עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliorbb,

שלום. קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי. עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי. אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איך יש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by labnaormax,

Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by איתמר,

ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

קודם כל שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ומקווה שאולי יפתור לי את הבעיה שנתקלתי בה... עד לא מזמן היה על המחשב שלי כרטיס קול ואז הורדתי אותו, עשיתי פירמוט הכל כרגיל... התקנתי ווינדווס... איתר את כל החומרה במחשב פרט ל... כרטיס קול שעל הלוח... תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/7264/untitled2ry0.jpg אז הכנסתי את הדיסק דרייבר של הלוח למחשב והוא פשוט לא נותן לי להתקין משום מה את הדרייבר של הכרטיס קול שעל הלוח תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/6062/untitledem5.jpg מה למה זה? ואם יש לכם פיתרון אני ישמח לשמוע תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by gforce,

שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ועכשיו הוא לא מזהה את כרטיס קול יש לי win nt workstation וכרטיס הקול הוא על הלוח איך אפשר לזהות את כרטיס הקול ולהתקין לו דריבר מתאים ??? תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  8. שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by orendia,

היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by exit tips,

קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kalimero4,

ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by lion03,

יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRO 1525 התחלתי התקנת וינדוס XP. הכל טוב ויפה סידרתי את הבוט הוא קורא את כונן התקליטורים ומעלה את ההתקנה הוא מגיע לשלב של ללחוץ ENTER להתקנת הוינדוס וכותב לי שלא נמצא שום האר דיסק מחובר. ניסיתי כל מה שאני יודע. הבנתי שיש סיפור עם SATA ועם דריברים שצריך להתקין מיוחדים לעניין. יש לי 2 דיסקים שקיבלתי עם המחשב הזה אחד מהם של דריברים ועוד אחד שכתוב בו משהו על הפעלת סידירום או משהו בסגנון. אני יודע שצריך ליצור איזה שהוא דיסקט כדי להגדיר את ההאר דיסק? אין לי כונן דיסקטים במחשב הזה...מה האופציות שיש לי ? אם תוכלו לעזור לי בדחוף אשמח...המחשב הזה צריך להגיע עד היום בערב כמתנה לבן משפחה... תודה לכל העוזרים!!!!!!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by Big_White,

SEAGATE 7200.11 500 GB SATA ויש עליו מידע מאוד יקר ערך של מחקרים וכאלה יש רעיונות מה עושים?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, יש לי מחשב שקרס לפני שבועיים, הצלחתי להחזיר אותו לחיים באמצעות ביצוע תיקון של הדיסק של ווינדוס XP (כבר הייתי בדרך לפרמט ולהתקין מחדש אבל העדפתי לתקן). כרגע הכול עובד בסדר פרט לעובדה שכאשר אני מכניס דיסק און קי או מצלמה הווינדוס מזהה שהכנסתי משהו ואומר שהוא מתקין את הדרייברים אך כעבור כמה שניות, זהו... כלום לא קורה ואני לא מסוגל להכנס אל התקני ה- USB ע"מ להוציא מהם מידע. ב- Device manager לא כתוב שיש תקלה בכל מה שקשור ל- USB או בכלל. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את הדיסק הקשיח? אולי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם?!? בבקשה, למיי שיש עצה אני אשמח להקשיב.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by mystikal,

שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by et_gershon,

:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by guyby,

חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by snirf,

קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ‏‏ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)‏‏ מה עושים?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GX2 . המחש שלי הוא: לוח אם: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: INTEL DOUL CORE 4 3000 זיכרון: 1G OCZ PLATINUM ספק: OCZ 620W ביוס: V.0709 לאחר בדיקה קצרה באתר NVIDIA זיהייתי שהכרטיס נתמך ע"י לוח P5WD2 אם ביוס 0501. כאמור הלוח שלי הוא P5WD2 PREMIUM ואינו מופיע ברשימה, ובכל זאת יצאתי מנקודת הנחה שאם הלא פרימיום מריץ אותו אין סיבה שהפרימיום לא יריץ אותו. הנה קישור לדרישות הכרטיס האתר ניבידיה: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp חיברתי אותו והורדתי דרייברים מאתר נבידייה התקנתי. כאשר אני פונה למנהל התקנים הוא מראה לי שניי סימנים של כרטיס מסך מהסוג שיש לי NVIDIA GeForce 7950 GX2, רק שאחד מהם עם סימן קריאה צהוב כאילו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lumber Jack,

היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by pazer005,

לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.