תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי גם דרך safemode.. לתקיות קוראים: 9b275caf379bf801c9edad34 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 יש איזה תוכנה שאפשר למחוק איתה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, הלילה היה לי עדכון גדול של ווינדוס 10. בבוקר כשהדלקתי את המחשב נוספה לי שפה חדשה - אנגלית בריטניה. זה די מציק לעבור מעברית לאנגלית וחזרה כשיש שלוש מקלדות. ניסיתי להסיר את המקלדת הבריטית, אך הכפתור "הסר" מחוק/אפור ולא ניתן ללחוץ עליו. מחקתי את העברית והאנגלית (ארה"ב), אתחלתי את המחשב והחזרתי אותן. עדיין לא ניתן היה להסיר את האנגלית הבריטית מהמחשב. יש פתרון לעניין הזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מנסה למחוק קובץ מדיסק אונ'י והמחשב פשוט לא מוחק ?! אני נותן לו הוראת מחיקה והוא עוד שואל אותי אם אני בטוח ופשוט לא מוחק . קרה לי דבר דומה כשאני רוצה להעתיק קובץ מדיסק אונקי למחשב וזה גם לא מעתיק?! מה יכןלה להיות הסיבה ? המחשב עם ווינדוס8.1 מחשב חדש ! יכול להיות יש איזו חסימה ? בדיסק אונקי?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח P5VD1-X של ASUS והתקנתי לאחרונה WIN 7 נכנסתי לאתר של החברה על מנת להוריד דריוורים וגיליתי שאין ל WINDOWS 7 דריוורים בכלל ול WINDOWS VISTA גם אין את כל הדריוורים וגם איאפשר להתקין את מה שיש על WINDOWS 7 מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מנסה לנגן קבצי וידאו שצילמתי בגופרו 7 בלאק, אבל לא מצליח לנגן אותם כמו שצריך. מהבנה שאולי ב4K המחשב יתקשה צילמתי מראש ב2.7K 60FPS. ניסיתי להפעיל עם VLC, MPC-HC, Windows Media Player. התקנתי K-Lite Codec. שום דבר לא עובד כמו שצריך. ב-VLC, הסאונד עובד חלק והסרטון קפוא על תמונה אחת. בתוכנות האחרות הסרטון רץ מאוד לאט והסאונד נעלם כל כמה שניות. המחשב שלי כבר הצליח להפעיל סרטונים ממצלמות אקסטרים אחרות ומרחפנים אבל משום מה מהגופרו לא עובד. המפרט שלי: לוח אם: GA-MA790XT-UD4P מעבד: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz זכרון: 16GB DDR3 כרטיס מסך: Radeon HD 7870XT Windows 7 מסך פשוט של סמסונג 1920x1080 אני לא חושב שספק, ו…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ברזולוציה של 3840x2160. מה שקורה זה שיש lag, התמונה נתקעת לכמה שניות ואז משתחררת וממשיך לנגן אבל ממש כל 10 שניות זה קורה ככה שאי אפשר לראות את הסרט. איפה רוב הסיכויים שנמצאת הבעיה? בכוח העיבוד של המחשב? של הכרטיס מסך? המסך עצמו? המסך שלי זה: Dell 27 Monitor: P2717H וזה המפרט של המחשב: Processor Intel Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray CPU Cooler Zalman Mini-ITX CNPS2X CPU C…
-
- 8 תגובות
- 9.2k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש עם המעבד 12770 i7 לוח אם: msi pro z690 ddr4 wifi זיכרונות: Gskiil 32 (16*2) gb 3600 cl 18 קירור נוזלי: 240 של ארקטיק ובכל הבדיקות שאני עושה לו הוא מקבל ציון נמוך ב25 אחוז לפחות מהיכולת האמיתית שלו. שמתי לב שהוא תקוע לי על 65W ו2.1 GHz והטמפ' שלו הוא 25 מעלות במאמץ, נראה לי שהטורבו בוסט של המעבד נעול לי, למרות שבביוס הטורבו בוסט של אינטל מופעל, והגדרתי לו בOC לעבוד על 225W, יש לי windows 11, הוא לא נמצא על חיסכון בחשמל, והוא נותן למעבד מתח של 100%. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה את דעתי. כאשר אני מסמן קטע של מלל עם העכבר לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. התופעה לא ייחודית לתוכנה מסויימת אלא מופיעה בכל התוכנות ואפילו בלי שום קשר לשום תוכנה. גם כאשר אני מנסה לסמן כרגע בזמן כתיבת שורות אלו מקטע מסויים מהמלל לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. מישהו נתקל בתופעה שכזו?
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של לוח האם שלי, Gigabyte P35-DS3L, מ-F7 ל-F9. הורדתי את העדכון מהאתר של Gigabyte, צרבתי את הקבצים על דיסק והגדרתי אותו כ-First Boot. הבעיה היא שהוא לא מצליח להעלות אותו, וכשאני מפעיל את המחשב הוא פשוט מעלה לי את ה-Windows כי הוא כביכול לא מזהה לי כלום בדיסק. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם לוח abit ic7 וכשאני מנסה לעדכן ביוס בעזרת התוכנה FlashMenu הוא כותב לי שהגירסה ישנה ושצריך להוריד את הגרסה האחרונה מהאתר (וגם מפנה אוטומטית לאתר) וגם אחרי שהורדתי את הגירסה המעודכנת(1.33) הוא עדיין רושם לי שהיא ישנה ...... ??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי משחק שכשאני מנסה להריץ אותו הוא שולח לי הודעת שגיאה Detected AMD Radeon driver version 12.6. The required driver version is 13.9 or later. please update your driver... אז הורדתי את הדרייבר של Catalyst 13.9 ווידאתי שרשום שהכרטיס מסך שלי תומך בזה (Radeon 4870) והתקנתי משום מה זה לא מעדכן את זה. אם מישהו יודע איך לסדר את זה, איך לעדכן אני אשמח לעזרה! עריכה: כרגע מנסה להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. עריכה2: אני גאון, עבד כמו קסם! אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-