תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בדרך כלל כשמדליקים את המחשב, הוא קורא את ההתקנים, וממשיך לwindows בזמן האחרון, כשאני מדליק אותו, הוא ממשיך לחשוב בלי הפסקה, לתיאור העניין- מי שיש לו למשל מאווררים של זלמן, יודע שכשמדליקים את המחשב, המאווררים פועלים בכל הכח, ואז נרגעים, אז העניין הוא, שאצלי המאווררים ממשיכים לפעול +הדיסק קשיח. אחרי שאני מכבה ומדליק שוב, זה מסתדר. מה הסיבה לזה? תודה על העזרה. מפרט: Antec TX1088 DFI LanParty NF4 ULTRA-D AMD Athlon 64 3700 Zalman Fatality FS-C77 Zalman Vga Cooler VF900 Corsair CMX512-3200X WinFast PX7800GT סתם לידע כללי...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יודע לפרמט מחשב וכבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל הפעם ישנה בעיה מוזרה הדיסק פשוט לא עולה ,כלומר הויינדוס עולה רגיל כאילו אין דיסק התקנה והגדרתי את הבוט בביוס והכל בסדר רעיונות איך אפשר לסדר? זה דחוףף אני חייב לפרמט
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב בזמן האחרון. ולדעתי זאת בעיה חומרתית. הקטע שאני לא יודעה באיזה רכיב הבעיה לכן פתחתי את הדיון הזה. לדעתי זה לוח האם אבל תחליטו לבד. בחודשים האחרונים המחשב נתקע לעיתים ממש ממש קרובות. כל יום הוא נתקע בערך 4-3 פעמים ואתמול היה שיא - 9 פעמים ביום אחד. כמו שאתם מבינים זה משגע לי ת'חיים ואי אפשר ככה. אז ככה, ניסיתי פירמוט, לא עזר. הוצאתי ת'בטריה של הלוח אם והכנסתי - לא עזר בדקתי בביוס- לא היה שם משהו יוצא דופן אה ולפני שתגידו לי משהו על טמפרטורות, הטמפרטורות של הלוח מצויינות( 35 במנוחה ו41-42 במאמץ) והמעבד גם כן בטמפ' מצויינות של 45 בערך במנוחה ו52 במאמץ. אם זה יעזור המפרט שלי הוא כזה: INTEL 2.6GHZ NORTHWOOD C MSI NEO2 865PE MSI RADEON 9800PRO 128MB 256BI…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ווינדוס אקס פי מזהה את הכונן ונותן לו אות אבל לא רוצה לפתוח לי אותו וכותב: לא היתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי נישא חדש SONY VAIO SZ340P אשר נרכש בארה"ב, תוכנת ההפעלה המקורית הייתה XP פרופשונל, עקב בעיות וירוס המחשב פורמט והותקנה עליו מערכת ההפעלה VISTA ביזנס מערכת ההפעלה זיהתה את כל החומרה במהלך ההתקנה ולא נדרשו דרייברים כדי להשלים את ההתקנה, הבעיות שנוצרו לאחר ההתקנה ושאיני מצליח לפתור אותן הן: במחשב יש מקש function אשר בשילוב מקשי ה-F מאפשר פונקציות כמו VOLUME או בהירות מסך, פונקציות אלה לא פועלות וכל נסיונותי להוריד דרייברים מאתר SONY לא הואילו, מישהו יכול לעזור לי?. בעיה מוזרה נוספת, ה VISTA באנגלית, התקנתי פונטים בעיברית, בתחילה הכל היה בסדר עם הפונטים, אולם לאחר הורדת עדכונים מאתר MICROSOFT נוצרה בעיה מוזרה, כשאני כותב במסנג'ר או באופיס או בשורת הכתובות באקספלורר הפו…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעבר בדיקות מאמץ... שיחקתי כמה דקות ב- COD4 ופתאום המחשב נכבה. ניסתי שוב ושוב הוא נכבה. איפה מתחילים ?? תקלת חומרה ? בעייה במשחק ? אגב, הפעלתי את EasyTune5 ובמסך של Hardware monitor יש icon אזהרה ליד CPU תחת fans... הערך שמופיע לא בזמן מאמץ הוא 1057 RPM אשמח לקבל עצות
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה... אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...) ממה הבעיה יכולה להיות? נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים, נייח ונייד. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני ניגש על המחשב הנייח מהנייד דרך שורת ה-RUN ספציפית לכונן D (כונן עם מוזיקה ודברים אחרים -לא המערכת הפעלה) אני אכן מצליח לראות את הקבצים, ברגע שאני מנסה להעתיק אפילו קובץ קטן המחשב הנייח אל הנייד, המחשב הנייח קופא ורק ריסטרט מחזיר אותו לעבוד, CTRL ALT DEL לא מעלה שום דבר ואין שום דרך לגשת בשום צורה לשום מקום. ניסיתי לגשת אל כונן C ולהעתיק קבצים - עובד תקין. הרשאות נבדקו אבל זה לא ה issue פה כי המחשב קופא ולא נותן הודעה שאין הרשאות. בדקתי את ה lsass ולא ראיתי משהו בעייתי בפרוסס לפני שהמחשב מגיע לקיפאון... עשיתי scandisk /defrag לכונן D בנוסף סתם כדי לראות אם זה מסייע במשהו - לא הועיל. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש בידי צורב IDE של LG שאמור להיות: 52X32X52X בצריבותיו הראשונות עשה הצורב חיל, והכל היה מצוין. עד שלפני מספר ימים החל אוכל דיסקים. מה הכוונה? כל פעם שהתחלתי צריבה (בייחוד של דיסק אודיו), הצורב תקע את כל המערכת מתי שהגיע אל בין 50 ל- 60 אחוזי סיום. (אגב, כשאני לוחץ בנקודה זו על הריסטרט, זה לא פועל, אלא רק לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה) התוכנה שאני משתמש בה היא- Nero Express. מה כבר ניסיתי לעשות? לצאת מרוב התוכניות שמעמיסות על הזיכרון, לפני הצריבה. לא עזר. להתקין מחדש את התוכנה. לא שינה. להוריד את מהירות הצריבה. לא פעל. אגב, הצורב מתפקד בסדר מבחינת קריאת דיסקים. קריאה מחודשת של הדיסקים שדפקתי מגלה ב- 60 אחוז הראשונים מהשירים הם בסדר... מה לדעתכם הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-