תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון. קיבלתי את המעבד TRAY ויש עליו מדבקה עם ברקוד ומספרים, האם להסיר אותה או לשים את ההיטסינק (עם המשחה הטרמית) ישר עליו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מדובר בAMD 4800X2 על לוח ASUS M2A-VM אחרי עבודה בXP של כמה דקות פתאום מחשיך המסך (לפעמים כתוב שהסיגנל שהוא מקבל לא חוקי) ואין מה לעשות. המסך עובר לסטנד ביי, אבל שאר המחשב לא. כשעושים ריסט המחשב חוזר לעובד ואחר כך בXP זה שוב קורה. אין תוכנה מיוחדת שמופעלת כשזה קורה ואין הסבר הגיוני לכך. אני חושד בלוח אם, כי אני משתמש בכרטיס המובנה. עריכה: עוד סיבה שאני חושד בלוח, מידי פעם כשאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה מהביוס שכאילו עשיתי אוברקלוק לא תקין. לא עשיתי לו שום אוברקלוק.... רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר איזה 8M שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN? תודה הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאוד במחשב - כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים באמצעות ה-InstallShild Wizard אני לא מצליח להתקין גם לא תוכנות וגם לא משחקים. זה ממש מעצבן אותי - זה קורה גם לאחר שאני סודר את כל התוכנות ואפילו לאחר שאני עושה ריסטרט למחשב. בבקשה - אני ממש צריך עזרה. זה כותב לי ככה: An error (-5003 : 0x5) occurred while running the setup. please make sure you have finished any previous setup and closed other application. if the error still occours, please contact your vendor: xxxxxxxx ובפרטים כתוב: Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1799) PAPP:Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1.1 PVENDOR:Nokia (http://www.Nokia.com) PGUID:765A74D4-…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה , האם יכול להיות שהמשחק ספיידרמן החדש לא יכול לרוץ חלק בקונפיגורציה כמעט הכי גבוה? המחשב שלי : Core 2 duo 6600 Gigabyte ga-965p DQ6 2*1024 OCZ Asus Gforce 7900gt 256 Antec P180 HD WD160 ב3d mark 06 קיבלתי תוצאה 4885
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-