עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dan_dekel,

המפרט בצד. מה שקורה, זה שאני משחק משחק כבד כלשהו - כגון BF2142 או Lostplanet החדש.. בlostplanet המחשב נתקע לאחר 4-5 דקות של משחק, אני לא מצליח אפילו להספיק להכנס לבניין... בBF2142 הוא נתקע רנדומלית, פעם אחרי שעה, ולפעמים גם אחרי שעתיים... התקיעה היא בעצם תקיעה של כל המחשב, הוא לא מגיב בכלל. בזמן שהמחשב תקוע מופיע לי המשחק עם סאונד תקוע והתמונה האחרונה עם שבירות טקסטורות על המסך. הוצאתי סטיק סטיק והחלפתי בינהם, הם לא הבעיה... עזרה בבקשה! אין לי מושג מה זה... דרך אגב, 3DMARK06 רץ מצויין עם תוצאה של 9328 בסטוק כמובן הכל, ו ATI TOOLS רץ לי שעתיים ללא ארטיפקטס... מה נסגר עם המחשב!?!?!!?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by RoNeR,

כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Skippy,

שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

7. עזרה דחופה ביותר, אני כותב כעת כי ניכנסתי למצב של Safe Mod , המחשב עולה וכשהוינדוס עולה המסך כאילו מתכבה ולא רואים כלום. רק שאני במצב בטוח אפשר להיכנס, אני משוכנע שהבעיה זה כי אתמול שיניתי את קצב הריענון של המסך מ-75MH ל-85MH, אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך ומאז זה נידפק. מה עושים?? איך אפשר לשנות חזרה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. איך משנים את ההארד דיסק או את הכונן הלוגי שממנו המחשב ייקח את הזיכרון הוירטואלי והאם אפשר לעשות שהוא ייקח מדיסק און קי (זה יותר מהיר?)

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by eins,

קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by satlan1,

לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…

15. Started by Vaknir,

כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  16. יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  17. יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by veredaniel,

יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by omri6,

אהלן, אני מנסה להקליט דרך כרטיס הקול שלי - M-Audio FW 410 שמחובר דרך FW PCI ללוח האם - Gigabyte p965-s3. כשאני מנסה להקליט מתקבל רעש בהקלטה שלא מאפשר הקלטה נורמלית. דוגמא: http://www.geocities.com/o_mendels/try.wav http://www.geocities.com/o_mendels/try.mp3 כשמקשיבים למיקרופון (מוניטורינג) בלי הקלטה, הכל נשמע טוב. כשמקליטים מכרטיס הקול הON BOARD גם כן נשמע טוב. ניסיתי לשנות כל מיני דברים, כולל בביוס - HPET וגם PCI latencey timer אבל כלום לא עזר. אשמח לרעיונות ותודה, עמרי.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by dj_poo,

יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט שקניתי לפני שנתיים עכשיו העכבר בא עם יציאת USB אבל המקלדת לא באה עם יציאת USB עכשיו קניתי KVM USB ואני צריך מתאם USB בשביל המקלדת אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מצאתי כמה אבל לא תומכים במקלדות אני ישמח לעזרה ממישהו ממכם תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The UnKnown,

סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by AmL1,

חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים