תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי ביצועים נמוכים בהרבה מאוד משחקים והיום ששחקתי קפץ לי פתאום BLUE SCREEN ואז המחשב עשה RESTART. איך אני יכול בדוק מה הייתה הבעיה ולסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחשב חדש... i5 760 עבר אולי שתי פירמוטים גג בקיצר כל פעם שאני נכנס לאיזשהו משחק , זה פשוט יוצא ממנו.. לא משנה איזה משחק לא משנה כלום.. לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לפטופ די ישן שפירמטתי אותו לא מזמן וכרגע רץ עליו וינדוס 7. היום שאני גולש לי באינטרנט, אני פתאום קולט הודעות שגיאה ועולה לי משהו בשם Windows 7 Recover שמציין כי הוא מנסה לשחזר את ההארדיסק (כונן קשיח). לכונן C לא קרה כלום (עליו מותקנים התוכנות ומערכת ההפעלה), אך כונן E נמחק כולו. כעקרון אחרי שעשיתי הפעלה מחדש, אני רואה שזה המצב: במשתמש הראשי שלי, האדמין: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמונות - מת. כונן C נשאר, כלומר שהתוכנות נשארו. על הדסקטופ אני לא רואה שום דבר, ולא מופיע לי הדפדפן, המסנג'ר או שום דבר בשום מקום. נפתח לי ה-Windows 7 Recover שמנסה לשחזר את הכונן קשיח ואת ה-RAM, אך ללא הצלחה. במשתמש השני, של אמא ואבא: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמ…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי פנטיום 4 מערכת XP. ניסיתי לפרמט את המחשב בדרך הבאה. הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב שוב. לפני שהמחשב עלה לחצתי DEL נכנסתי אל הביוס ל BOOT והורתי למחשב לאתחל מן הכונן של הדיסק XP. אולם הוא השיב כי אינו יכול לקרוא מן הכונן. בהמשך שיניתי לכונן אחר ושוב אותו דבר. אציין כי בהפעלה רגילה המערכת עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה עליי לעשות כדי שהמחשב יאתחל מן הכונן? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים והנציג שירות בנה לי את המחשב כך זה המפרט מעבד core i3 זיכרון 4gb 1333 mhz לוח אם - asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך - GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עכשיו הלוח האם הזה לא מזהה את הכרטיס מסך .. ניסיתי יותר מ10 פעמים להתקין דריברים דרך הדיסק התקנה וגם דרך האתר nvidia.comיכול להיות שהנציג שירות בנה לי מחשב עם לוח-אם שאינו תומך בכרטיס מסך הזה ? יש לכם קצת מידע על הלוח האם הזה ?התקשרתי אליהם והם אומרים שהכל צריך לעבוד 10 אבל זה פשוט לא מזהה כלום..
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי זה מראה לי שיש לי 4GB ראם וליד זה רשום בסוגריים ניתן להשתמש רק ב 2.99 הינה תמונה למי שלא הבין: http://www.fastup.co.il/v.php?file=63264840.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עזבתי את המחשב בצהריים מבלי לכבותו במצב תקין לגמרי. חזרתי אליו כעת ומצאתי את התמונה קפואה ומשובשת. בניסיון ל-boot ראיתי מיד עם האתחול את הפסים האנכיים שפי שניתן לראות בצילומים המצ"ב להודעה. ניסיון לבצע boot רגיל נכשל. ניסיון לבצע boot ל-safe mode עובר בהצלחה. כרטיס המסך הנו Leadtek 8800GTS (עלה לי המון בעבר... ) הרגשת הלב שלי... הלך כרטיס המסך.. מה דעתכם? ד.א. מסתבר בנוסף כי למרות שהמחשב כרגע מושבת, ברגע שכבל הרשת שמחובר אליו, מתחבר לנתב (של אורנג') כל הרשת בבית משתגעת. כלל לא ניתן לגלוש באינטרנט. מה קורה כאן?? תודה, אמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-