תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שכשאני מעלה את הווינדווס והוא מגיע לקטע לפני שבוחרים משתמש להיכנס אליו אז המחשב פשוט עושה לי ריסט... נראה לי שזה המגעים בלוח אם או בכרטיס מסך או שזה בעיה באחד מהם ולא במגעים.. מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב 3.0 MHZ עם 512M זכרון עובד עם מערכת הפעלה win xp. החלטתי להוסיף עוד 1G זכרון ל 512M שכבר מותקנים. אני נתקל בבעיה כאשר אני מתקין את שני הזכרונות במחשב, מערכת ההפעלה של windows מציגה את המסך הראשון (עם הבר שרץ לרוחב המסך עם הלוג של win xp) ולאחר מכן מקבל מסך ריק והמחשב נתקע. המחשה עובד תקין עם כל אחד מהזכרונות בנפרד. בדקתי את ה- bios והוא יודע לזהות שיש 1.5G זכרון. זקוק לעזרה בשדרוג. תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...) לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, מה הדרך הכי טובה לגבות קבצים שאני רוצה לשמור? ואלה קבצים כדאי לשמור? (יש לי כונן אחד)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-