תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול הארד דיסק חיצוני (USB) של WD בגודל 500GB בחיבור הראשון למחשב הוא עבד אבל לפתע הוא הפסיק לעבוד. המחשב מזהה שמחובר התקן USB אבל לא מזהה אותו כ-MASS STORAGE, מופיע כסימן שאלה צהוב. מחיפוש ברשת מצאתי שזו בעיה נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. ניסיתי כבר: 1. לנתק ולחבר. 2. להחליף כבל USB. 3. להסיר את כל התקני USB מ-DEVICE MANAGER ולעשות אתחול פעמיים. אגב יש לי הארד דיסק חיצוני נוסף והוא עובד ואין לי אפשרות לבדוק על מחשב אחר עד יום ראשון. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום.. בעיה הקיימת כבר הרבה זמן.. פירמטתי כמה פעמים ועדיין יש את הבעיה.. יש השערות מה הבעיה? לוח אם EPOX 8KDA3J והכרטיס רשת מובנה עליו.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי ה-WD (השלישי שכבר ראיתי שנדפק) החלטתי להחליף ל-HD אחר של Seagate, חיברתי את ה-HD אל חיבור ה-SATA כמו שקיבלתי אותו (אין משהו מיוחד שצריך לג'מפר) חיברתי לחשמל, הדלקתי את המחשב אבל משום מה אני לא רואה את ה-HD מזוהה בביוס. (המחשב הזה שייך לעבודה) יש לציין שעדיין לא הגדרתי מחיצות, יכול להיות שיש קשר לזה? שאלה לא קשורה, מה זה אומר Spread Spectrum?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מאז שהמחשב חזר מפירמוט יש לו כמה בעיות.. הצורב שהיה מותקן לפי כן ופעל כראוי.. כבר לא צורב.. כל דיסק ריק שאני מכניסה לכונן זה מקבל אותו כדיסק לא ריק.. ואי אפשר לצרוב.. עוד דבר, פתאום גם הכונן דיסקטים לא מצליח לקרוא דיסקטים.. איך מסדרים את זה?! אני משתגעת.. אני רוצה לצרוב דיסק כבר המון המון תודה, נופר
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-