עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mokisho,

שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  2. כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  3. Started by americium,

לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by שמנואל,

אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  8. אנא עזרו לי! מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס). אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים: Realtek AC'97 Audio drivers Realtek LAN Driver Intel INF update (אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...) כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT). לוח האם הוא Intel I865G-PE בעיות נלוות שצצו לי: הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by kob27,

יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by Bios-Phere,

ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  11. רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by flezet,

הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום , כאשר אני מעלה את המחשב של אחותי , מגיע לי החלון הזה Disk boot Failure , insert system disk and press enter מישהו יודע כיצד אני פותר את התקלה הנ"ל ? בתודה , אור פרג'

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. יש לי תקלה כנראה בלוח האם. כל דיסק קשיח שאני מחבר למחשב לא עובד וקופץ מסך כחול. קופץ לי מסך כחול עם השגיאה הבאה: A Problam has bbeen Detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time youv'e seen this stop error screen , restart your computer. If this screen appears again , follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newley installed hard drives or hard drive controller. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated Ruc CHKDSK / F to check for hard drive corroption , and then restart yout computer. Technical Information Stop:0x00000007B(0xEE233640,0xc00000034,0X00000000…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by LQDForce,

שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by furyanaor,

היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. יש לי 2 בעיות: הראשונה - בעיה עם התקנה מדיסקים - כשאני מנסה להתקין תוכנה גדולה (3 דיסקים) אני מקבל הודעת Error אחרי כמה זמן. אין בעיה בדיסקים, בדקתי אצל אנשים אחרים ועובד אצלהם בלי בעיה, מה גם שההודעה מגיעה כל פעם במקום אחר ובדיסק אחר. ניסיתי להתקין גם מדיסקים ותוכנות אחרות וקורה אותו דבר... השניה - כשאני עושה Shut down לווינדוס, כמעט תמיד, הוא עושה Restart ולא מכבה את המחשב. איפה הבעיה? לי זה נראה כמו הלוח (שעשה לי בעיות בעבר עם פתיחת קבצים מקובצים, והוחלף בחנות) אבל אני לא בטוח. נ.ב הבעיות האלה נשארו גם אחרי שהחלפתי CD-ROM וHDD... (וווינדוס, כמובן) תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by aracer,

שלום לכולם. היום הגיע עלי מחשב לפירמוט על המחשב יושב לוח asrock conroexfire הוינדוס לא זיהה את הארדדיסק הורדתי SATA RAID ואז יכלתי להמשיך את ההתקנה עד נקודה מסויימת שהוא אומר שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים מהדיסקט. *ניבדק עם כמה דיסקטים שונים *ניבדק עם כמה כונני פלופי שונים *ניבדק עם הרדיסק שונה *לוח חדש או מחודש(לא ברור) יש אולי הצעות או פתרונות לבעיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by pagaz,

היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  25. יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס

• 12 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים