עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. לאחרונה התפתחה אצלי בעיה קלה במחשב. כאשר מזיזים את העכבר ימינה עד הסוף, הוא עובר את הגבול של התמונה וכאילו נעלם מהמסך. כשמזיזים שמאלה הוא נשאר בגבול שעד התמונה ולא מעבר לזה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ואם אפשר בכלל לסדר את הבעיה? מקווה שהבנתם את הבעיה. תודה ושבוע טוב....

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by yo3641,

הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by dima_ga,

i have a problem with my pci tv card. the model is SINOVIDEO SV1300 but recognized as SAA7130 TV CARD VIDEO CAPTURE. its a cheap one but good enough for me. the problems started about a week ago. when i opened the WINPVR that i watch the tv trought it wasnt showing anything (not the usual black screen but something else like it was stuck with the picture of the background). i tried to reinstall the driver using the disk and it worked. when the problem become again i tried to reinstall the drivers but it said that no device was found. when the windows comes up it founds a new device "multimedia controller" and i install it. when i try to install the winpvr program using…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Mesatla,

לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני משתמש ביציאת COM כדי לצרוב רכיב באלקטרוניקה,עכשיו במשך שבוע הכול עבד כמו שצריך אבל פתאום היום כאשר אני בא לצרוב הוא אומר לי שיש שגיאה התקשרות עם הרכיב(ההודעה הזאת מופיעה כאשר הכבל לא מחובר או הרחיב לא מחובר) ו2 מחוברים מצוין בדקתי גם במחשב אחר(ככה שהבעיה לא ברכיב שלי). עכשיו לא נגעתי בכלום בהגדרות ככה שזה נראה לי בעיה חומרתית יותר, הWIN מזהה את היציאת(COM שלי). יש משהו לעשות בנידון או שיציאת הCOM שלי נדפקה אך שהוא... אם אתם חושבים שזה לא קשור לחומרה תעבירו בבקשה את הנושא לפורום מתאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by MaxZ,

אז ככה, לפני חודשיים בערך נשרף לי הספק כוח, לא יודע למה אולי נפילת מתח או כל דבר אחר, החזרתי אותו לKSP (את המחשב) החליפו לי לאותו ספק (אותו דגם, ספק חדש) הדגם של הספק הוא: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו, הבעיה היא שהוא מצפצף. מה זה מצפצף? עושה כל פעם קול של ציפצוף. בהתחלה חשבתי שזה המחשב עצמו (לוח אם חם) זה המעלות שלו: (ככה שהעניין הוא פה לא במחשב עצמו) אז זאת לא הבעיה. עכשיו, כדי ל'כבות' את הרעש אני פשוט נותן לספק מכה, אבל זה לא מספיק.. הרעש נפסק וחוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by rockerr,

כרטיס מסך - 4850 של saphire . מעבד - 2140 עם OC ל3 ג'יגהרץ. 4 ג'יגה זכרון. ויסטה/XP.. שאני משחק בCOD למשל או כל משחק אחר ,אני מפעיל שני מסכים יחד(dual screen) רואה את המשחק על הTV 32 אינץ ואינטרנט וכד' במסך המחשב הרגיל(LCD),הטלויזיה מחוברת בHDMI . עכשיו ,תוך כמה דקות המחשב נכבה פשוט ולא נדלק לבד מחדש,בדקתי טמפ' (100 מעלות במאמץ בכרטיס מסך),ניקיתי אבק,כל מה שאפשר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה... כשאני מנתק לגמרי את הHDMI שבכרטיס מסך הכל עובד מעולה והמחשב לא נכבה בכלל גם בזמן מאמץ.. מה הבעיה לדעתכם? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  14. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by yooda120,

שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Vosegus,

שלום, מאתמול כל פעם שהמחשב שלי עולה התמונה על המסך פשוט מעוותת(מההתחלה של הבוט),יענו מלאה בפסים לבנים עבים ושחורים. ניתקתי את הHDDים והדלקתי את המחשב הבעייה חזרה על עצמה,כנ"ל לגביי הזכרונות. הבעייה היא בכרטיס מסך או בלוח אם או איפה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by eli_b,

יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by WinnerLine,

שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו. אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by refaelna11,

לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066. התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם. האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאנ…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by lempsar,

קיבלתי מחבד מחשב נייד ישן IBM T30 שמתחמם. מפירוק מהיר נראה כי המאוורר עוד לסירוגין. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ מאוורר כזה ? בדקתי באיביי ושם זה עולה כ 15$. אצל טכנאי תיקון כזה מוערךף במספר מאות שקלים, כך שאני לא מעוניין להוציא על מחשב ישן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי כמה תופעות מוזרות שהתחילו היום, אני חושב שכולן קשוורת ללוח אם (intel pearl creek): - האינטנט מתנתק כל שעה- מה שמחזיר אותו זה ניתוק וחיבור של הכבל רשת או disable \ enable לכרטיס רשת. - השעון כל פעם קופץ לשעות מוזרות, וגם אחרי שאני מכוון אותו ידנית חזרה, גם הוא פעם בשעה בערך משתבש. - כרטיס קול usb מפסיק להגיב עד לניתוק \ חיבור מחדש. לדעתי כל אילה קשורים ללוח אם. יש סיכוי שמדובר בבעיה בוינדוס? יש לי windows 7 rtm. ריסטרטים ועדכוני דרייבירם לא עזרו.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.