תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הברגתי מאוורר לדיסק הקשיח ואני לא יודע לאן לחבר את החוטים של המאוורר. :s05: מישהו יכול לעזור לי???
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, מידי פעם המסך שלי כאילו נהיה שחור (הבעיה לא במסך) אני מאתחל את המחשב והכל חוזר להיות בסדר. אני עדיין שומע שהמחשב עובד אבל כאילו ניתקתי את המסך איך להתחיל לבדוק את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברה אני חייב לעשות מסיבה ואם אני לא פותר את זה אין מסיבה אז ככה: כשאני מדליק את המחשב והוא עדיין ב ms-dos הוא רושם לי: please insert sysyem boot disk and prees enter אני לוחץ על enter ואין כלום ! ניסיתי לשנות משו ב boot ועדיין אותה תגובה וזה פועל כאשר אני מנתק תארד דיסק המחשמל בלבד!, ולוחץ אנטר קניתי ספק חדש, ולא עזר בקשה אם זה לא עובד אני לא יוכל לעשות מסיבה תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בממד, המחשב מקבל רשת ע"י כבל ישירות מהנתב (הכבל מושחל בקירות). הבעיה שאין בממד קליטה של הרשת האלחוטית עבור הטלפון\טאבלט. האם יש אפשרות לחבר למחשב דונגל WIFI USB ולהגדיר אותו כ HOTSPOT עבור הניידים תוך שהוא גם מקבל רשת אלחוטית? מותקן WIN10 תודה חן
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים מופיע לי מסך כחול 0XC4 לפעמים כל כמה שעות ולפעמים יש על הפעלת המחשב מחיפוש קצר באינטרנט גיליתי שמדובר בבאג בנורטון ולי אין בכלל נורטון! כל ניסיון למצוא סיבה אחרת לבעיה עלה בתוהו. DUMP: http://f2h.nana10.co.il/jxdcex2sq3tn
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב "קופא" לכמה רגעים ואז משתחרר, לפעמים הוא לא משתחרר וגם הסמן של העכבר נתקע. נכנסתי לכלי ניהול וראיתי את השגיאות האלה. מה זה אומר ? בד"כ זה קורה כל כמה דקות. למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שהמחשב סירב לעלות, הוא לא הגיע לשלב הפוסט. בגלל חוסר הזמן לאבחן ולטפל בבעיה בעצמי, שלחתי את המחשב למעבדה, אחרי כמה ימים הם חזרו אלי ואמרו לי שהביוס נדפק, הם צרבו אותו מחדש. גרסאת הביוס שהייתה לי היא FG, הם צרבו תגרסה האחרונה, FKB. כאשר ה B מציין Beta לפני התקלה , הליבה הרביעית של המעבד הייתה פתוחה והוא עבד על 3.4GHZ. כרגע OCCT מדווח על שגיעה בליבה מסויימת (משתנה מבדיקה לבדיקה) אחרי פחות מדקה, וזה כאשר המעבד רץ על סטוק עם 3 ליבות! עידכון: "עידכנתי" את הביוס לגרסת FJ , זאת הגרסה היציבה האחרונה (לא בטא). גם איתה המעבד לא עובר OCCT וגם Prime95 מדווח על שגיאה לפחות ב 2 ליבות. וגם כל מישחק שאני משחק (Mafia2 , BF2BC2) קורס אחרי כמה דקות, לפעמים עם מסך כחול. יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT BD7II, בכללי אין לי בעיות איתו אבל יש לי כל זמן בעיות עם חיבורי USB אתמול חבר שלי שהעלה רעיון ורציתי שתגידו לי האם יכול להיות דבר כזה , ואיך מטפלים? אז ככה הלוח תומך בחיבור USB2 יש SP2 אז לא אמור להיות בעיה הקטע הוא שלאורך תקופה אני נתקל בבעיות זיהוי של מכשירים שמתחברים דרך ה-usb הם מזוהים ועובדים תקופה מסויימת אח"כ מפסיקים והאמת שכבר לא חוזרים לעבוד, לא ייחסתי לזה חשיבות חשבתי שזה בעיה של המכשירים עצמם כי הם גם הפסיקו לעבוד במחשבים אחרים. המקרה האחרון קרה לפני כחודש עם disk on key של 128MB שתומך ב USB2 תקלה דומה היו בקורא כרטיסים של CF ובעוד מקורא כרטיסים אחר של חבר שלי מחברה זהה. לעומת זאת כל משכירים שמבוססי USB1 ברוך השם לא עשו בעיות - מדפסת לייזר…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-