עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SomeoneUknow,

יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. <blockquote>יש לי כרטיס רשת ON BOARD : Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC בתקופה האחרונה הכרטיס מפסיק לעבוד וקופץ לי אייקון של "קישורית מוגבלת או חסרה" והנורה של הכרטיס מפסיקה לעבוד וקופץ לי הודעה של "כבל רשת מנותק". אני מכבה את המחשב, מוציא שקע מהחשמל, מדליק והכל מסתדר עד ששוב הוא מתחרפן. מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה? המון תודה!</blockquote>

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by מחשב חמוד,

הוא מעבד טוב בשביל משחקים כבדים כמו קרייסיס 2 מטרו 2033 באטלפילד 3,אסינס קארד החדש... ביחד עם כרטיס HD5770 ו4 ג'יגה זיכרון ראם ומערכת הפעלה 7 הוא גם משתלם ביחס למחיר המופקע שלו? הוא עולה בסביבות ה740 עד 800 שעם מחיר כזה אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולהביא I5 2500K עם מכפלה פתוחה לאוברקלוקים,אבל צריך להחליף לוח אם.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איך אפשר להסיר בצורה מלא את הדרייבר של הלוח אם בשביל לתת לווינדוס להתקין אותו מחדש? בדרך כלל בשביל לעשות דברים כאלו אני נכנס לניהול->מנהל התקנים ושם מסיר אבל יש שם כל כך הרבה דברים ואני לא יודע מה להסיר. יש לי בעיות עם חלק מחיבורי הUSB שלי במחשב, מחובר לי במחשב בPCI עוד תוסף של USB של 4 חיבורים והם לפעמים לא עובדים לי עד שאני לא עושה הפעלה מחדש למחשב ובכללי מאז שהתחילו לי הבעיות אני לא מצליח לחבר כבל מאריך של USB. כשיש לי בעיה איתם אז כשאני פותח את הניהול שלה מחשב-->מנהל התקנים->בקרי אפיק טורי אוניברסלי (USB) אז אני רואה על שתיים שם סימן צהוב של אזהרה .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. במקום לעלות מהר אחרי המסך הראשוני של שם הלוח אם הוא נתקע ומחכה. הבעיה שעליתי עליה לדעתי זה מכשיר של 24 חיבורי USB שמחובר למחשב מאחורה למפצל הUSB מחוברים כמה הארד דיסקים חיצוניים. כשהוצאתי את המפצל המחשב עלה טיפה יותר מהר. אני חייב את המפצל מחובר למחשב על האתחול. יש תוכנה כלשהי למניעת חיטוט בהארד דיסקים החיצוניים וקריאה ישירות מהפנימי ועליה מהירה? גם המאוורר מרעיש :-/ תודה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום, במחשב החדש שלי בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש את הרגע שהווינדוס 7 עולה ממצב של דוס לתוך הווינדוס שרואים את כל האורות כאלה מסתובבות. עכשיו אם תשימו לב לפני שהווינדוס עולה המחשב מפסיק לשניה וחצי את החשמל (מנורה של עכבר לרגע נכבת וגם המקלדת לשניה מכבה את המנורות שלה) זה קורה בכל מחשב כמו כזה טעינת חשמל משהו כזה. בכל מקרה בזמן הזה הרמקולים נותנים בום חשמלי כזה של זה "טאקק" חזק כזה. חשבתי בהתחלה בעיה ברמקולים החלפתי רמקולים ועדיין יש את זה ברמקולים החדשים. לפעמים אחרי הבום הזה יש מסך כחול ולפעמים עולה סבבה. בדר"כ עולה סבבה. הסירטון: רמקולים נותנים רעש של מכה חשמלית שימו לב למנורות של המקלדת מתי הן נפסקות ומתי מופק הצליל. אבל אני די בטוח בגלל איזה חוסר איזון בחשמל שהוא נ…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by gor84,

שלום לכולם. לא מזמן רכשתי ASUS TRANSFORMER T101 ולפני כמה ימים כשהסוללות (שלו ושל ה DOC) נגמרו חיברתי אולו למטען. להפתעתי גיליתי שהסוללה הירוקה על המקלדת לא מהבהבת - כלומר אין הטענה, ושהטאבלט לא נטען באופן ישיר אף הוא. נכנסתי לפורומים ממקומות שונים מהעולם וגיליתי שקיימת בעיה עם המטען ועם הכבל, כמו כן קיימים פתרונות דיי יצירתיים החל מלכופף את הפינים ועד להכניס את המטען למקפיא למספר שעות. אף אחד מהפתרונות הללו לא עזרו. מה שכן, שמתי לב שהטאבלט מצליח להידלק לאחר שאני מחבר אותו למחשב למספר שעות אבל נכבה תיכף שכן אין סוללה. אני מסיק מכך שהבעיה היא במטען שכן המתח והזרם נמוכים משמעותית מזה המפיק המטען ולכן לא גורמים לטעינה משמעותית. אם משהו נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה - אשמח …

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Yarinshaked,

מישהו יכול להגיד אם באפשרותי לשחק בNBA2K12 עם gamepad, אם כן, אז איך?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. בכל פעם כשאני רוצה להדליק את המחשב. אני לוחץ על הכפתור, הוא מתחיל להידלק אבל אחרי 2-3 שניות הוא נכבה (לא רואים מסך או מקלדת עובדים). ואז אחרי שבריר שניה הוא נדלק שוב והפעם עולה תקין. זה קורה באופן קבוע. המחשב יחסית חדש: 2500k cpu 8gb ram 1600mhz Asus p8p67 B3 650W ThermelTake - החליפו לי אחרי שהיה לי של Crosair 700W שגרם לבעיות אחרות ידוע לכם מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  16. warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. press any key to continue לחיצה על כל מקש מובילה אותי לBIOS ושם כבר אין לי מושג מה לעשות, כי מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג, אז אני רק יוצא משם באותו המצב ככה כל פעם עד מצב השינה הבא אשמח לעזרתכם מפרט מחשב : win7 64bit לוח אם: msi G41TM-E43 DDR2 מעבד: intel Q8300 core 2 quad 2.5GHZ זיכרון: 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by UponTheRose,

שלום לכולם התקנתי כרטיס FIREWIRE ישן על הלוח אם, וגיליתי שהמערכת לא זיהתה אותו כלל אוטומטית יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והעניין הוא שהכרטיס חסר דרייברים ודיסקים (מצאתי אותו בבית בקופסה אבל רק את הכרטיס) אני לא יודע איפה נמצא השם של החברה על הכרטיס אבל אני מחפש שעות דרייבר ולא מוצא האם אני צריך לקנות כרטיס חדש או שיש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by newyork3,

שלום רב. יש לי בעיה מוזרה במחשב. מחשב מריץ VISTA כונן ראשי עובד תקין . בנוסף מותקן במחשב כונן משני (שמוחלק ל2 כוננים). מדי פעם פשוט הוא נעלם ואז אני לא רואה 2 הכוננים האלה במחשב שלי.בנוסף אני לא רואה אותם במנהל הדיסקים.זאת אומרת פשוט נעלמים.ריסוט למחשב מחזיר בחזרה את 2 הכוננים. עשיתי עדכון לINTEL CHIPSET .עברתי על תיקונים שעדכון ביוס פותר (ABIT 775) לא מצאתי משהו שמתייחס לבעיה ולכן לא עשיתי. למישהו יש כיון אולי? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by fp581,

מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by Simtrax,

שלום, כאשר נכנסתי למשחק League Of Legends המחשב נכבה ונדלק אחרי שנייה לבד רק כאשר המשחק התחיל, ( המשחק פעל אצלי מאז ומתמיד), לאחר 2-3 פעם שניסיתי שוב הוא התכבה בכל פעם. הרציתי 3D Mark 2006, והתחיל להריץ על FPS של 6-10 (כן 6-10 ולא 60...) הלכתי לכמה דקות ושחזרתי ראיתי שהמחשב עשה ריסטרט שוב. רציתי לדעת אם זה 100% בעיה של כרטיס מסך או שזה שנוי במחלוקת ויכול להיות משהו אחר. הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon x1950 GT 512mb *אם צריך עוד פרטים על המחשב רק תגידו. *עריכה ראיתי בכמה פורמים שאשנים כתבו שם שבעייה כזאת יכולה להיגרם גם מהמעבד איך אני מבדיל?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש פתרון איך לחסום את הכניסת USB לכל ה-DOK-יום מלבד Vendor ספציפי פר משתמש שמוגדר מראש כמו כן, העמדות שאני רוצה לחסום אינם ב-Domain והם StandAlone האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by WhiskEY,

שלום היום הדלקתי את המחשב והמחשב עלה והכול בסדר כשה המסך נדלק אני רואה WINDOS 7 BUILD 7601 THIS COPY OF WINDOWS IS NOT GENUINE ואני לא יודע מזה ואיך פותרים את זה והמסך שלי שחוק ואני לא יכול לשים כלום מישהו יכול לעזור לי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by natanel102030,

המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.