עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  3. מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by PeaceWarrior,

יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by DARK-SPIRIT,

כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  6. אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by sharkitxt,

תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by EviLeader,

המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום קניתי כרטיס מסך ולוח חדשים ! X1950 PRO And GigAByte Nforce 430 Amd Hammer 6100 אוקי אחר כך פירמטתי את המחשב הכל טוב ויפה . התקנתי משחקים ופשוט יש לי תקיעות במשחקים תקיעות לפעמים זה חלק לפעמים תקיעות ולפעמים ממש לאגים . עכשיו ראיתי ב BIOS אין שום דבר ... שאני צריך לבטל SHADOW או משהו ביטלתי תכרטיס המובנה יש לי גיגה זיכרון DUAL CHANEL עכשיו בכרטיס הקודם שלי 6600 GT זה היה עובד די חלק על 800 X 600 ב TESTDRIVE ו ב CSS ב CSS היה 1024 X 768 פעל חלק .. עכשיו זה פועל קטוע עם תקיעות ... והפינג שלי 18 עדכנתי את הדרייברים האחרונים של ATI בכרטיס הקודם היה חלק ..... לא יודע מה עושים ניסיתי להכניס זכרונות אחרים לא פעל הטמפרטורות תקינות ... צריך את עזרתכם חברה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by ליקר,

אנשים שלום קניתי מחשב נייד של HP ויש מחציה של VISTA עכשיו .... התקנתי את הVISTA ואני רוצה להתקין XP איך אפשר לעשות זאת? ואיך אני יכול להחזיר את המחשב להתחלה? ואיך אני יכול להכנס למחציה שHP עשתה תודה מראש))

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by Acrios,

יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by constantine16,

taazru li yesh li beaia ba sound hulo oved...

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by lmlm,

כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by ppe,

הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by constantine16,

ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by constantine16,

pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים