תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע וחצי התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ולאחר מכן את אופיס 2013 בהצלחה, עם קוד האקטיבציה שסופק איתו. לפני מספר ימים שוב נאלצתי להתקין את המערכת מחדש בגלל שקרסה, וכעת - עם אותו קוד האקטיבציה, אני לא מצליח להתקין את אופיס 2013 ומקבל את ההודעה הבאה: מישהו/י יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי תכנה במחשב שקוראים לה StarFuck שהיא יעני נגד התכנית הגנה Starforce. בקיצור היא מבטלת את הסי די רום. עכשיו היא לא מחזירה אותו המחשב לא מזהה את הסי די רום.. מישהו יודע איך להפעיל אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי היום את ה NF7-SL באתי הבייתה שמח ומאושר התקנתי אותו התקנתי מחדש WINDOWS באתי להתחבר לאינטרנט דרך ICS (השרת זה המחשב של השותפה שלי שאני גם כותב ממנו עכשיו) ואני לא רואה את הכרטיס רשת זה לא רק זה אין שום דבר לא מזוהה בסגנון של כרטיס רשת כל מה שיש במקום של הכרטיסים זה 1394connection שניסיתי בכל זאת לתת לו כתובת IP וזה לא עובד באתר של ABIT אין דרייברים לכרטיס רשת באתר של REALTEK כתוב שהצ'יפ שלהם לא צריך דרייבר אבל הוא חייב להיות יחד עם עוד צ'יפ שכן צריך דרייבר ולבדוק באתר של החברה של הלוח... אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא... נ.ב. NF7-SL זה בעצם זהה ל NF7-S חוץ מהבאנדל נכון? כי לא מצאתי בכלל את ה SL באתר של ABIT וגם כתוב על הלוח S נ.ב.ב. עשיתי כבר חיפוש בפורום …
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי 2 בעיות, 1. אחרי פירמוט המחשב, והתקנת ווינדוס 10, כאשר אני עושה ריסט ומנסה להיכנס לbios המקלדת לא מגיבה לי בזמן העלה של המחשב. רק אחרי שהווינדןס עולה היא מגיבה. מקלדת מחוברת ביו אס בי rgb של חברת corsair מה הפיתרון? 2. אחרי הפירמוט, לא מוצא את אחד הכונני ssd שלי, ניסיתי גם דרך disc manager ולא מופיע שם
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להוריד גרסאות שונות של המשחק ובכל הגרסאות יש בעיה והמשחק לא פועל. למשל, הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 v2.1.4.0 +AutoUpdate +Multilanguage (No-Steam) OrangeBox והמשחק חוזר לתפריט אחרי שאני טוען את המשחק. לכן הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 - [DODI Repack] וכשאני מפעיל את המשחק, הוא עולה עד לתפריט, יוצא ומופיעה הודעה. צירפתי צילום מסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE שהם נותנים הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! איך מפעילים את המשחק הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ושאני מכניס את הדיסק של הווינדוס כמובן אני מפעיל תמחשב מההתחלתה ולוחץ רק F8 ואז הוא נותן רשימה של הצורב איפה שנמצא הדיסק של dvd כמובן בחרתי בצורב והוא לא נותן כלום הוא לא מתחיל להריץ את הדיסק יש לי לוח אם של אסוס P4S800D מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס הרחבה PCIE trsnscend pdc3 usb3 + sata3 את הכרטיס התקנתי גם על סלוט של X1 וגם X16 המחשב מזהה את הרטיס החדש ומתקין בהצלחה . אך הUSB לא עובד מכניס DOK והוא אפילו לא נדלק לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר ואפילו את ההסברים שלהם אפילו החלפתי את הכניסות של החשמל לכרטיס ושום דבר ה USB לא עובד אשמח לעזרה אודי עריכה : החזרתי את הכרטיס לחנות באמת הוא היה תקול החליפו לי אותו לאחד עובד אפילו בדקתי אותו שם שהתקנתי אותו בבית המחשב מזהה את ה SATA אך שוב ה USB3 לא עובד ולא מזוהה, אין את הפריט ב device manager, מה שכן קרה בחנות מה ניתן לעשות ? יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p הביוס מעודכן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-