עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by elior021,

העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by veredaniel,

יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Riddler,

שלום, יש ברשותי מחשב שלא נדלק. לחיצה על Power לא גורמת לכלום. אחת לכמה עשרות ניסיונות, הוא פתאום כן נדלק ועובד כרגיל, אבל יכול להכבות בפתאומיות. כשהמחשב כבוי, בדקתי עם מולטימטר, והספק מוציא 5V. כשהמחשב דולק, הוא מוציא 12V תקין. ניסיתי לקצר את הסוויצ' של ה-power בלוח האם, כשהספק מחובר והמחשב כבוי, וזה לא גרם לכלום, מה שמעיד על בעיה אפשרית בלוח. אחת לכמה ניסיונות, זה כן מצליח להדליק את המחשב. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. יש דרך טובה יותר לבדוק את תקינות לוח האם בנושא?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  7. אוקיי אז ככה המחשב שלי לא מזהה שום דיסק גם כאשר אני פותח כוננים וירטואלים ב deamon tools הם פשוט לא מופיעים במחשב שלי ב device manager כל הכוננים מופיעים עם סימן קריאה עליהם בדקתי חיבורים בדקתי הכל והכל בסדר. מי שיכול לעזור יבורך.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by edy99,

ברשותי מסך CRT של 17" מלפני כ- 7 שנים. לאחרונה המסך והכתב נהיו בהירים מאוד. התקלה התחילה לסרוגין ועכשיו נהיתה קבועה. כוונון הבהירות של המסך לא משפיע. כרטיס המסך שלי מובנה. אולי אתם יודעים מה סיבת התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? בתודה

9. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  10. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by SuperStyle,

טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ... אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים. אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד. הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין? אם כם מה עושים?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by americium,

לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  15. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by menybo2,

קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  18. המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)

19. אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  21. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by bloodlion,

יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg

25. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים