עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  3. מדובר בלפטופ. בעיית הקריסה היא לא קבוע יכולה לא להופיע מס' ימים ואז לבוא באינטנסיביות. ניקיתי את המאוורר(מה שבד"כ גורם ללפטופים להתחמם ולקרוס) וזה לא עזר. החלפתי לוח אם וזה גם לא עזר.... יכול להיות שהמעבד מזייף??? נניח שזה המעבד האם יכול להיות מצב שבו הבעיה תהיה רנדומלית כמו שתיארתי??? אגב בבדיקת מאמץ המעבד לא עובר 80 מעלות(t5750) וכשבחלפתי למעבד דומה(t6670) המעלות נמוכות ב20 מעלות בקירוב...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אז הכרתי לחברה שלי מספר משחקים וכשהיא מנסה לשחק בהם דרך המחשב שלה הם רצים על FPS נמוך בצורה נוראית (בMIRRORS EDGE לדוגמה הנמכנו את ההגדרות עד להכי נמוך ואנחנו משחקים על רזולוציה של 480, ובכל זאת כשיש 2 וחצי אויבים המשחק כבר מתחיל לקרטע, ועל הגדרות נורמאליות הוא מקרטע גם כשאנחנו רצים או לא עושים כלום. וזה מוזר כי המערכת שלה בהחלט מתאימה להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה אחרים Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8.2 GB RAM GeForce GT 620 628.5 GB ואני לא זוכר את המארז\ספק אבל אני בטוח ב99.9% שזאת לא הבעיה אני עכשיו מפעיל benchmark ב3DMark ואעדכן כאן את התוצאות ברגע שזה יסיים יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  5. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  6. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by havlin,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום חברים! הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z הכל עבד מצוין עד שפתאום הופיע לי ה"NO INTERNET ACCESS". כרגע המחשב לא מתחבר לאינטרנט לא דרך כבל רשת לתשתית (הוט) ולא ל-WIFI שלי (TPLINK TL WR841N). בשני המקרים הוא רושם לי NO INTERNET ACCESS הוא כן מתחבר ל-WIFI של שכנים וגולש רגיל. ניסיתי לחבר את כבל הרשת למחשב נייד אחר, והוא כן עובד, וכך בעצם הוט אומר שהם לא הבעיה אלא המחשב הראשון, למרות שגם במחשב השני ה-WIFI שלי לא עובד. אבקש את עזרתכם!!! האם יש לי בעיה בכרטיס רשת? (בבדיקה זה נראה תקין, ללא סימן קריאה צהוב) תודה!

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by יואב שניר,

לדעתכם .. מספיק הבסיסי שמגיע עם וינדוס ? או להרחיב .. אפילו בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kkffiirr,

המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ashraf,

שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…

14. Started by redead,

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  15. יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה

17. Started by mMmSaK,

שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BHXHO2,

ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by uriya,

שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שלום, אני אחרי החלפת כ. מסך ופירמוט. אז אני לא מבין מה הבעיה.. מצ"ב תמונה לפני שהלפתי כ. מסך זה היה קורה לי במוגזמות ובלי קשר לפיירפוקס אלא גם בהדלקת המחשב. וגם המחשב לפעמים לא היה עולה לגמרי. - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט מחשב נוכחי: G.Skill DDR3 4GB 1333MHZ 4GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD 7790 1Gb GDDR5 Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ספק- Corsair VX Series 550W - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. ה'פיקסול' הזה לא תמידי בתוכנה. לפעמים כשאני עובר לידו עם העכבר, חלק ממנו נעלם/אם אני ממזער ומחזיר זה נעלם

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by felb,

שלום לפטופ Toshiba satellite, הסוללה מוצגת כ fully charged, אבל ברגע שמנתקים את הכבל של החשמל הלפטופ נכבה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

25. Started by yamanman26,

שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.