תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם כי לקודם שלי נדפק ה USB. אז אחרי שקיבלתי את הלוח אם החדש מצאתי בעיות דפוקות לגמרי... לפחות פעמים ביום נדפק הכרטיס קול ואני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יעבוד שוב. וגם לפחות פעמים קורה שפתאום כל המחשב נתקע ל5 שניות , וחוזר, נתקע שוב וחוזר ככה כל הזמן, וזה מנתק לגמרי את האינטרנט ודופק הכל... קיצר לקחתי את המחשב למעבדה של מניאקים שעובדים עלי בעינים ואומרים לי אחרי שבוע כבר שלא מצאו מה הבעיה אז כבר לקחתי את המחשב הביתה, ואחד שם אמר לי שזה בטח המערכת הפעלה... אני לא רוצה סתם לעשות REPAIR בדיסק של ווינדוס אז מישהו אולי יודע מה הבעיה ויכול להגיד לי מה זה? אני אומר 90% לוח אם. פרטי מחשב : P. 4 2.66 ghz 512 DDR MotherBoard: PS800D ASUS
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9500Pro. לאחרונה שמתי לב שהמאורר שעל גבי הכרטיס הפסיק לעובד והחלטתי לפרק את הכרטיס ולעשות לו ניקוי יסודי שכלל שאיבת אבק ושימון קטן וכו' בפירוק הראשוני באמת היה אפשר להרגיש\ליראות שמשהו מונע מהמאורר להסתובב... אחרי הניקוי היסודי הוא מסתובב הרבה יותר טוב (כמעט בחופשיות הייתי אומר) אך כאשר אני מחבר אותו חזרה הוא לא עובד. ברגע זה המחשב עובד - בלי שהמאורר יעבוד על גבי הכרטיס מסך מה שלא כל כך בריא אני משאר.. לשאלתי, איך אפשר לבדוק עם הוא בכלל עובד ולא נהרס סופית? כמו כן הייתי רוצה המלצה למאורר \ קולר חדש. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אתמול היתה הפסקת חשמל אצלי בבית וכמובן שהמחשב נכבה, לאחר מכן ניסיתי לעלות אותו והוא לא הצליח, רק לאחר שיחזור הגדרות יצרן של הביוס המחשב עלה, אך מערך ה- RAID לא עובד, ניסיתי להגדיר מחדש בביוס צ- IDE ל- RAID אך שהמחשב מנסה לעלות הוא לא מזהה לי את הכונן עם מערכת ההפעלה ודורש ממני להכניס דיסק BOOT. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני צריך לעשות? והאם כל המידע שהיה לי על מערך ה- RAID נעלם לי או שניתן לשחזר אותו ? במידה ואני מחזיר בחזרה ל- IDE המחשב עולה רגיל אך מערך ה- RAID אינו עובד ומראה לי עוד שני HD שלא ניתן להיכנס אליהם רק ע"י פירמוט תודה לעונים צחי
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיות האדמין של המחשב, יש בו 2 משתמשים אחד אני יודע את הסיסמא והשני אני לא יודע זה מחשב שהבאתי אותו ממישו איך אני יכול לדעת מה הסיסמא? אני ניסיתי לעלות את המחשב במצב בטוח לא עוזר זה מבקש את הסיסמא
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקן הסאונד במחשב - מתאפס. ז"א מסומן באיקס ו"אין התקן שמע". התקנת הדרייבר מחדש פותרת את הבעיה רק לאותה הפעלה שאחר ההתקנה. עם ההפעלה מחדש - ההתקן שוב מתאפס. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעצם מה שאני יודע זה ככה: המחשב עובד (מאווררים וכו..) כולל כרטיס מסך הרמקול מחובר ויש צליל כניסת ווינדוס המסך בסטנדביי ולא מראה שולחן עבודה.. אין לי מחשב אחר לבדוק את הכרטיס או המסך.. לדעתי הלך הכרטיס מסך.. יש סיכוי שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
יש לי בעיה מאז ששיחקתי במשחק ברשת בפיתאום זה רושם לי ANALOG OUT OF RANGE 85MHZ משהו כזה ושאני עושה ריסט זה עדיין רושם את זה ולא רואים את השולחן עבודה ניסיתי לשנות רזולוציה או משהו בSAFE MODE וזה לא עובד
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-