עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by redti,

לא מצאתי שם אחר לכותרת.. בכל מקרה הבעיה היא כזאת.. החלפתי כרטיסי מסך בין 2 מחשבים באחד הכל עובד יפה בשני ששמתי בו RADEON 9700 PRO הוינדוס בא לעלות ואיך שהוא עולה נהיה מסך שחור.. הלוח אם בטוח תואם כי הוא יותר חדיש מהלוח אם שה9700 היה בו לפני..

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by yopser,

ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by ddaividd,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Gimel,

דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Biatch,

לא יודע ממה זה קרה לו אני חייל וכשחזרתי הוא לא עבד והתירוץ הוא שהמחשב לא עבד מאז שיצאתי .. עכשיו ניסיתי לבדוק מה הבעיה .. כשאני מדליק את המחשב הנורית בכרטיס מסך דולקת לשנייה ואז נכבת. הכל מקבל מתח כל המאוורים פועלים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by [{AMD}],

הבעיה לא קשורה למחשבים אבל עדייןןןןןןן! חפני שבועיים הטלוויזיה בחדר שלי הצחילה לעשות בעיות היא יושבת על ברקן (אם זה משנה משהו) כשהאור דולק הטלוויזיה מוארת ובסדר וכשאני מכבה את האור המסך ניהיה כהה יותר ולא רק אור של נורה אלא אם אני סוגר את החלון אז יש יירידה כזאת הצבע מתחיל מהבהיר שהוא היה לרדת בהדרגה עד שניה כהה וכשאני פותח אותו דבר הדרגה עד שניהיה בהיר למישהו יש מושג למההההההההההההה??????????????

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  9. אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  13. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by shronxx,

יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  15. לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by matan_18,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 שעובד שהלכה . אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית והמשב כבה ארח כך הדלקנו אותו הכל היה בסדר. עכשיו בבוקר שאני בא להדליק אותו הוא נדלק לשנייה ( לא רואים כלום על המסך) ונכבה. הוא דולק ממש שנייה אחת. האם הספק הלך ? או חלק אחר?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by ogeva,

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Yossi22,

יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. אוקיי אז ככה המחשב שלי לא מזהה שום דיסק גם כאשר אני פותח כוננים וירטואלים ב deamon tools הם פשוט לא מופיעים במחשב שלי ב device manager כל הכוננים מופיעים עם סימן קריאה עליהם בדקתי חיבורים בדקתי הכל והכל בסדר. מי שיכול לעזור יבורך.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by BEN903,

בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  23. Started by yaniv526,

שלום לכולם! אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ במהירות של 2200 MHZ. היום היתה לי הפסקת חשמל בבית בזמן שהמחשב עבד ולאחר שהדלקתי אותו שוב, להפתעתי הופיעה לי הודעה כשהמחשב עולה " YOUR CPU IS UNWORKABLE OR MAY HAVE CHANGED" ןכעת מופיע לי בביוס וכשהמחשב עולה, שיש לי Athlon 1100 ,מהירות בבס של 1100 MHZ..... מה אני עושה???? נכנסתי לביוס לבדוק את הנתונים של המעבד, וראיתי שעכשיו הCPU הוא על USER DEFINE (לפני זה ,זה לא היה ככה) והנתונים הם כמו שהיו מקודם,כלומר כמו של ה3200+ (200MHZ ומכפלה של 11.0 שאמורים לתת לי 2200 MHZ)..פרט לזה שכתוב שם שהמעבד הוא AMD 1100 (ואת זה לא ניתן לשנות מהביוס).. . עצות למישהו??יש דרך לאתחל את המעבד? מה עושים? נ.ב המחשב עובד, והווינדוס עולה אח"כ.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by nmt10,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש כמוכן יש לי ארדיסק בלי שום קשר למחשב שיש בו המון מידע שאלתי היא האם אני יכול לחבר אותו למארז כארדיסק נוסף לא חיצוני אלא פנימי ולעבוד איתו בלי שהמידע יאבד תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by mbgur,

שלום התקנתי מערכת הפעלה xp ואופיס 2002 מחדש . בהתקנה הקודמת כאשר רציתי לשלוח קובץ גדול של תמונות בדואר אלקטרוני ( outlook ) היה נפתח חלון בשם : , Sand Pictures Via E-mail שבו יש לבחור אחת משתי אפשרויות , להקטין או לשלוח בגודל רגיל. בהתקנה הנוכחית החלון הנ"ל פשוט אינו מופיע . אבקש את עזרתך באיתור החלון ( Sand Pictures Via E-mail ) ?, האם יש צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או את האופיס 2002 בלבד ? בברכה. ברוך

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים