תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820 והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש. וכמה voltage יש לו בדרך כלל?? הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק לדוגמא בפיפ"א 09 .. המחשב פשוט נכבה לקראת סוף משחק או שסתם אני מפעיל נגיד אימיול ואחרי כמה זמן שאני חוזר למחשב אני רואה שהוא נכבה פרטים על המחשב: AMD 3200+ 64 processor 2 ghz 960 ram win xp sp 3 כמו כן לפעמים אני לא מצליח להדליק את המחשב.. ורק אחרי הוצאה והחזרת כבל החשמל הוא נדלק חשבתי תמיד זה משהו בחשמל, אבק,- ניקיתי הכל לא עזר אולי צריך איזה פרמוט או משהו ?? אמשח לעזרה .
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם לוח אם תקול יכול לגרום לירידת FPS במשחקים ולעוד דברים ? פירוט: FPS נמוך קרה לי ב 2 משחקים - ARMA 2 ובפרוטוטיפ. בשני המשחקים לא משנה על איזה איכות שמתי את המשחק ה FPS היה בסביבות ה 10, ככה שזה גם לא משנה מה הפרט שלי כי זה לא יתכן שה FPS לא משתנה בין ההגדרות הנמוכות ביותר לגבוהות ביותר, (והמפרט זה Q6600, 8800GTS 512MB, 2GB, P35 SD3L) עוד משהו - לפעמים ה IE נתקע (עשיתי סריקה עם Malwarebytes' Anti-Malware והמחשב נקי) ולמה לוח אם תקול ? כי לפני כמה זמן פתחתי אשקול שבוא אמרתי שהמחשב לא עולה בכלל, לשום שלב. ורק אם אני עושה ריסטרט איכשהו הוא פיתאום עולה. אז אמרו שכנראה הלוח אם תקול. חוץ מזה אם הוא תקול איך בכל זאת המחשב ממשיך לעבוד ?..
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך DELL 2209WA EIPS , ופתאום שמתי לב שעל המסך שלי ישנן נקודות כחולות ואדומות מרצדות על המסך, לא מעט נקודות(פיקסלים) כאלה. מה זו הבעיה הזו? המסך נרכש לפני שנה - אחריות ישנה ל-3 שנים. האם כבר מחר לפנות לתמיכה של DELL בדרישה להחליף? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב את התוכנה Partition Magic 8, יצרתי איתה מחיצה חדשה, אישרתי ומיד הפעלתי מחדש את המחשב. התוכנה חילקה את המחצית ולאחר זמן מה המחשב הופעל מחדש אלא שהוא לא עולה. אני מגיע למסך הבחירה בין SAFE MODE. כל בחירה שלי לצורת הפעלה מעלה לי מסך כחול ומיד לאחריו המחשב מבצע שוב ריסטרט. מה אפשר לעשות? ??? אני משתמש במערכת הפעלה של XP PRO.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5ND2-SLI עם מעבד D830 של אינטל כשאני מתקין זכרון בתצורת DUAL יש בעיה עם הזכרונות (מגלה המון שגיאות עם MemTest) בדיקה של כל סטיק של זכרון בנפרד מסתיימת ללא שגיאות. מדובר בשני זכרונות KVR667D2N5/1G (לא נקנו כקיט, אלא כשני סטיקים). בנוסף, אם אני שם את שני הסטיקים בשני SLOT-ים נפרדים (כלומר, לא בתצורת DUAL) הבדיקה מציגה שאין שגיאות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: בעיה נוספת שקרתה לי: לאחר בדיקה עם MemTest של הזכרונות בתצורת DUAL. בשלב מסוים בבדיקה, הבדיקה נתקעה והופיעו סימנים מוזרים על המסך (כל המסך היה מלא בסימנים של חצים). כעת, המחשב עולה, אך לא מציג את ה- POST (מסך שחור עד לעלייה של Windows) ואין שום דרך להכנס ל- BIOS. איך אפש…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום המחשב הפך להיות על WIN XP ולא 7 כמו פעם ממתי התקלה קיימת? מעכשיו שעשיתי ריסטרט למחשב, אבל הורדתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שכיביתי את המחשב אז אני לא יודע למה זה. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הורדתי כמה משחקים מהסטים, תוכנות, סרטים.. נסיתי לעשות: התחל> בחיפוש תכתוב : התאמה אישית > בחר ב windows 7 מתחת לכיתוב "ערכות נושא של aero" וזה עושה לי: http://up2.upng.co.il/2d7e8af29ddcc7...6626143687.png אני לא יכול ללחוץ על הערכות נושא האלה. עזרה מישהו? *עריכה: שמתי לב עכשי…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אספר בקצרה - לפני כחודשיים בערך הכונן הקשיח הודיע שהוא עומד לקרוס ושמומלץ לגבות את התוכן ולהחליף כונן. גיביתי את כל התוכן על כונן חיצוני (320GB) , קיבלתי כונן חדש , מע, הפעלה והכל.. כשבאתי להחזיר את הגיבוי למחשב מכל הקבצים, תיקיה אחת שמכילה קבצי וורד לא עברה. בכונן הקודם עשיתי לקבצים/תיקיה הצפנה בקוד (הקבצים הפכו להיות בצבע ירוק) , העברתי לכונן החיצוני, ועכשיו כשאני רוצה להחזיר קופצת הודעה שאין הרשאה. כנ"ל גם לפתיחה של המסמך - רשום שאין הרשאת גישה. ניסיתי לקחת בעלות וללא הועיל אני אובדת עצות! זה מידע שמאוד חשוב לי . חייבת תשובה דחוף - הכונן לא שלי ואני צריכה להחזיר אותו לבעליו! תודה לכל מי שיעזור!!! (:
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-