תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי אתמול כבל USB מאריך מאייבורי ובכל פעם שאני מחבר אותו מופיעות לי ההודעות הבאות (1 ו-3) וכאשר אני לוחץ עליהן נפתחים חלונות (2 ו-5). המדפסת והסורק לא עובדים כאשר אני מחבר את הכבל הנ"ל אבל לעומת זאת עכבר אלחוטי כן עובד, אבל כאשר אני מחבר את אותו העכבר עם הכבל דרך מרכזיית USB הוא שוב לא עובד. כמובן שהמדפסת, הסורק והעכבר עובדים מצויין. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לסוגי ה-USB השונים (1 1.1 2) אבל למיטב ידיעתי כול הכבלים של USB אותו הדבר. תודה מראש לכול מי שהואיל בטובו לקרוא את ההודעה ואני מקווה שפירסמתי אותה במקום הנכון.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אתמול היתה הפסקת חשמל אצלי בבית וכמובן שהמחשב נכבה, לאחר מכן ניסיתי לעלות אותו והוא לא הצליח, רק לאחר שיחזור הגדרות יצרן של הביוס המחשב עלה, אך מערך ה- RAID לא עובד, ניסיתי להגדיר מחדש בביוס צ- IDE ל- RAID אך שהמחשב מנסה לעלות הוא לא מזהה לי את הכונן עם מערכת ההפעלה ודורש ממני להכניס דיסק BOOT. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני צריך לעשות? והאם כל המידע שהיה לי על מערך ה- RAID נעלם לי או שניתן לשחזר אותו ? במידה ואני מחזיר בחזרה ל- IDE המחשב עולה רגיל אך מערך ה- RAID אינו עובד ומראה לי עוד שני HD שלא ניתן להיכנס אליהם רק ע"י פירמוט תודה לעונים צחי
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-