תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קניתי ארד דיסק חדש, חברתי אותו למחשב. אני יודע, שעכשיו צריך להגדיר אותו דרך הביוס, אבל המחשב הזה לא שייך לי ואני לא מצליח לעלות את הביוס ע"י לחיצה על מקש DEL במסך הפתיחה. 1. איך אפשר להיכנס לביוס? 2. איך אני מגדיר אותו דרך שם? 3. מה שנשאר אחר כך זה רק לפרמט את הארדיסק דרך הווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ומסך LCD תומך DVI. השאלה שלי היא האם אני חייב כבל DVI בכדי לנצל את האפשרות הזאת? או שאפשר גם לחבר לכבל VGA מתאם DVI? האם יש שוני או שזה אותו דבר? ושאלה נוספת:אני משתמש ברזולוציה 1024X768, בכמה הרץ אני צריך להשתמש? או בכמה מומלץ? האפשרויות שלי הם 60 70 72 ו-75 Hertz. (אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי מה בכלל המשמעות של זה). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התפתחה אצלי בעיה קלה במחשב. כאשר מזיזים את העכבר ימינה עד הסוף, הוא עובר את הגבול של התמונה וכאילו נעלם מהמסך. כשמזיזים שמאלה הוא נשאר בגבול שעד התמונה ולא מעבר לזה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ואם אפשר בכלל לסדר את הבעיה? מקווה שהבנתם את הבעיה. תודה ושבוע טוב....
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track Pro בחיבור USB כשחיברתי אותו למחשב בחיבורים מאחורה הכרטיס עבד, אבל לא נכנס INPUT SIGNAL מתוך ערוצי הכרטיס למחשב. (כלומר - כשחיברתי גיטרה לכרטיס, יכולתי לשמוע אותה ברמקולים אבל לא נכנס סיגנל למחשב ולא יכולתי להקליט). אחרי שעות וימים של חפירות באינטרנט, חיברתי את הכרטיס לכניסת USB בקידמת המחשב והבעייה נפתרה. כשקניתי את המחשב (לפני חודש) אמרו לי שכניסות הUSB מאחורה חזקות ומהירות יותר ועדיף לחבר דברים כבדים (כמו כרטיס קול) מאחורה ולא מקדימה. ממה נובעת הבעיה של הכרטיס בחיבור האחורי?? (מה ההבדל בין החיבורים מבחינת המחשב?) האם יש דרך לגרום לכרטיס לעבוד תקין בחיבור לUSB מאחורה ולא מקדימה? (גם בגלל איכות הכניסה וגם בגלל הנוחות) תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים. או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך חצי שנייה. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך או כרטיס הקול?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רכשתי אוזניות bluetooth של סוני , יחד עם האייפון הם עובדות באיכות מאוד נחמדה , מתי שאני מחבר אותם למחשב יחד עם משדר MDC2 של EDIMAX האיכות שלהם יורדת משמעותית , יש למישהו מידע אולי לגבי אם אני אחליף משדר למשהו איכותי יותר זה ישפר לי את האיכות שמע ? האוזניות לא מנוצלות מספיק ששומעים דרך המחשב והסיבה היחידה הנראית לעין זה המשדר ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מפרט בחתימה... מה שקרה בעיקרון זה שהמחשב כל הזמן היה מאט מאוד מאוד ובסוף נתקע בווינדוס. הדבר היה קורה שהייתי מעביר קבצים, משייט בתיקיות וכו' חשבתי שזה ההארד דיסק שהיה הרכיב הכי ישן, ולכן קניתי דיסק חדש של ווסטרן 1TB 32MB. אבל הבעיות רק ממשיכות! דוגמאות: כאשר אני צופה בסרט שקיים על ההארד דיסק, ברגע שמנסים לשלב מסוים קדימה המחשב קופא. בדרכ אחרי שהוא קופא יש מסך כחול. אותו מסך כחול מופיע גם כשאני מנסה להעביר אל המחשב קבצים גדולים, בהתחלה הכל זורם אבל בשלב כלשהו ההעברה נתקעת והמחשב קורס. ברוב הפעמים לאחר המסכים הכחולים אני עושה ריסט והמחשב מסרב לעלות עוד פעם ורושם DISK ERROR , אותו הודעה הייתה מופיע גם פעם לפני שהחלפתי לדיסק חדש. לפעמם לאחר הריסט הוא אפילו לא רושם שום הודעה ו…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיות האדמין של המחשב, יש בו 2 משתמשים אחד אני יודע את הסיסמא והשני אני לא יודע זה מחשב שהבאתי אותו ממישו איך אני יכול לדעת מה הסיסמא? אני ניסיתי לעלות את המחשב במצב בטוח לא עוזר זה מבקש את הסיסמא
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב לא עובר את שלב הBIOS ועושה צפצופים. המחשב מידי פעם כן עולה, אבל רוב הפעמים הוא פשוט לא עובר את שלב הBIOS. אפשר לראות בסרטון: כאן הבעיה היא בחומרה? אם כן, אפשר לדעת באיזה רכיב על ידי הרצת תוכנה כלשהיא?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות :-[ היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-