תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך של HP , הנה המפרט שלו http://alatest.com/reviews/laptop-reviews/hp-pavilion-dv7/po3-61584322,30/ כפי שאתם רואים יש למחשב חלקים מאוד טובים , אך הוא עובד נורא לאט! מכשקנינו אותו הוא ככה... אחי פירמט לי אותו ושם ווינדוס 7 64 ביט ( אני לא יודעת אם זה משנה) והביצועים שלו נורא חלשים .. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לנו 12 מגה אינטרנט ואני מחוברת בWIFI ויש לי קליטה מלאה, כשאני מנסה להיכנס לאתר כלשהו בפלאש הגרפיקה נורא נורא איטית , למשל משחק של הפוקר בפייסבוק ... ניסינו לשבת עם שני מחשבים אחד ליד השני ולשחק והמחשב השני עבד יותר טוב ככה שאני לא חושבת שיש בעיה של קליטה... צירפתי לכם 2 תמונות של הביצועים של המחשב בבקשה שמישהו יעזוררר.... (: …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עשה רעש כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לפני כמה ימים לפתוח אותו ולחפש את מקור הרעש. הרעש הוא כנראה מהלוח אם שנוגע במארז בצורה לא נכונה, אז חיזקתי את החיבורים שלו למארז והחזרתי את הכל למקום. הדלקתי את המחשב ומאז יש לי במד של ה CPU על 100%, שעד עכשיו היה במנוחה על 1-2, ויש תהליך ששמו SYSTEM IDLE שתופס הכל. הבנתי שהתהליך הזה הוא לא מאט, אולם זה לא הופיע לי עד היום, המד CPU היה נמוך והמחשב טס. החלטתי לבצע סריקת רוגלות עם ADAWARE, נמצאו הרבה ומחקתי את כולם, וכן סריקת וירוסים. המחשב עדיין זז לאט מאוד. אני אעלה כאן תמונה של הטמפ' וכו' ואולי תזהו במה מדובר. http://img194.imageshack.us/img194/6779/unledxns.jpg אשמח לשמוע את דעתכם, אולי הכוונה חומרתית, לפני שאפרמט …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ומערכת הפעלה אקס פי יש לי על הדרייבר במנהל ההתקנים סימן קריאה כלומר שצריך לעדכן אותו הסאונד עבד טוב שפתאום הוצאתי את החשמל והרמקולים מהמחשב פתאום הופיע סימן הקריאה הזה ניסיתי לעדכן אותו עם הדרייברים שנמצאים על הכרטיס שבא איתו וזה לא מצליח . גם שאני מנסה להסיר אותו זה לא מצליח כל פעם שאני לוחץ find hardware changes הוא מתקין את אותם דרייברים . ואין לי מושג איפה הדרייבר הזה מותקן הנתיב לא מופיע בהתקנה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק, כאשר אני מעביר קבצים מהכונן DVD שלי למחשב, האיטיות בלתי נסבלת, הקצב נשאר קבוע על 900KB לשניה, בדיסקים אחרים זה מגיע להעברה של 3 מגה לשניה ותו לא. בדקתי מה קורה כאשר אני מעביר קבצים מכונן לכונן ואין בעיה, הבעיה היא רק כאשר אני מעביר קבצים מהכונן עצמו למחשב אני משתמש ב WIN7 PRO 644BITוהכונן שלי הוא: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA מפרט מלא בצד, מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מסך סמסונג מדגם 971P שרק אחר מספר שעות ללא חיבור למחשב מתחיל לעבוד. במצב רגיל אני מקבל נורה מהבהבת והמסך לא מציג כלום גם אם הוא לא מחובר למחשב בכלל. כרגע המסך לא עובד וגם הספק שלו קר. האם צריך להחליף ספק או שעדיף כבר לקנות מסך חדש? אם מסך חדש איזה דגמים יש היום ברמה של המסך שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כל כך יודע איך לתאר את הבעיה אבל המסך קופץ ומרצד אם זאת המילה, בזמן שאני גולש בדפדפן וצופה בסרטים כל זה קורה רק שהדרייבר מותקן. כשאין דרייבר התופעה לא קיימת. מדובר ב HD 5870
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-