עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay999,

lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום לכם ערב טוב רכשתי מחקב מבוסס i7 עם 980Ti של ג׳יגה בייט לוח אם h170 gigabyte Seasonic 660w 80 gold 250 ssd של סמסונג 2 טרה של סיגייט 16gbשל קינגסטון hyperx התקנתי עליו ווינדוס 7 הום פרימיום 64 מדיסק התקנתי את כל העדכונים חוה כולל ווינדוס המחשב עובד מצויין עד בסביבות השעה/כמה שעות ואז הוא פשוט קופא בקטע שצריך ריסטרט, בעת גלישה ולא בהכרח בעת משחק המחשב נקנה בחברה מומלצת פה בפורום לפני שלושה ימים איך אני מאבחן מה הבעיה? טמפרטורות אני די בטוח שלא כי יש קירור והמחשב נתקע בשימוש משרדי ולא במשחק תודה מראש ואחלה ערב

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by rw78,

שלום ניסיתי להתקין xp מחדש במחשב אבל אני מקבל הודעת שגיאה וההתקנה לא מתבצעת The error was caused by file: framebuf Device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Technical Information: STOP: 0x000000EA (0x80A45DA8, 0x80A82D40, 0x80B1DED8, 0x00000001) framebuf Beginning Dump of Physical Memory... האם מישהו יודע לפתור בעיה זו? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by zoloboy,

יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  12. גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

קיבלתי ממישהו מסך 19' של AOC אבל המסך מאוד מטושטש, כאילו חסר פוקוס...מה עושים? חיפשתי באינטרנט את הדרייבר של המסך והתקנתי אבל לא היה שום שינוי, שיחקתי עם הרזולוציות וההרצים אבל שוב אין שינוי... מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by josh_10,

היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by King Kong,

קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:

18. Started by The UnKnown,

מאז שהתקנתי את WINDBG יש לי שלושה קבצי DUMP בסה"כ... איך המאגר הזה אמור להתעדכן.. על כל בעיה שעולה נרשם DUMP FILE נוסף...? או שאני צתריך להתקין את התוכנה מחדש או משהו בסגנון..? השאלה בעצם האם המאגר מתעדכן אונליין מה שנקרא... בזמן אמת.. והאם לאחר שאני כביכול מטפל בבעיה שעולה מהתוכנה הקובץ עדיין צריך להמשיך להופיע?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by amisha,

שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. מפרט בחתימה... מה שקרה בעיקרון זה שהמחשב כל הזמן היה מאט מאוד מאוד ובסוף נתקע בווינדוס. הדבר היה קורה שהייתי מעביר קבצים, משייט בתיקיות וכו' חשבתי שזה ההארד דיסק שהיה הרכיב הכי ישן, ולכן קניתי דיסק חדש של ווסטרן 1TB 32MB. אבל הבעיות רק ממשיכות! דוגמאות: כאשר אני צופה בסרט שקיים על ההארד דיסק, ברגע שמנסים לשלב מסוים קדימה המחשב קופא. בדרכ אחרי שהוא קופא יש מסך כחול. אותו מסך כחול מופיע גם כשאני מנסה להעביר אל המחשב קבצים גדולים, בהתחלה הכל זורם אבל בשלב כלשהו ההעברה נתקעת והמחשב קורס. ברוב הפעמים לאחר המסכים הכחולים אני עושה ריסט והמחשב מסרב לעלות עוד פעם ורושם DISK ERROR , אותו הודעה הייתה מופיע גם פעם לפני שהחלפתי לדיסק חדש. לפעמם לאחר הריסט הוא אפילו לא רושם שום הודעה ו…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Kolshamen,

יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by asi_oz9,

שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.