תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט המחשב (אני לא בטוח שזה קשור, אבל זה הדבר היחיד שהשתנה לאחרונה) - קורה הדבר הבא: אם אני מבצע ריסטרט המחשב נכבה כרגיל, אבל לאחר מכן, הזמן שהוא כבוי (מסך שחור) ארוך מאוד - כ 30 שניות, רק לאחר מכן עולה מסך עם פרטי לוח האם, שגם הוא ארוך מבעבר. ורק לאחר מכן עולה ה XP (אין לי SP2 במחשב). פרטים: Asus P4C800-E Deluxe Intel Pentium 4E, 3200 MHz BIOS Type AMI תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אז ככה, הרכבתי מחשב חדש (לוח אם 925XE NEO של MSI, מעבד P-4 3.0GHZ 64bit, 512MB DDR-2. הבעיה היא שאחרי שהוא מעלה הכל, שאני מגיע להתקנה של ה WINDOWS, אני מקבל שגיאה שההארדיסקים לא טובים .. מצורפת תמונה, המצב הזה מגיע אחרי השלב הראשוני בהתקנה שהוא בודק איזה חומרה יש למחשב .. יש למישהו איזשהוא רעיון איך אני יכול לפתור את זה ? ההארדיסקים מחוברים היטב, והכל יושב במקום .. המערכת הפעלה היא WINDOWS XP PRO, הגירסה הרגילה וגירסת ה-64ביט, בשניהם אותו ה ERROR. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! 1) אז ככה פתאום ה - McAfee התחיל לעשות לי בעיות ולא הצלחתי לתקן את זה אז ניסיתי למחוק ולא הצלחתי אז מחקתי הכל ידנית (כולל מה - Reg) ויש לי עכשיו שתי תיקיות שנשארו ואני מנסה למחוק אותן אבל אני לא מצליח ... הנה תמונה: 2) עכשיו יש לי עוד בעיה ... ניסיתי להתקין מחדש את ה - McAfee והוא אומר לי שיש משהו שפועל ברקע והוא אומר לי לסגור את זה או להפעיל מחדש את המחשב אבל לא בנתי מה לסגור, אין לי שום בר פועל ברקע שיכול להפריע להתקנה ... ניסיתי לעשות ריסטרט אבל זה שוב אומר אותו דבר ... 3) למה ב - Task Manager (מנהל משימות) יש לי כל כך הרבה פעמים את הפעולה svchost.exe ? הנה תמונה: תעזרו לי בקשה לפתור את שתי הבעיה :-[ תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה קשור לחומרה, כנראה שהלוח אם שלי לא תומך ב SERVICE PACK 2 של ווינדוס.. אם אני מתקין את זה עכשיו- אני לא אוכל להיכנס לוינדוס יותר - כשהווינדוס ייטען זה ייתקע . אם אני מפרמט ומנסה להתקין ווינדוס שכלול בו SP2 אני גם לא מצליח - כמו באשכול הזה שהייתי צריך עזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198293.0 בסוף התקנתי ווינדוס בלי SP2 וזה עבד.. מה אני אמור לעשות? לעדכן את הלוח אם? ביוס? הלוח אם שלי זה: asus p4p800E תודה
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
יום אחד ניסתי לחבר את הממיר הדיגטלי של הוט עם כבל usb של מצלמה ומאז הפסיק לי המוזיקה של המחשב הקול הוא נותן שגיאות כאלה למשל כשאני פותח שיר במדיה פלייר ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו , או שהוא אינו פועל כראוי. או כשאני מנסה נגיד לפתוח צלילים והתקני שמע לראות אולי צלילים של וינדוס עובדים אז הוא אומר לווינדוס אין אפשרות להפעיל את הקובץ ייתכן שהקובץ פגום או שהוא משתמש בתבנית דחיסה לא מזוהה כדי לפתור בעיה זו החלף את הקובץ או השתמש ביישום הוספה והוסרה של תוכניות כדי להתקין דחיסת קול בקיצור אנשים מישהו שיכול לעזור לי אני מת בלי מוזיקה אחים שלי אההה ודרך אגב הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את המחשב של חבר שלי. באתי עם דיסק טוב של ווינדוס, שבטוח עובד. (XP) סיימנו את חלוקת הכוננים, פירמוט כונן C, והעתקת הקבצים למחשב. הגענו לשלב של הספירה ל Rebot, אחרי הריסטרט המחשב עלה, ובמסך של טעינת הווינדוס, הוא נתקע. ניסינו להתקין עוד פעם, וזה קרה שוב. ניסינו עוד פעם, וקרה שוב. ניסינו גם עם דיסק שונה, ואז בכלל לא עלתה הבחירה של Boot from CD (ה CD מוגדר בביוס כהתקן ראשוני). עכשיו אי אפשר להתקין ווינדוס, ואי אפשר לעבוד במחשב. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, קורה לי עכשיו כל הזמן שהמסך נכבה לכמה שניות וחוזר עם הודעה משהו בסגנון מנהל התצוגה קרס ונעשה שיחזור, מה עושים? עריכה: מצאתי ברשת את הפתרון הזה: •Use the Group Policy settings To resolve this issue by using the Group Policy settings, follow these steps: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search box, and then press ENTER. 3.In the Local Group Policy Editor, expand Administrative Templates under Computer Configuration, expand System, expand Power Management, and then click Video and Display Settings. 4.In the dialog box that opens, double-click Turn off the Display (Plugged In), click …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-