עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bg1987,

בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by adam85,

אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. יש לי מארז חיצוני לדיסק קשיח ATA שקניתי לפני יותר מ- 5 שנים. בקושי השתמשתי בו אבל לפני כשנתיים השתמשתי בו זמן קצר והוא היה תקין לכאורה. הבעיה שלי היא שבמסמכים המצורפים למארז (בקופסת הקרטון שלו) אין שום הסבר טככני על החומרה. גם אין רישום על הכרטיס המובנה של המארז של פרטים טכניים (כגון מתח נידרש). החלקים המקוריים שצורפו למארז, הם כנראה כבל USB וספק כוח חיצוני אינם בקרטון, לכן עלי לגרד מפה ומשם כבל USB מתאים וספק כוח מתאים. מצאתי אצלי בבית כבל USB מתאים מבחינת החיבור למכשיר. מצאתי גם ספק זרם ישר חיצוני שמתאים מבחינהת החיבורים והוא מספק מתח בשיעור של 12 וולט (כנראה -12 וולט). במתח זה הוא מספק עד 1.5 אמפר. השאלה שלי היא אם המתח של מינוס 12 וולט הוא המתח הנכון (לספק זרם ישר…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by orenweb,

לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by kantan1,

שלום לפני שנה מכרתי ללקוח מחשב חדש עם וינדוס 7 וכרטיס מסך משולב. עכשיו הוא טוען שהוא משחק משחקים כבדים וכן משחקי רשת מול אנשים ברשת, והמחשבזז לו לאט... יש לו 2 גיגה זיכרון, ומהירות אינטרנט 5 מגה מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון, כרטיס מסך? מה כדאי לשדרג לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by TheDM,

שלום כולם, יש לי דיסק און קי של transcend דגם jf v30 בנפח של 16gb. יום אחד המחשב שלי (מערכת הפעלה windows 7) הפסיק לזהות אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשבים אחרים אצלי בבית - 2 מחשבים עם windows 7 לא זיהו אותו בכלל, ומחשב עם windows xp זיהה שחובר אליו משהו אבל רשם שצריך לפרמט את הכונן. יש לי על הדיסק און קי הזה כמה מסמכים חשובים שבגללם אני לא רוצה לפרמט אותו. יש דרך להציל את המידע הזה איכשהו? המון תודה לעוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Enable,

המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by vadkom,

ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מקווה שהנושא שלי מתאים לפורום הזה למרות שמדובר במחשב נייד. יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400. קורה הרבה פעמים שאני עושה RESTART למחשב, אזי עולה הודעה ME is initializing......................... המחשב מחכה כמה שניות ואז מגיע המסך טעינה של הוינדוס, והוינדוס עולה. קורה לעיתים שההודעה הנ"ל לא מופיעה, ואז מגיע מסך הטעינה של הווינדוס, אך הווינדוס לא עולה. ואז אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש, ואם ההודעה הנ"ל (בסבירות גבוהה) אזי הווינדוס עולה. בנוסף, ראיתי בלוח הבקרה כי 2 רכיבים לא מוגדרים טוב וכל מה שאני מנסה לא עוזר בשביל להגדיר אותם טוב (מצורף קובץ) האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? אני ממש אבוד, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by tal100101,

זה כבר תקופה שכונן הדיסקים (כונן CD) לא עובד לי. כלומר לא מזוהה על ידי המחשב. הכונן נפתח ונסגר אבל משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח אם תוכלו להגיד לי למה זה ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by kentaro,

התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by ftamsut,

אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט בתדירות לא קבועה, האינטרנט לא חוזר עד לאחר ביצוע ריסט למחשב גם כשאני משתמש בפותר התקלות של ווינדוס 7. המחשב מחובר בכבל רשת חדש ובזמן ההתנתקות שאר הרשת בבית עובדת כשורה. ניסיתי לסרוק ווירוסים בעזרת AVG,VIPRE ולא מצאתי כלום, אשמח לקבל עצות לפתירת התקלה!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by sabosal,

המחשב עובד כמו שצריך, עד הרגע שעושים ריסטרט. הוא מראה את המסך ההתחלתי (של HP) ואח"כ מסך שחור. לאחר שמכבים את המחשב עם הכפתור, הוא עולה כרגיל. הוא במצב של quick boot, אך גם מצב של full boot לא פותר את הבעיה. מעבד: intel pentium 4 530 לוח אם: HP 09CCh, ביוס: 786C2 v01.06 תאריך: 04.05.2005 זכרון: 1536 DDR2 כרטיס מסך onboard. תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by Jesper,

הכונן היה תקוע ולא נפתח. כשלחצתי על הכפתור הוא היה מנסה להיפתח ולא מצליח, אז לחצתי עם סיכה ושחררתי אותו עם מברג. כשפתחתי אותו ראיתי שיש שם גומייה קרועה והוצאתי אותה. הכונן עכשיו לא מפתקד - הוא אמנם פועל אבל לא מצליח לקרוא כלום, והמגש שלו כרגע חופשי לגמרי - אני יכול לפתוח אותו בלי ללחוץ על הכפתור. האם הכונן הלך או שאפשר לסדר אותו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.