תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים לוח חדש יש לי אותו אולי שבועיים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin של חברת HEC אך המעבד שלי הוא Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי זה מן ריבוע עם 4 פינים שיוצא מהספק ואמור להתחבר ללוח,בדרך כלל החיבור הוא ליד המעבד, אני שואל כי כשאני מחבר את הפינים האלה המחשב לא נדלק וכשאני מנתק אותם אז המחשב נדלק ולא מדליק את המסך, החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה אותה בעיה,חשבתי על בעייה של הלוח אבל לפני שאני מזמין לוח חדש אני רוצה להיות בטוח שזה אכן בעייה של הלוח למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קירור למעבד (Scythe Ninja Plus Rev B אם זה עקרוני), ולאחר התקנת הקירור המסך מחשב לא נדלק פשוט, אבל המחשב נדלק וכל המאווררים והכל עובד. גם העכבר לא נדלק. צריך לציין שאחרי שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את המחשב, הוא כיבה את עצמו לאחר כמה שניות והדליק את עצמו מחדש, ואז נשאר דלוק. וזה קרה פעמיים (אחרי שניתקתי הכל וחיברתי שוב). מה יכולה להיות בעיה ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש, פנטיום 4, ובבוקר הוא עבד לי כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב היום אחה"צ, הוא לא נכנס אפילו לWINDOWS ומראה שגיאה כזאת: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה זה???
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הלילה פגע איזה ברק שגרם לקפיצת מתח (כנראה רצינית) באזור בו אני גר... הלפ-טופ היה מחובר לחשמל והמודם חובר אליו בUSB. המחשב כבה אך הכל נשאר תקין (כולל הספק) אבל משום מה, אח"כ, המחשב מזהה שמחוברים לו אלמנטים לפורטי ה-USB אך לא מזהה מה ולכן מה שמחובר ב-USB לא פועל (אך מקבל מתח מהמחשב...)! למשהו יש פתרון לעניין?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם... מאז שקניתי את המחשב קרה לי הרבה פעמים שהמחשב או מפעיל את עצמו מחדש או מתכבה, כרגע הוא מתכבה לי.. מה שאני עושה זה לוקח פן ופותח אותו (את המארז) ועושה בפנים פן ואז זה בסדר למשהו כמו חודש לא עושה בעיות... אבל מה גורם לזה אם אתם יכולים להגיד לי...? זה בד"כ קורה שיש פעולות כבדות על המחשב, כמו משחקים, צריבה של DVD או צפייה מרובה בסרטים... אז מה הבעיה? ולמה שאני מנקה את המחשב מבפנים ומוציא אבק(שבקושי יש) זה עובד לי כמו שצריך לפרק זמן של בערך חודש או קצת פחות ואז הבעיה חוזרת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קיצר לא מזמן נכבה לי המחשב שלי. אני עכשיו על מחשב אחר שלמזלי נייד. אני לא ידוע מה לעשות התיאור הוא כזה, למי שמכיר את הלוח P4P800 וסדרותיו יודע שיש לו מין מערכת דיבור כזאת שאתה עושה POST. עכשיו המערכת הזאת אומרת לי שהיא כושלת לזהות את המעבד או שמהו כזה, כי ממש קשה להבין מה זה אומר. עכשיו אני לא מבין למה זה קורה ואיך ומה אני יכול לפתור, אני ממש אשמח אם תעזרו לי בזה כי אני חסר עצות אם אני אצטרך מחשב דומה יעני עם אותו סוטק אני אוכל להשיג. תודה מראש בובה'לס. מת עליכם!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-