עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. ערוך הודעה תגובה

3. יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  4. שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום חבר קנה כרטיס מסך חדש והביא לי את הישן שלו דגם הכרטיס מסך: 5750 HD של חברת sapphire הכנסתי את הכרטיס מסך ללוח אם שלי ובהדלקה הכרטיס עובד אבל אין לי תצוגה הכרטיס תקין במיליון אחוז כי במחשב של חבר שלי זה עבד. רציתי לשאול אולי הדגם של הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי: MSI דגם: ms-7369 תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף

9. איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מחשב שעבד תקין ולפני כמה ימים הדלקתי אותו ולפתע הWINDOWS מרסט את המחשב כל פעם מחדש בזמן העליה (בשלב שמופיע מסך שחור והלוגו של WINDOWS) כאשר הכנסתי את הדיסק של WINDOWS ורציתי להיכנס לתוכנת התקנה (כדי לפרמט ולהתקין מחדש) המערכת בכלל לא זיהתה את ההארד דיסק שלי. אבל אחרי שיצאתי מתוכנית ההתקנה וניסיתי שוב לעלות אז שוב הWINDOWS מתחיל לעלות ומרסט בדרך מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. לא יודע הכן אפשר להוריד דריברים ללוח GIGABYTE =H170-D3H זה המעבד INTEL- I5 6500 -3.2 הדריברים מיועדים לחלונות 10 פרו 64 ביט בעברית תודה

12. יש לי 7600GS. החלפתי כבל ועוד אחד ועוד אחד. הוצאתי והכנסתי שוב את הכרטיס מסך למקומו. התקנתי דרייברים שוב. וידאתי שהדרייבר מזהה את הטלויזיה ויש אפשרות לתצוגה שניה אך אני לא רואה כלום בטלויזיה. מה עושים? יש מצב שקרה משהו לכרטיס מסך? שמעתם על דבר כזה פעם??

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by yadinS,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי ‏‏

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tamirp96,

מפרט: I5 4570 GTX770 8 RAM coolermaster haf-xm עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר , ואז התחילו Blue screens פה ושם , שעברו אחרי כמה זמן. לפני כמה זמן שחקתי במחשב שפתאום התחיל לי FPS drops וכשעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא עלה , והתחיל לעשות מלא רסטרטים לעצמו (כולל פעם אחד צפצוף אחד ואז עלה), וכשעלה רשם ל bios is corrupted והיה טעינה עד 100% שנגמרה הכל עלה כרגיל. (בכללי המחשב היה עושה לי מלא פריזים פה ושם בעיקר במשקים) מאתמול התחיל לי FPS drop בכל משחק שהוא טיפה כבד , ואחרי כמה זמן של תקיעות מקבל פריז שרק ריסטקט פותר. מה זה יכול להיות? המעלות במאמץ שבדקתי 65 מעולת הכרטיס 64-62 מעבד.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Class889,

בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by Karoni,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  17. שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by BigMs,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום לכולם!!! מבקש את עזרתכם האדיבה והמהירה. קניתי מחשב נייד חדש של אסוס שמותקן בו וונידוס 10 64 ביט הפיירוול של ווינדוס לא נותן בשום פנים להוריד אותו . מישהוא אמר לי שזה בגלל האקספלורר אד'ג החדש שלא מאפשר איך עוקפים את הבעייה ללא התקנת גירסת off line מצטער על הבורות אך ווינדוס 10 חדש לי נא עזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. כבר הרבה זמן ששום מקלדת לא עובדת אצלי כשהיא מחוברת לPS/2. ניסיתי כמה מקלדות ואף אחת לא עבדה. כשהמקלדת שלי מחוברת לUSB אין שום בעיה איתה. הבעיה היא שאני רוצה להיכנס לBIOS ולא יכול מכיוון שהמקלדת מחוברת בUSB והיא לא פועלת בממשק "דוס" וכל מה שדומה לו. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by wcw,

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס לגוגל (זה כולל youtube,gmail,חיפוש וכל השאר) זו בעיה שקוראת פעם ביום לפחות ורק ניתוק של החיבור לאינטרנט וחיבור מחדש עוזר לכך אבל אחרי זמן מסויים (שעה שעתיים או אפילו 10 דקות ) הבעיה חוזרת,העניין הוא שזה רק במחשב הספציפי שלי בבית בכל שאר המחשבים והפלאפון שלי הכל בסדר ניסתי גם דרך דפדפנים אחרים(אני משתמש בFIREFOX) אבל זה לא עוזר והבעיה היא ספציפית לאתרים שקשורים לגוגל תודה מראש על ההעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום התחברתי לבזק וקיבלתי את הנתב-מודם be של בזק. לאחר שהטכנאי סיים להגדיר את כל ההגדרות יכולתי להתחבר לממשק של הנתב דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138 (אני מחבר בחיבור קוי). לאחר מכן רציתי לשנות הגדרה מסויימת (MTU) כי יש לי בעיה להעלות אתרים של העבודה שלי כשאני מחובר עם VPN אז ניסיתי לחפש את האפשרות הזאת הנתב (_היא בכלל קיימת בנתב הזה ? בבשק לא ידעו להגיד...) וכשאני מנסה להתחבר לנתב אני מקבל את ההודעה הבאה: בבזק כמובן לא ידעו מה זה ואיך לעזור לי ופתאום זה הסתדר אבל עד שמצאתי מה חיפשתי שוב זה חזר וכרגע זה המצב ואני לא מצליח להתחבר. אני צריך לציין שאפליקציית Bcyber זה לא מה שאני צריך כי יש לי נתב אחר אלא את אפליקצית be אבל היא לא עובדת ולא מזהה …

• 2 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. Started by speed42,

אני מנסה להעביר הרבה תמונות ל DOK, אך כל פעם חלק מהתמונות פשוט לא עוברות טוב וחלק חתוכות. התופעה חוזרת עם כמה DOK שונים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.