תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב את התוכנה Partition Magic 8, יצרתי איתה מחיצה חדשה, אישרתי ומיד הפעלתי מחדש את המחשב. התוכנה חילקה את המחצית ולאחר זמן מה המחשב הופעל מחדש אלא שהוא לא עולה. אני מגיע למסך הבחירה בין SAFE MODE. כל בחירה שלי לצורת הפעלה מעלה לי מסך כחול ומיד לאחריו המחשב מבצע שוב ריסטרט. מה אפשר לעשות? ??? אני משתמש במערכת הפעלה של XP PRO.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בממד, המחשב מקבל רשת ע"י כבל ישירות מהנתב (הכבל מושחל בקירות). הבעיה שאין בממד קליטה של הרשת האלחוטית עבור הטלפון\טאבלט. האם יש אפשרות לחבר למחשב דונגל WIFI USB ולהגדיר אותו כ HOTSPOT עבור הניידים תוך שהוא גם מקבל רשת אלחוטית? מותקן WIN10 תודה חן
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-