עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by iib,

I need advice. I have 256 of crosair PC3200 (400mhz) C2 shell I buy another module of the same type (which is very expansive compared to other brands) - or buy 512mb of cheaper brand... I just dont know what is the risk of the other brand working with my crosiar.. The board is ASUS A7V8X - KT400 I use it mostly at 266mhz (default) and somtimes overclock it to ~300mhz all at cas2 so my main conceren is if the mobo accepts the two diffrent dimms and not the speed.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by ass-s,

אהלן! כמו שציינתי בכותרת יש לי בעיה בווליום שהלוח מוציא.... הוא נורא נמוך!!!! אני צריך לסובב את הווליום במערכת שלי (שהמחשב מחובר אליה) כמעט עד הסוף כדי לשמוע חזק!!! אנא עיזרו לי תודה נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by War-Hammer,

יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by hikikomori_,

[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Xstyle,

שלום יש לידידה שלי מחשב... שעושה בעיה אני יתחיל בפירוט מחשב לוח אמ ASUS P4sp-mx se לינק לאתר של אסוס http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=46&l4=0&model=204&modelmenu=1 ----------------------- עכשיו הבעיה פה כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נידלק וכעבור 2 שניות הוא מתחיל לעשות פיפ אחד ארוך והמסך שלו לא נידלק ושום דבר לא עולה רק רואים שהמאוורים מיסתובבים והכול... אבל אין המסך לא עולה והוא מצפצף ציפפוף אחד ארוך עושה ריסטארט בעצמו ועושה עוד הפעם ככה ציפצוף בעצם הוא עושה כל הזמן לולאות של ריסטרארט וציפצופים@@@@ תודה על העזרה מראש....

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. שלום, קניתי ארד דיסק חדש, חברתי אותו למחשב. אני יודע, שעכשיו צריך להגדיר אותו דרך הביוס, אבל המחשב הזה לא שייך לי ואני לא מצליח לעלות את הביוס ע"י לחיצה על מקש DEL במסך הפתיחה. 1. איך אפשר להיכנס לביוס? 2. איך אני מגדיר אותו דרך שם? 3. מה שנשאר אחר כך זה רק לפרמט את הארדיסק דרך הווינדוס?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by hlxp,

קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?

12. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by rif-raf,

חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by solet,

שלום לכולם, לפני 5 ימים רכשתי את המדפסת הנ"ל, שהיא גם סורק+פקס+מכונת צילום+מדפסת. על פניו , סבבה לגמרי. חיברתי אותה למחשב, התקנתי את הדיסק, סיימתי את ההתקנה, כביכול הכל טוב ויפה. מי שמכיר את התוכנה של HP יודע, שמותקנת במחשב תוכנה שנקראת HP SOLTION CENTER' שמרכזת בתוכה את כל הפעילות שהמדפסת המשולבת עושה. הבעיה שלי, היא שהתוכנה לא מצליחה לזהות את הסורק שמותקן. היא כן מצליחה לשלוח להדפסה, אבל את הסורק היא לא מזהה. פניתי אינספור פניות למוקד של HP , החלפתי מדפסת, החלפתי כבל USB (הם נמכרים בנפרד) פרמטתי את כל המחשב!!! ועדיין, אני מתקין הכל, אבל את הסורק המחשב לאט מזהה. התומכים אמרו לי שאולי, יש לי בעיה ביציאות USB שלי, שלא יוצא מהם מספיק מתח חשמלי שמגיע לסורק. מישהו שמע על בעיה…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב של חבר עם לוח אם של אסוס P4P800-E DELUXE. מדי פעם לעתים קרובות המחשב פשוט לא נדלק. יש לו ביוס מדבר, קול של אישה אומר: SYSTEM FAIL, VGA TEST. החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה קורה. עדכנתי ביוס. לא עזר. אין בעיית התחממות. מה הייתם עושים? בהוראות של הלוח רשום שהוא מקבל רק כרטיסי מסך של 1.5V. איך אני בודק את זה בכרטיס? תודה.

22. שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. Started by boss,

אני מתקין גירסה 11.5 חדשה של AMD יש לי כרטיס מסך ATI 6970 ללא OC פתאום מסך מכבה עצמו שניות מיד חוזר מסך. אחרי תוכנה Catalyst Control Center לא עובד יותר אז הסרתי דרייברים של כרטיס מסך הכול CCC שוב התקנה 11.5 ATI וריסט שוב שוב. אותו דבר בעיה CCC ??? מה פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by erap129,

היום רציתי לבדוק משהו בתוך המחשב, אז כיביתי את המחשב, ניתקתי את כל הכבלים מאחורי המחשב ופחתי את המארז. הקייס היה פתוח (לא נגעתי בשום דבר בתוך המחשב, פשוט רציתי לבדוק את רעש המאווררים שהקייס פתוח) וחיברתי רק את הכבל של החשמל כדי לשמוע את המאווררים. (ושתבינו זה משהו שאני עושה די הרבה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה וזה מה שמוזר) ברגע שחיברתי את הכבל של החשמל ראיתי הבזק קטן בחיבור של הספק ונהיה קצר בכל הקומה הראשונה בבית שלי ובנוסף לכך הרחתי קצת שרוף לכמה שניות. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המחשב, אפילו לשקעים אחרים אני שומע בום ויש קצר כללי בכל הקומה הראשונה. קניתי את הספק הזה לפני שבועיים ששדרגתי כרטיס מסך והוא HEC400TRT אז זה ממש מוזר שהוא כבר יישרף... יש גם סיכוי שה…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים