עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by echad,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין lga1155 לבין lga1156 יש לי 2 לוחות אם ואני שוקל מה מהם יותר טוב הסוקט שלהם לא זהה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם אלה הם שמות הלוחות אם א GA-H61M-D2-B3 ב GA-H55M-USB3 שניהם של חברת גיגהבייט 1 איזה מהלוחות אם יותר חדש ? 2 האם מדובר באותו מעבד ? תודה רבה על הפורום הנפלא

2. Started by LIOR42,

יש לי בעיה רצינית מישהו נגע לי במחשב והפך לי את כל התצוגה היינו שההתחל נמצא למעלה וראוים הכל הפוך איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by רונן י.,

רכשתי מחשב עם מעבד אינטל 3.6 ג'יגה, 1024 זיכרון די-די-אר 2, לוח אם של אזוס P5WD2 PREMIUM וכרטיס מסך ג'יפורס 7800 של NVIDIA. גם לגבי סוג המארז לא התפשרתי 8) עכשיו לשאלתי: אני מנסה להתקין את Half Life 2 אך נתקל בבעיות בהתקנה. קודם כל לא מופיע לי שדה הכתיבה שבה אני אמור לציין את המספר הסידורי של התכנה. כשהתקנתי אותו במחשבי הקודם הוא כן הופיע לי. לאחר ההתקנה שהסתיימה כביכול בהצלחה גיליתי שהמשחק לא יכול לעלות. בניסיונות מסוימים מופיעה לי הודעה ש-hl2.exe נחשף לבעיות ולכן ייסגר. אני יודע שזהו פורום חמרה והסיבה שאני מפרסם זאת כאן היא מכיוון שאני חושד באי תקינותו של כונן התקליטורים (הצורב) שהותקן לי. או אולי בחסר דרייבר מסוים. ע"פ התסמינים, מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך לפתרה? וע…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין

6. Started by TemaniH,

פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by adiras,

קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pavelik,

היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[

12. Started by yair.,

קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי בעיה מוזרה קצת... התקנתי היום עכבר ומקלדת חדשים מבית LOGITECH, CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH ואחרי זה המדפסת שלי הפסיקה להדפיס, אני לא מקבל שום שגיאה כשאני שולח משהו להדפסה אבל המחשב מתעלם מהעובדה שאני מדליק את המדפסת דברים כאילו נשלחים להדפסה והוא כן עושה SPOOLING אבל המדפסת פשוט לא מדפיסה כלום. ניסיתי לחפש מידע באתר של LOGITECH אבל לא מצאתי שום דבר קשור פרט למשהו שהם זרקו על התנגשויות עםBLUETOOTH HUB אחרים, דבר שאין לי כי המדפסת עובדת ב USB ובנוסף לזה ניסיתי כמובן להתקין מחדש את המדפסת אולם הדבר לא עזר ההקתנה עברה חלק אבל הוא לא מדפיס דף בדיקה.. הוא פשוט לא מדפיס ואת זה אני לא מבין... אם למישהו יש רעיונות או הצעות אשמח לשמוע. (ואם למישהו יש מייל של תמיכה של…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Alex Kidd,

המחשב מתכבה לי לפחות פעמיים ביום, ולפעמים כשהוא לא מתכבה אזס הוא פשוט סוגר תוכניות (קאונטר סטרייק) המעבד הוא Amd Athlon 64 3500 לוח אם NF-95 Abit אשמח לקבל עצות

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by hixx,

ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by nkujan,

טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by shoomil,

המחשב שלי נתקע קופא ומצריך הפעלה מחדש כל פעם שזה נתקע שומדבר לא מגיב שהוא נתקע מאז שהתקנתי את האינטרנט אני גולש עם נתב אינטרנט אלחוטי 3 פעמים לקחתי את המחשב לתיקון ואיבורי אמרו שהוא בסדר פירמטתי 4 פעמים כבר לפני האינטרנט כל זה לא היה ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ? מחשב חדש לחלוטין יש לי אותו רק חודש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Lepessi,

שלום לכולם לפני הרבה זמן שדרגתי לWINDOWS 10 (יותר נכון, הוכרחתי לשדרג) ולאחר העדכון פשוט הWIFI מתרסק כול הזמן , לפעמים יש ולפעמים אין.. אני יודע שזו בעיה ידועה וניסיתי למחוק את כול הדרייברים ולהתקין מחדש, מישהו יודע מה עושים?

22. Started by yakir10,

שלום יש לי מחשב די חדש וטוב קיבלתי תוצאה לא טובה נראה לי בבדיקה .. משו כמו 4198 ... מה הסיבה לכך ? המפרט :du core e6300 1 gb memory gigabyte 945 s-3 geforce 7800 gtx 256 יש לציין שהמשחקים הכי כבדים עובדים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות ? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Hen7,

שלום רב. יש לי כבר כמעט שנתיים כרטיס מסוג Gforce 8800GT שפעל מצוין ולא עשה בעיות עד לאחרונה. בשלושה ימים האחרונים היו לי שלושה בעיות איתו: לפני שלושה ימים שיחקתי במשחק שפתאום קפא וקרס ואז הוינדוס היה ברזולוציה ענקית עם צבעים מוזרים, משהו שדומה למה שיש שהכרטיס מסך נשרף. אחרי ריסטארט למחשב הכל פעל קשורה, היום שיחקתי במשחק אחר עד שפתאום לא היו סאונדים במשחק ואחרי בערך 10 שניות היה מסך כחול (משהו שלא היה לי בחיים על המחשב הזה בשנתיים האחרונות) והמחשב כיבה את עצמו. עם התוכנה של הwindows debugging tool ראיתי שהמסך הכחול נגרם בגלל הקובץ nv4_disp.dll שלפי גוגל גם כן שייך לכרטיס מסך. אחרכך שיחקתי במשחק שוב (FALLOUT3 לצורך העניין, שמותקן אצלי כבר חצי שנה ולא עושה בעיות) והסאונד שוב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by asdasdasd,

קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....

• 2 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.