עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by thedarkman,

שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. Started by Guy_1710,

שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by אבירן,

אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by Evil Activities,

אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by bennash,

זה לא האנטי וירוס בטוח זה הגוגל כרום עכשיו קניתי לפני הרבה זמן חלונות מקורי מגרמניה ללא אקספלורר ומדיה פלייר קניתי דיסק און קי של סאן דיסק בארץ שהיה בוא מוכן היישומים שצריך עכשיו קניתי פעמיים או שלוש IDM בגלל שבהתחלה התקנתי לכל הבא את היישום ולא חסמו אותי רק כשפרסמתי בhttp://www.serials.ws/index את פירטי החשבון שלי אז חסמו אותי אז כמו שרשמתי קניתי שוב ואולי גם עוד פעם. עכשיו אני צריך את היישום בגלל שהוא מפצל לי את ההורדות וכך ההורדות שלי מסודרות יותר אם אני אשתמש רק במנהל ההורדות של כרום הוא לא יפצל לי את ההורדות ואני לא ימצא את כל מה שהורדתי בעומס כזה. גם INTERNET DOWNLOAD MANAGER רושם לי את ההורדות לפי כל מיני קטגוריות כמו זמן, שם וכולי... עכשיו אני חושב שכרום כתב שIDM …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by dreamt,

בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by elc,

שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by sergeykp,

בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  12. **אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by Marsh,

לפני בערך חודש קנו לי מחשב חדש ליום הולדת שהמפרט שלו היה AMD Athlon X2 5200 nVIDIA GeForce 9600 Gigabyte MA69G-S3H Kingston 2048 MB (2*1024) 800 Mhz Samsung 320 Gb 16MB בשבועיים הראשונים הוא עבד באופן תקין וידע להריץ משחקים כמו COD4 בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות, אבל אח"כ הוא התחיל בזמן משחקים להכבות פתאום, בד"כ אחרי שעתיים שלוש של משחק רצוף ולעיתים נדירות יחסית. האמנתי שזה אולי בגלל הספק הזול שמכרו לי איתו, וחיכיתי בינתיים ל-Sonata III של Antec שהזמנתי קודם לכן שחשבתי שיפתור את הבעיה. החלפתי מארז וספק, והבעיה עדיין נשארה ואפילו החריפה. עכשיו הוא התחיל להכבות כבר אחרי 5 דקות של משחק, והתחלתי לשים לב שהשבב AMD 690 שעל הלוח אם נעשה חם מאוד. דרשתי שיחליפו לי לוח אם, ובסוף החליפ…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Mesatla,

בשבוע האחרון התחילו ארטיפקטים ואני רואה בעיות לפעמים במשחקים מה אני יכול לעשות? לצלצל לחנות?SKYPC)0

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by ROTEMan,

התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

21. Started by Davidmag1,

אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!

23. Started by עידו ארבל,

שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.

24. Started by new1,

שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by foxtrot,

שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה האחרונה שלי עם המחשב (זאת לאחר שהלוח שלי חזר חדש מהחלפה שנייה). המפרט שלי: ASUS A7N8X Deluxe Rev 2.0 (BIOS 1007 Athlon XP 2000+ 1 GB של Corsair XMS 2x512LLPT Samsung 120GB SATA Geforce 4MX440 64 ViewSonic VP171b אחרי שהוחלף הלוח האם ונמצא תקין (לפי החנות), הגעתי הביתה שמח וטוב לב, הדלקתי את המחשב, ו- Windows לא עולה (במוד רגיל המסך היה מרוח בצבעים, וב - safe mode נתקע על Mup.sys מיד אחרי nv_agp.sys). התקנתי מחדש windows xp. כשהתקנתי את הדרייברים של הלוח אפשר היה לראות שמשהו לא בסדר. אבל הקטסטרופה היתה אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך. ברגע ההתקנה המסך הופך שחור. מנקודה זו, windows לא עולה יותר. רק כשמנטרלים את דרייבר ה - AGP של הלוח (nv_a…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.