תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אחראי שקניתי לוח אם חדשה וחברתי אליה כונן חדש כדי לאתקין אליו את מארחת ההפעלה ויואסבי שכולל את ווינדוס 10 אני נטקע כל הזמן בשלב שבו אני מכבל מסך כחול אם החתוביות your pc ran into a problem... זה קורה גם כשאני מנסה להיכנס באזרת הכונן הישן שאליו כבר יש ווינדוס, איך אני פוטר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב טושיבה סאטלייט. מערכת הפעלה הלכה ונאלצתי לפרמט את המחשב (ללא דאגות כי החומר מגובה). מאחר ואין לי את הדיסק של ההפעלה, יש לי מערכת הפעלה נוספת, ברישיון של המחשב הנייח (אבל זה של מקום עבודה עם הרבה רישונות). מה שקורה כרגע זה שאני מכניס את הCD והוא פשוט לא מצליח לעלות (ניסיתי על המחשב הנייח וזה רץ יופי). לפני שפירמטתי ניסיתי להתקין ולא הצלחתי הוא כתב: subsystem needed to support the image type is not present פתרונות מישהו? תודה למצילים!!
-
- 38 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש. אני לא מצליח להתקין עליו XP. אחרי הפורמט של הדיסק מתחילה העתקת הקבצים לדיסק ושם זה נתקע. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הוא מצליח להעתיק כמות שונה ונתקע. ניסיתי להתקין 2003 .. הוא עבר את שלב ההעתקה ונתקע בהכנה להתקנה . כרגע אני מריץ MEMTEST כדי לבדוק אם זה זכרון . בגדול המפרט הוא amd athlon 64 3800 dual core 939 samsong s-ata 2 albatron nforce 4 samsong ddr-ram 1024 3200 x 2 אשמח לכל עזרה בכיוון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק. אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה. על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ? דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ? יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3 והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני פחות או יותר שבוע קיבלתי מעבד חדש ולוח אם חדשים (AXP2500+ EPOX 8RDA3+ rev2.1). והעברתי את הקודמים (AXP2000+, Leadtek K7NCR18D) לאח שלי. אצלי פירמטתי והכל והולך מצויין. אבל אצל אח שלי אחרי שהתקנתי את הרכיבים, אני בא להתקין את המערכת הפעלה, (XP, דרך זה ששמתי את ה-CD ב-1st boot drive) (שדרך אגב השתמשתי בדיסק הזה כבר כמה פעמים, ובאותה שיטה בדיוק כמה [הרבה] פעמים, וגם ניסיתי עם 98 שגם בהתקנה שלו זה נתקע) הוא נכנס למסך הכחול של ההתקנה, גומר להעלות את הרישומים שלו (זה מלמעטה), רושם בערך לחמש שניות Setup is starting windows (הדבר האחרון שהוא אמור לרשום, לפני שהוא מעלה את השיחה עצמה של ההתנקה) ועושה ריסטרט. וניסיתי עם כמה דיסקים שכולם טובים. לפעמים הוא גם נתקע ב-Set…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שניתי את המחשב היום בבוקר למצב AHCI באפשרות PCH SATA CONTROL MODE (בגלל שRapid Storage סירב לעלות) מאז המחשב מסרב לעלות, חשבתי שצריך פשוט לפרמט , פירמטתי ושאני מנסה להתקין את הווינדוס אני לא מצליח לא על הSSD ולא על הקשיח הרגיל, הארור שאני מקבל זה: "לתוכנית ההתקנה לא הייתה אפשרות ליצור מחיצת דיסק מערכת חדשה או לאתר מחיצת דיסק מערכת קיימת" מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול באמצע סרט, ללא כל אזהרה קרס המחשב בסלון. ללא הודעות או מסך כחול. מאותה קריסה: -ווינוס לא עולה -"ריפייר" נתקע באמצע. -חזרה לנק' אחרונה טובה - נתקע. -לא מצליח להתקין ווינדוס מחדש- יש פריז בשלב העליה של דיסק ההתקנה - כשהלוגו מופיע על המסך.... -מחשש להרדיסק דפוק ניסיתי להקין גם על דיסק חדש (מהאריזה) - לא עבד. -הרצתי PC CHECK ולוח האם יצא לכעורה תקין אך מצ"ב תמונה של בדיקת בקרים. -מבחן מאמץ עם התוכנה עבר בשלם. -המעבר עבר מבחן בשלום גם כן.... -כמו כן הPC CHECK לא מצליח להשלים בדיקת זכרונות ונתקע במאצע. לפני שאני זורק את לוח האם בפח....... רעיונות????
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי קובץ התקנה על דיקאוןקי, והצלחתי לאתחל את המחשב דרכו אבל הוא לא מוצא את הSSD בהתקנה. ניסיתי לשנות הגדות בBIOS לפי דברים שמצאתי בגוגל ורדיט אבל שום דבר לא עוזר. אשמח לעזהר
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, אני בעל ידע לא קטן בהתקנות ורכיבים. עם זאת, אין לי ניסיון עם I3 וכרטיס מסך האונבורד שלו ואני מניח שמכאן הבעיה.. אז ככה, לוח של אינטל מדגם DH57JG. זכרונות 4G של מושקין, מעבד I3-540. העניין הוא שהתחלתי לבצע היום התקנה של W7, הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לשלב של בחירת שם היוזר הראשוני/שם המחשב - משם הגיע המסך PREAPARING YOUR DESKTOP ואז פתאום REBOOT עצמאי.. העניין חזר על עצמו מספר הפעלות כאשר ניסיתי לעשות אלימינציה, לשנות משתנים בביוס (הנחתי שמדובר בבעיה עם ה ONBOARD) והחלפתי את מיקומי הזיכרונות/ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד וכהנה וכהנה. משלא התקדמתי לשום מקום, ניסיתי לחזור ל SETUP. המחשב התחיל לעשות את הריסטרט כבר בשלב ה WINDOWS STARTING. מאותה נקודה הוא לא חזר יותר לבעיה הר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש מחשב חדש בבית XP לוח אם:8IPE1000 pro כרטיס רשת מובנה אין לי תדיסק של הדרייברים שלו וכשנסיתי להוריד מהחברה זה לא מעדכן משנה משהו /נותן לי להתחבר לאינטרנט. במנהל התקנים ל כרטיס רשת קוראים :Adapter 1394 ואין לי בחיבורי רשת local area connection נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Marvel שהורדתי מהאתר של גיגהבייט זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הרשת , בתור הספריה של marvel והוא אומר שהוא לא יכול להתקין משם , או שזה לא מתאים לו הדרייבר שם. למישהו יש הצעות? משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, תודה. 64 WINDOWS 10 במחשב אחר עם 10 זה עובד תקין. זו לא פעם ראשונה שאני מקבל שגיאה כזאת או אחרת. בהתקנות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
חברים שלום. ברשותי מחשב נייד Dell 1558 אשר נקנה לפני כ 4 שנים. היום, לאחר קריסות מרובות, התקנתי ווינדוס 7 מחדש, התקנתי כבר את כל הדרייברים ונשאר רק הדרייבר של כ.המסך, אשר כרגע ב Device Maneger מופיע בתור: Standard VGA Graphics Adapter. אני יודע שכרטיס המסך שעומד אצלי הוא מבית AMD אבל אני לא יודע מה הדגם. ראוי לציין שניסיתי לבדוק עם שני תוכנות נוספות כגון PC-Wizard ו Everest אך שניהן נתנו את אותה ההודעה. כמו כן, ניסיתי לפנות לאתר של AMD ושם המליצו להוריד תוכנה שתזהה אוטומטי... התוכנה זיהתה ועדכנה כל דרייבר אפשרי במחשב אך לא היה דבר שקשור לכ.מסך. ולכן אני פונה לעזרתכם. איך אני מוצא מה הכ.מסך שלי? תודה מראש. יבגני.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-