תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את המחשב בוא מגיע עד ללוגו של הווינדוס... הפס רץ כמה פעמים.. עד לכאן הכל רגיל... כשהוא בה לעלות לווינדוס יש משך שחור!!! העלתי את המחשב במצב בטוח, הסרתי את הדריברים של כרטיס המסך.. עשיתי רסטרט אז הווידוס עלה נורמלי. כשניסיתי להתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך עשיתי רסרט ניתקלתי באותה בעיה!! מה זה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעדכנים את הBIOS של לוח האם (המחשב) ומאיפה אני יכול למצוא עדכונים ללוחות של INTEL קניתי H.D חדש ורציתי לחבר אותו לפנטיום 3 אך הוא לא נקלט (אמרו לי לעדכן את הביוס ) עזרה בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ולחצתי על המשחק וזה העלה לי מסך שחור וחזר לוינדוס לפי מה שהבנתי עם דיבור עם כמה אנשים יכול להיות שוינדוס 98 לא תומך במשחק הזה בקיצור רציתי לשאול אותכם שתי דברים: 1.אם זה הגיוני שהמשחק לא תומך בוינדוס הזה? 2.אם זה הגיוני אז האם יש דרך לתקן את זה נ.ב. יש לי וינדוס 98 ו ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro אם זה יעזור במשהו..
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחר שהמחשב מבצע בדיקה של הכוננים אמור להגיע מסך הטעינה של WIN , אבל אני מקבל מסך שחור עוד לפני השלב של של הכניסה . אני לא מצליח לעלות את המחשב גם במצב בטוח או כל אפשרות אחרת מה יכול להתקלקל הזכרון או הכרטיס מסך, הגדרות ביוס ,לוח אם ? ביצעתי בדיקה ב-MEMTEST והכל היה תקין ניסיתי גם אפשרות של שינוי תזמונים של הזכרון מה יכול להשתבש? ניסיתי גם להתקין WINDOWS מחדש אבל ב-hardwre inspection המחשב ניתקע? מפרט :WINCHESTER 3500 AMD זכרונות 1GB GSKILL PC4400 LE כרטיס מסך sapphire x850xt pe לוח אם : DFI LANPARTY UT SLI- ???
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
**אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זה לא האנטי וירוס בטוח זה הגוגל כרום עכשיו קניתי לפני הרבה זמן חלונות מקורי מגרמניה ללא אקספלורר ומדיה פלייר קניתי דיסק און קי של סאן דיסק בארץ שהיה בוא מוכן היישומים שצריך עכשיו קניתי פעמיים או שלוש IDM בגלל שבהתחלה התקנתי לכל הבא את היישום ולא חסמו אותי רק כשפרסמתי בhttp://www.serials.ws/index את פירטי החשבון שלי אז חסמו אותי אז כמו שרשמתי קניתי שוב ואולי גם עוד פעם. עכשיו אני צריך את היישום בגלל שהוא מפצל לי את ההורדות וכך ההורדות שלי מסודרות יותר אם אני אשתמש רק במנהל ההורדות של כרום הוא לא יפצל לי את ההורדות ואני לא ימצא את כל מה שהורדתי בעומס כזה. גם INTERNET DOWNLOAD MANAGER רושם לי את ההורדות לפי כל מיני קטגוריות כמו זמן, שם וכולי... עכשיו אני חושב שכרום כתב שIDM …
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתקין כ מסך חדש N250GTS במחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב המסך שחור אני חושב שאני צריך לחבר את הכרטיס לספק אבל אני לא מוצא את המקום הנכון או את הכבל הנכון מישהו יכול להראות לי על התמונה מה המקום? עריכה: מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך לחבר חשמל לחיבור שהקפתי בצד השמאלי של התמונה, הבעיה היא שהחיבור הזה הוא מסוג מולקס מורחב או משהו כזה ואין לי יציאה כזאת מהספק. איך אני פותר את זה? הולך לחנות וקונה מתאם? אם כן, איך קוראים למתאם? אני אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עשה רעש כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לפני כמה ימים לפתוח אותו ולחפש את מקור הרעש. הרעש הוא כנראה מהלוח אם שנוגע במארז בצורה לא נכונה, אז חיזקתי את החיבורים שלו למארז והחזרתי את הכל למקום. הדלקתי את המחשב ומאז יש לי במד של ה CPU על 100%, שעד עכשיו היה במנוחה על 1-2, ויש תהליך ששמו SYSTEM IDLE שתופס הכל. הבנתי שהתהליך הזה הוא לא מאט, אולם זה לא הופיע לי עד היום, המד CPU היה נמוך והמחשב טס. החלטתי לבצע סריקת רוגלות עם ADAWARE, נמצאו הרבה ומחקתי את כולם, וכן סריקת וירוסים. המחשב עדיין זז לאט מאוד. אני אעלה כאן תמונה של הטמפ' וכו' ואולי תזהו במה מדובר. http://img194.imageshack.us/img194/6779/unledxns.jpg אשמח לשמוע את דעתכם, אולי הכוונה חומרתית, לפני שאפרמט …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-