עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by סקיווקר,

לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by aweigh,

שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by ProSoldier,

וואלה פתחתי תדיון הזה רק להגיד תודה. כולם פה מבקשים עזרה ותמיד מקבלים עזרה. רציתי פעם אחת להגיד תודה רבה לכל מי שעוזר פה. היה לי בעיה ואיכשהו היא ניפתרה ואני רוצה להגיד לכל מי שתמך ועזר תודה רבה!!!. ובאמת מגיע לכל מי שעוזר כאן תודה רבה. אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום הזה אבל אני חושב שמגיע לכם תודה מכל הלב!.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by mib123,

????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  6. מקווה שעזרתי למישהו...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by alex889,

אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס

9. Started by 3emi,

כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשר…

10. עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח

11. Started by dorman2,

קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by SomeoneUknow,

בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by river,

שלום יש לי לוח אם דגם P5Q PRO של ASUS עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC1200 הבעיה במשחקים שהסאונד לעיתים נעלם ל-20 שניות וחוזר . הורדתי דרייבר עדכני והתקנתי אבל הבעיה ממשיכה . מה אפשר לעשות ? :-\ תודה..

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים לוח חדש יש לי אותו אולי שבועיים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Shmuel90,

היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by tkhvbcht,

הכנסתי דיסק דיוידי לצורב דיוידי שלי ורציתי לצרוב משהו ואז המחשב קצת נתקע ועכשיו הכונן שלי נתקע, אני לא יכול להוציא את הדיסק והכונן לא מראה אפילו הבהובים בנורה שלו.. מה אני יכול לעשות? יש איזה שיטה שאני יוכל להוציא את הדיסק? תודה רבההה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא מעל לי את,הוינדוס (צירפתי סרטון) https://www.youtube.com/watch?v=a4MEvv1F0sA&feature=youtube_gdata_player מה יכולה להיות הבעיה והאם הלוח או אחד מהחלקים נהרס,אם כן מה צריך להחליף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by nzehavi,

איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים