עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pet4a,

לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by No-Limits,

תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. מאתמול אני לא מצליח לבצע עדכונים למערכת הפעלה ואופיס במחשב. יש לי וינדוס 7 64BIT ואופיס 2013 64BIT. בזמן שהוינדוס אפדייט מנסה להוריד את העדכונים אני מקבל שגיאה "windowsupdate_80070663" התקלה התחילה מאז אתמול,בגדול הוינדוס אפטייד מנסה להוריד שני עדכונים אחד אבטחה של המערכת הפעלה והשני של האופיס. בעקבות זה, אני האייקונים של האופיס השתנו ללא מזוהים כמו זה http://blog.gnu-designs.com/images/Windows-default-shortcut-icon.png ואין אפשרות להיכנס לוורד ולאקסל. ניסיתי להוריד את הקובץ FIX של מיקרוסופט ולא פתר את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את האופיס גם לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין את net framework 4.5, גם לא עזר. לפי האתר של מיקרוסופט ניסיתי גם ליצור מחדש את הרג'יסטרי וגם לא עזר.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by casio888,

המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by O-F,

במקום לכתוב עוד הודעה אז ערכתי את ההודעה הזאת. שאני מנסה להעביר את התאריך בשביל השיחזור אחורה. אז זה לא מעביר לי אני לוחץ על החצים שבצד הטבלה, וזה לא מעביר. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by ben060,

אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה) אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה). לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+. עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב. למישהו יש פתרון? מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע. למרות שזה לא נראה לי הגיוני.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by porat,

שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ex_,

קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by MrMale,

באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, הגיע אלי מחשב מלפני 3 שנים שעד ללפני חצי שנה היה באחריות מלאה אבל היא הסתיימה. עקב בעיה בהארד דיסק החלפתי אותו וכשאני מנסה להתקין את הווינדוס מחדש (עותק מקורי) אני לא מצליח. בפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הדיסק התקנה (עותק עם SP2 מובנה) אבל כתב על קובץ חסר והפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק המקורי אבל הוא רק מתחיל לטעון אותו ומפעיל מחדש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by MadGhost,

הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by shahar07,

אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by avishaul10,

שלום לכולם קיבלתי מחשב מהעבודה עם HD של מקסטור 80 גיגה ועליו היה מותקן ווינדוס 2000 NT רציתי להפעיל את המחשב אבל בכניסה לווינדוס היה צריך סיסמא ולא זכרו אותה במשרד אז פשוט הכנסתי CD של ווינדוס חדש והתחלתי את ההתקנה מחקתי את המחיצה הקיימת יצרתי חדשה והתחלתי בפרמוט אבל בסוף הפרמוט התקבלה הודעה שאי אפשר לפרמט את הHD הוספתי עוד HD התקנתי עליו את הווינדוס ובמחשב שלי הHD מקסטור מופיע רק שהוא צריך אתחול אבל הוא לא מוכן לאתחל אותו ניסיתי עם עוד כמה תוכנות שיש לי לפרמט אבל כמה מהן מודיעות לי שיש הגנה על הHD איך אני מבטל את זה ? איך אני עושה אותו שמיש? התקנתי על המקסטור לינוקס והוא עובד מצויין אז אני מסיק שהוא שמיש וגם כל הבדיקות שהרצתי עליו מראות שהוא שמיש 100% מה עושים? ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by supercars,

צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות לי פסים על המסך,אחר כך זה נהיה גרוע יותר ויותר עד שנהיה מסך כחול ולאחר מכן הוא נדלק רק במצב בטוח ולא עושה בעיות בכלל (במצב בטוח). ניסיון איפוס דרך ההגדרות לא הצליחה וגם כרגע כשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של הווינדוס דרך usb זה לא מצליח, ההתקנה מסתיימת אבל הוא פשוט עושה ריסט וחוזר למסך ההתקנה של הווינדוס. ביצעתי כמובן התקנה נקייה אחרי מחיקה של הכוננים. את ההתקנה ניסיתי לבצע גם על hdd ישן יחסית וגם על sdd בן שנתיים בערך. פתחתי את המארז וחיזקתי חיבורים ובדקתי שהכל מחובר טוב יש לציין שבערך שבועיים לפני שהתחילו הבעיות ביצעתי נקייה של הדרייבר של הכרטיס מסך ע"פ המדריך פה https://community.amd.com/thread/180667 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.