תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב את התוכנה Partition Magic 8, יצרתי איתה מחיצה חדשה, אישרתי ומיד הפעלתי מחדש את המחשב. התוכנה חילקה את המחצית ולאחר זמן מה המחשב הופעל מחדש אלא שהוא לא עולה. אני מגיע למסך הבחירה בין SAFE MODE. כל בחירה שלי לצורת הפעלה מעלה לי מסך כחול ומיד לאחריו המחשב מבצע שוב ריסטרט. מה אפשר לעשות? ??? אני משתמש במערכת הפעלה של XP PRO.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בממד, המחשב מקבל רשת ע"י כבל ישירות מהנתב (הכבל מושחל בקירות). הבעיה שאין בממד קליטה של הרשת האלחוטית עבור הטלפון\טאבלט. האם יש אפשרות לחבר למחשב דונגל WIFI USB ולהגדיר אותו כ HOTSPOT עבור הניידים תוך שהוא גם מקבל רשת אלחוטית? מותקן WIN10 תודה חן
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להגיב ונתקע. החלטתי שהגיע הזמן לפרמט כיוון שיש לי עותק חוקי של ווינדוס 7. לאחר הפירמוט עדיין המחשב עולה באיטיות נוראית רק עד המסך פתיחה של ווינדוס (הלוגו של החלונות בארבעת הצבעים) ולפעמים גם לא מגיע עש למסך הזה. אין שיכוי שהבעיה היא בווינדוס כיוון שהפירמוט הוא לא מסובך ועשיתי אותו כבר כמה פעמים בחיי. אינני מבין בחומרה ורציתי להתייעץ האם למישהו יש רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה לפני שאפנה לטכנאי שיעלה לי הרבה כסף. מצורף צילום של מסך הטעינה, אינני יודע"לקרוא" אותו על מנת לראות אם אפשר לראות את התקלה כבר שם. רעיונות מישהו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-