תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום המחשב הפך להיות על WIN XP ולא 7 כמו פעם ממתי התקלה קיימת? מעכשיו שעשיתי ריסטרט למחשב, אבל הורדתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שכיביתי את המחשב אז אני לא יודע למה זה. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הורדתי כמה משחקים מהסטים, תוכנות, סרטים.. נסיתי לעשות: התחל> בחיפוש תכתוב : התאמה אישית > בחר ב windows 7 מתחת לכיתוב "ערכות נושא של aero" וזה עושה לי: http://up2.upng.co.il/2d7e8af29ddcc7...6626143687.png אני לא יכול ללחוץ על הערכות נושא האלה. עזרה מישהו? *עריכה: שמתי לב עכשי…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-