עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by hck,

היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by amisu,

אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by eliXir,

Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by AvalonX,

יש לי משחק רשת כאשר אני יוצא ממנו באופן פתאומי הClient ממשיך לפעול ולא מאפשר לסגור אותו, איך אני סוגר אותו בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by yanhak,

בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by Enable,

ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  14. אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by romansah9,

שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRO 1525 התחלתי התקנת וינדוס XP. הכל טוב ויפה סידרתי את הבוט הוא קורא את כונן התקליטורים ומעלה את ההתקנה הוא מגיע לשלב של ללחוץ ENTER להתקנת הוינדוס וכותב לי שלא נמצא שום האר דיסק מחובר. ניסיתי כל מה שאני יודע. הבנתי שיש סיפור עם SATA ועם דריברים שצריך להתקין מיוחדים לעניין. יש לי 2 דיסקים שקיבלתי עם המחשב הזה אחד מהם של דריברים ועוד אחד שכתוב בו משהו על הפעלת סידירום או משהו בסגנון. אני יודע שצריך ליצור איזה שהוא דיסקט כדי להגדיר את ההאר דיסק? אין לי כונן דיסקטים במחשב הזה...מה האופציות שיש לי ? אם תוכלו לעזור לי בדחוף אשמח...המחשב הזה צריך להגיע עד היום בערב כמתנה לבן משפחה... תודה לכל העוזרים!!!!!!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by devek,

רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.

19. שלום לכולם , מדובר במחשב בן 4 שנים בערך. לאחרונה נתקלנו בתופעה שבה המחשב סרב להדלק בלחיצה על הכפתור , לאחר הוצאת כבל החשמל ל 10 שניות והחזרתו הוא נדלק ועבד בסדר גמור. לאחר תקופה דיי ארוכה שכך הפעלנו אותו , עכשיו בלחיצה על הכפתור הוא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. שיטת ה 10 שניות גם לא עובדת כבר. האם מדובר בספק שהלך או שהבעיה יכולה להיות גם אחרת? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by RayZ,

היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by stingeR-,

יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים