תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם המקלדת אינה מגיבה. החלפתי מקלדת, החלפתי מיקום USB. בהפעלה רואים שהנוריות במקלדת דולקים וכשמערכת ההפעלה עולה המקלדת אינה מגיבה. מה עלי לעשות ? תודה מראש שאול
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה במחשב שלי . כל פעם כאשר אני מפעיל לחץ על המחשב , כלומר כשאני מדליק תוכנה כבדה כגון משחקים או בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס , המחשב משמיע קל מוזר מהמארז ולאחר מכן נתקע לכמה שניות ואז שוב חוזר לעבוד. כלומר כאשר אני מריץ משחק ואני מפעיל את השמירה שלי מפעם שעברה ששיחקתי הוא נכנס למשחק אבל אז הוא משמיע את הקל המוזר הזה ואז נתקע ואז המשחק ממשיך לעבוד . ואז אני משחק וכעבור 5 דקות שוב יש את הקל הזה המשחק נתקע וממשיך. וככה אני משחק עם תקיעות כל הזמן. וכמובן זה לא רק במשחקים , אני שמתי לב שזה קורה כל פעם שאני מעמיס על המחשב. אבל זה לא היה ככה בעבר. אני בדקתי טמפרתורות של הכרטיס מסך ושל המעבד. הכל תקין. מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.0 GHz…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר מחשב נייד שלי עם ווינדוס 10 למחשב נייח עם ווינדוס 7 unltimate - חיבור באמצעות כבל רשת ביניהם. אני מבצע את ההוראות ורואה את שמות המחשבים בכל מחשב, אבל לא יכול לגשת למחשב הנייח שלי מהמחשב הנייד. בלחיצה על האייקון של המחשב השני מופיעה לי שגיאה windows can not access .... גם כשאני מנסה להכנס דרך run והכנסת הכתובת של המחשב השני 192.168....... וכו' , עדיין מתקבלת שגיאה. בבדיקת PING - הכל נראה תקין. מה עוד ניתן לעשות כדי שזה יעבוד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, העברתי את לוח אם והמעבד ממארז אחד לשני, אחרי שהעברתי אותו חיברתי הכל כמו שהיה מקודם, הפעלתי את המחשב, הוא כתב לי שלא יכול לטעון הגדרות של הביוס ולכן איפס אותם, מאז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בתמונה (שמצורפת למטה) ולא ממשיך להתקדם משם. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את הביוס כמו שצריך? או שאולי זאת בעיה אחרת? תודה. לינק לתמונה בגודל מלא: Uploaded with ImageShack.us [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מפורט בצד. המחשב שלי עושה ריסט לבד בערך פעם-פעמיים ביום, והדבר לא קורה בעת הרצת משחק או משהו מיוחד - אלא סתם גם שהמחשב לא עושה כלום. העניין הוא שאין גם BLUE SCREEN OF DEATH , וגם הוא פורמט וזה לא עזר. טמפ' בדקתי למעבד ולכרטיס מסך , הן תקינות . הדבר היחיד שעלה לי כאופציה אפשרית הוא ספק הכח , האם יש עוד רעיונות? להחליף פשוט ספק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-