עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by בזיק,

קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dor0510,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by oren1,

שלום לכולם לאחרונה סבלתי מ2 מסכים כחולים זהים [ היום זה הפעם השניה] הבעיה היא שאין סיבה למסך הכחול עד כמה שאני רואה ב"מציג האירועים" בוינדוס אשמח אם מישהו יצליח לזהות מה הבעיה: * הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שהדריבר של הכרטיס קול שלי עושה בעיות [ הוא מנתק את המיקרופון כל פעם ומחזיר אותו ומקפיץ חלונות ] אבל לא יודע אם זה יכול לגרום לבעיה.. --------------- זה מה שכתוב לי במציג אירועים : ‏‏Bucket של תקלה 0xD1_Rtlh86+b339, סוג 0 שם אירוע: BlueScreen תגובה: ללא מזהה Cab:‏ 0 חתימת בעיה: P1: P2: P3: P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: קבצים מצורפים: C:\Windows\Minidump\Mini071109-01.dmp C:\Users\Oren\AppData\Local\Temp\WER-343280-0.sysdata.xml C:\Use…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום. אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול (מובנה בלוח אם) מהדיסק של הלוח אם (זה הדגם של הלוח אם שלי ASUS P5GC-MX/1333) וזה אומר לי את הבעיה הזאת באמצע ההתקנה http://img190.imageshack.us/img190/633/sfdg.jpg ואז זה יוצא מההתקנה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה ויום טוב..

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by bNs1k,

אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Player9,

שאני פותח את המחשב לפני שהווינדאוס עולה מופיעה התמונה הזאת: http://eliad.org/viewer.php?id=1247884498.jpg ואז כאילו המחשב מחכה ככה .. לא קורה כלום והווינדאוס לא עולה. ניסיתי לעשות ריסט - לא עזר ניסיתי להוציא את הכבל העבה הזה שמחובר ל-HD .. זה לפעמים עוזר ולפעמים לא רוב הפעמים זה לא פותר את הבעיה. הארדיסק לפעמים עושה רעשים טק טק כאלה והמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול עם מלא משפטים באנגלית. בקיצור איך מסדרים את זה? *פרמטתי את המחשב לפני כמה ימים ויש שם אנטיורוס אז אין מצב שזה וירוס או משו. לפעמים המחשב נתקע (אחרי שהווינדוס עולה ואני משחק במחשב,אז אחרי זמן מופיע מסך כחול ויש מלא משפטים באנגלי ורשום משהו כמו beginning dump of .. win32k.sys משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Fat_Fred,

כשהשתמשתי במחשב הייתה הפסקת חשמל רגעית(הכל כבה וחזר שוב ברגע) לאחר מכן כשהדלקתי אותו, לפני כונני ה IDE היה שם המעבד והמחשב לא המשיך לעלות,לא הייתה הודעה DETECTING IDE המחשב פשוט הפסיק לעלות... כמו כן נורת החשיבה האדומה דולקת בקביעות במצב המתואר...ניסיתי ליתר ביטחון לנתק ולהחזיר כונני IDE אך זה לא עזר... אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח אם יגיב להודעה זו. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ytsejam,

שלום , אני מתאר לעצמי שזה לא שיגרתי אבל אני צריך לדעת אם יש דרך לעשות את זה לבד. או האם אתם יכולים להפנות אותי למקום שעושה את זה. המקרה הוא מקרה של חנות שפשטה את הרגל. הכרטיס עדיין באחריות ( Leadteak 8800 GTS ) נקנה במהלך שנת 2007 ואני יודע שיש עליו שלוש שנות אחריות. אני גם יודע בוודאות שהתקלה היא בזכרונות . התיעצתי עם כמה אנשים וחנויות (כולל פנדה ) וכולם אמרו את אותו דבר. הבעיה היא שהפתרון המהיר הוא הפעלת האחריות ובדרך כלל החלפת הכרטיס . יש למישהו איזה עצה או שהלכו ה1600 שקל לפח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by eliil1,

קיבלתי מסך כחול באמצע משחק =S

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום, המחשב נכבה לי באמצע, כאשר ניסתי להדליק המחשב נדלק אך לא רואים כלום,אחרי כמה ניסיונות הוא נדלק ושוב כבה באמצע ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום. אין צפצופים. e8400 4Gb ep35-ds3r מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by timtim,

שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.