התקנתי windwos מדיסק וזוהי התקנה שלא כוללת דרייברים. למשל חסר החלק שמציג כמה בטרייה נשארה מלאה.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם. ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM. כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר. כל העסק הזה…
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך ולוח חדשים ! X1950 PRO And GigAByte Nforce 430 Amd Hammer 6100 אוקי אחר כך פירמטתי את המחשב הכל טוב ויפה . התקנתי משחקים ופשוט יש לי תקיעות במשחקים תקיעות לפעמים זה חלק לפעמים תקיעות ולפעמים ממש לאגים . עכשיו ראיתי ב BIOS אין שום דבר ... שאני צריך לבטל SHADOW או משהו ביטלתי תכרטיס המובנה יש לי גיגה זיכרון DUAL CHANEL עכשיו בכרטיס הקודם שלי 6600 GT זה היה עובד די חלק על 800 X 600 ב TESTDRIVE ו ב CSS ב CSS היה 1024 X 768 פעל חלק .. עכשיו זה פועל קטוע עם תקיעות ... והפינג שלי 18 עדכנתי את הדרייברים האחרונים של ATI בכרטיס הקודם היה חלק ..... לא יודע מה עושים ניסיתי להכניס זכרונות אחרים לא פעל הטמפרטורות תקינות ... צריך את עזרתכם חברה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-