תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום המחשב שלי פתאום החליט שלא בא לו לעבוד. הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק, עשה את ה"ביפ" הרגיל ונכבה אחרי שניה. ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר, ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרון וזה עדיין לא עבד. ניסיתי לשחק עם הזכרונות (להוציא חלק, להחליף מקומות) ולא עזר. ניסיתי אפילו להדליק את המחשב עם ג'אמפר במקום הכפתור וזה לא עבד. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Celeron D 2.8GHz לוח אם:Gigabyte 8-IG1000-G זכרונות: 2*256MB ועוד 1*512MB DDR400 מחברה לא מוכרת ספק ג'נרי. תודה לכולם. בינתיים אני עובד על לאפטופ עתיק (פנטיום MMX עם 32MB RAM וWindows 98) לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים המחשב שלי החליט לא לפעול (לחצתי על הכפתור אבל הוא לא נדלק) לא הייתה שום תגובה, לא מאוררים לא אורות כלום. בדקתי את הלוח אם ואת החיבור של ה POWER SW. אחרי בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הלוח אם נשרף, הספק לעומת זאת מראה סימני חיים, כשחיברתי אותו ללוח אם אחר (למרות שבאופן מסתורי נדפק לי הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב שאליו חיברתי אותו). עכשיו יש לי בעיה, אני רוצה לתקן את המחשב, מה שאומר לקנות לוח אם. יש מצב שיכול להיות בעיה עם הספק שבעצם הספק שרף לי את הלוח אם ואם אני אקנה לוח אם חדש הוא גם ישרף? הספק הוא של ever-power 350W.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים,פתאום מופיעה שגיאה למחשב. בשגיאה כתוב כל הזמן שגיאות כמו Can't send 0x00001001 to 0x001011 (ההוראה ביצעה הפניה לא נכונה או משהו כזה) השגיאה מופיעה בצורה רגילה בווינדוס בחלון קטן מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת... חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם. לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון... מה יכולה להיות הבעייה??? נ.ב כל הזכרונות הם SS תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי לפניי חודש ספק אנרמקס, והיום, לאחר התקנת קירור חדש למעבד, freezer 7 pro, הספק לפתע הפסיק לעבוד, כאילו מדליק את המחשב לדקה ואז מתכבה; אני בטוח שזה הספק כי הבאתי לחנות ואישרו את העובדה שהוא מת, אבל כאן עולה השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא ביצעתי שום דבר בצורה לא תקינה, וסה"כ הכל הותקן בהצלחה, ואכן הספק עבד חודש עם 8800GTS ללא רבב.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 6800GT מתוצרת אסוס, הכרטיס קיים אצלי בערך שנתיים ויותר. בחודש האחרון אני מקבל התראות ממערכת הסנסורים (gateWatch) שהכרטיס מגיע לחום גבוה של 90 מעלות.. ברגע שזה קורה אני סוגר את היישומים הגרפיים שמעמיסים (משחקים או סרטים..) והכרטיס מתייצב על 47.5 מעלות.. האם ההתחממות הזו היא נורמלית? והאם במצב IDLE הכרטיס אמור להגיע ל47.5 מעלות?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח אחד שמחולק לשלושה חלקים בהצגה שלו על המחשב.... אני רוצה לאחד אותם שיהיו לאחד...ככה שהכונן יוצג פעם אחת במקום שלוש וכל הנפח יהיה מאוחד... אין עליו שום דבר עכשיו בשום מקום... איך אני עושה את זה? תודה מראש, שקד.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב פשוט לא מזהה את כרטיס המסך, ולא התעסקתי שם עם כלום. (GeForce4 MX 440) זה התחיל כשניסיתי להכנס למשחק כלשהו וקיבלתי הודעה שאין לי מאיץ גרפי, ואז כשנכנסתי למנהל ההתקנים ובדקתי במתאמי תצוגה, מצאתי תחת "כללי" הודעה כזאת: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) אם אני לא טועה, קוד 10 זה נתק, ולא נגעתי שם בכלום. מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הרכבתי את כל החלקים (מפרט בצד) הדלקתי התקנתי וינדוס הכל מגניב.... והעכבר מתחיל לזוז בלי שאני נוגע בו בכלל!! ולפני זה הוא היה בסדר גמור
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-