תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה ויסטה. העברתי אליו את ההרד דיסק הישן שלי שיש בו מערכת הפעלה XP וחומר חשוב שלי. פתחתי את הכונן כדי לראות את החומר שלי ואני רואה כל מיני תיקיות עם שמות מוזרים באנגכלית ולא את התיקיות שלי. החומר שיש לי בהרד דיסק הישן מאוד חשוב. מה עושים? מתחננת לעזרה, בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה GT210 Synergy Ed 512MB
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כשאני גולש באינטרנט לפעמים המהירות שלו יורדת עד שהוא מגיע לרמה שהוא ממש ממש איטי, לעומת זאת אצל אח שלי, שלו יש מחשב אחר ברשת, האינטרנט בסדר גמור באותו הזמן. שני המחשבים מחוברים בראוטר בעזרת כבל (לא דרך אלחוטי). מדי פעם כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב ובדרך כלל זה מסדר את האינטרנט והוא חוזר להיות מהיר שוב. המחשב שלי אחרי פירמוט ואין בו וירוסים או ספייוורים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
משהו מטורף לגמרי יש לי במנהל היישומים איזה תוכנה שאני לא מצליח להפסיק שנקראת 40437326868:831125744.EXE יש לי עוד כמה חשודים פה שאני כן מצליח להפסיק. המחשב לא מאשר לי להתקין את AVG וגם אין לי הרשאה להפעיל את HIJACKTHIS: "WINDOWS CANNOT ACCESS THE SPECIFIED DEVICE, PATH, OR FILE. YOU MAY NOT HAVE THE APPROPRIATE PERMISSIONS TO ACCESS THE CLIENT" ניסיתי למחוק ולהעביר את התוכנה הצלחתי להעלות אותה וברגע שהפעלתי אותה שוב קיבלתי את ההודעה ... משהו השתלט לי על המחשב ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ... מישהו יכול להדריך אותי מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEOM 9200 ומשחקים רצו עליו חלק ואני לא יודע מה קרה עשיתי פירמוט ואף משחק לא עובד אז עדכנתי אותו ל9250 לא עזר הכנסתי את הדיסק התקנה והתקנתי את כל התוכנות שם וזה רק ארס עוד יותר,ואפילו משחקים פשוטים כמוGTA VC אני לא יכול לשחק. יש לי windows xp מעבד: לוח אם:Intel כונן CD/DVD:LG הארד דיסק:500GB כרטיס מסך:RADEON 9250 Secondary כרטיס קול:Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device PCI מסך:Samsung תודה לעוזרים. המשחקים נדלקים ואיך שזה נכנס ללוגו או ההגדקות במשחק זהו זה נתקע.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אנטי ווירוס או משהו דומה אבל עכשיו אני רואה שהבעיה היא איפהשהו במחשב.. שאני מנסה להעלות קובץ זה מעלה אותו במהירות גבוהה מאד {בטירוף} לכמה שניות ואז נתקע... במחשב הנייד זה עולה טוב... נסיתי בכמה דפדפנים הבעיה בעינה... ביטלתי את האנטי ווירוס או כל תוכנה דומה ועדיין הבעיה עומדת.. אני רוצה לציין שהכל היה תקין עד היום בצהריים {למרות שהייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך..התקשרתי לבזק ב' שהם הספק שלי ואחרי מספר בדיקות איתם ושהכל היה תקין מבחינתם נאמר לי לנסות לבטל את האנטי וירוס ובאמת זאת הייתה הבעיה...עד היום בצהריים שהבעיה שוב חזרה למרות שהאנטי ווירוס היה כבוי - קפרסקי. חשבתי שאולי בכל זאת זאת הבעיה הסרתי אותו לגמרי ועדיין הבעיה עומדת..} {הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-