עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by kame,

אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lalush33,

שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה

5. אהלן לכולם... מזמן לא הייתי פה. בקיצור, החלפתי לפני כמה ימים לוח אם, ל NF7-S ומאז אני לא מצליח לכבות את המחשב, חוץ מלהוציא אותו מהחשמל. לחיצה על הכפתור פשוט תכבה ותדליק (יעני reset... אבל עם כיבוי מלא) חשבתי שלא שמתי את הכבלים נכון (מה שלא נראה לי מההתחלה...) והכל נכון. ניתקתי הכל והשארתי רק את הכבל של כפתור ההפעלה... הדלקה, עובדת יופי, אבל כיבוי, לא. מה יכול לגרום לזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by striker,

אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by popcop,

בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amirusus,

מקווה שזהו הפורום הנכון - רכשתי מחשב חדש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14302 המחשב מחובר לטלוויזיה מסוג טושיבה. כיצד ניתן לכוון את הגודל התצוגה כך שיתאים לגודל המסך? כרגע יש דברים שלא רואים כי הם "נמצאים מחוץ למסך" ניסיתי לשנות רזולוציה אך זה לא הצליח. תודה

• 20 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by OreoCookieh,

היי, המחשב עושה הרבה פאדיחות לאחרונה, אתמול עבד פיקס והיום אחרי ההדלקה הוא החליט שלא מתחשק לו לכתוב באנגלית. ז"א לאחר ALT+SHIFT הוא לא עושה מעבר לאנגלית.. מקש הCAPS LOCK עובד כפי שאתם רואים אבל זה הכל. מישהו יודע איך לפתור את זה? בפעם הקודמת שזה קרה לי, לפני שבועיים בערך, פשוט הורדתי עדכון לWINDOWS אבל עכשיו אין מה לעדכן. מצ"ב תמונה שתראו מה המצב ב CONTROL PANEL תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amir.o,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  11. ניסיתי גם דרך safemode.. לתקיות קוראים: 9b275caf379bf801c9edad34 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 יש איזה תוכנה שאפשר למחוק איתה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Liran_mor,

יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן חברים, הלילה היה לי עדכון גדול של ווינדוס 10. בבוקר כשהדלקתי את המחשב נוספה לי שפה חדשה - אנגלית בריטניה. זה די מציק לעבור מעברית לאנגלית וחזרה כשיש שלוש מקלדות. ניסיתי להסיר את המקלדת הבריטית, אך הכפתור "הסר" מחוק/אפור ולא ניתן ללחוץ עליו. מחקתי את העברית והאנגלית (ארה"ב), אתחלתי את המחשב והחזרתי אותן. עדיין לא ניתן היה להסיר את האנגלית הבריטית מהמחשב. יש פתרון לעניין הזה? תודה.

17. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Arie Medinsky,

שלום , אני מנסה למחוק קובץ מדיסק אונ'י והמחשב פשוט לא מוחק ?! אני נותן לו הוראת מחיקה והוא עוד שואל אותי אם אני בטוח ופשוט לא מוחק . קרה לי דבר דומה כשאני רוצה להעתיק קובץ מדיסק אונקי למחשב וזה גם לא מעתיק?! מה יכןלה להיות הסיבה ? המחשב עם ווינדוס8.1 מחשב חדש ! יכול להיות יש איזו חסימה ? בדיסק אונקי?

19. Started by galh_5,

שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. Started by No-One,

שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה

22. שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכם, יש לי לוח P5VD1-X של ASUS והתקנתי לאחרונה WIN 7 נכנסתי לאתר של החברה על מנת להוריד דריוורים וגיליתי שאין ל WINDOWS 7 דריוורים בכלל ול WINDOWS VISTA גם אין את כל הדריוורים וגם איאפשר להתקין את מה שיש על WINDOWS 7 מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אני מנסה לנגן קבצי וידאו שצילמתי בגופרו 7 בלאק, אבל לא מצליח לנגן אותם כמו שצריך. מהבנה שאולי ב4K המחשב יתקשה צילמתי מראש ב2.7K 60FPS. ניסיתי להפעיל עם VLC, MPC-HC, Windows Media Player. התקנתי K-Lite Codec. שום דבר לא עובד כמו שצריך. ב-VLC, הסאונד עובד חלק והסרטון קפוא על תמונה אחת. בתוכנות האחרות הסרטון רץ מאוד לאט והסאונד נעלם כל כמה שניות. המחשב שלי כבר הצליח להפעיל סרטונים ממצלמות אקסטרים אחרות ומרחפנים אבל משום מה מהגופרו לא עובד. המפרט שלי: לוח אם: GA-MA790XT-UD4P מעבד: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz זכרון: 16GB DDR3 כרטיס מסך: Radeon HD 7870XT Windows 7 מסך פשוט של סמסונג 1920x1080 אני לא חושב שספק, ו…

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. היי אני לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ברזולוציה של 3840x2160. מה שקורה זה שיש lag, התמונה נתקעת לכמה שניות ואז משתחררת וממשיך לנגן אבל ממש כל 10 שניות זה קורה ככה שאי אפשר לראות את הסרט. איפה רוב הסיכויים שנמצאת הבעיה? בכוח העיבוד של המחשב? של הכרטיס מסך? המסך עצמו? המסך שלי זה: Dell 27 Monitor: P2717H וזה המפרט של המחשב: Processor Intel Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray CPU Cooler Zalman Mini-ITX CNPS2X CPU C…

דיונים חדשים בפורומים