עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר שלי שהחליט לנתק את המאוורר הראשי (לא זה של המעבד) למשך הלילה יש בעיה רצינית כאשר הוא מפעיל את המחשב נשמעים כמה צפצופים (לפחות 8), וכאשר פתוחתי את המחשב כדי לראות מה הבעיה שמתי לב שישנו ג'וק בינוני שמתחמם עד לרמה של כוויה קטנה רק אחרי כמה עשרות שניות שהמחשב פועל. כמו כן אנחנו סבורים שראינו להבה קטנה באותו האזור בפעם הראשונה שהפעלנו את המחשב גזר דין מוות אתם אומרים? אם כן מה לדעתכם קרה שם?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב של חבר עם לוח אם של אסוס P4P800-E DELUXE. מדי פעם לעתים קרובות המחשב פשוט לא נדלק. יש לו ביוס מדבר, קול של אישה אומר: SYSTEM FAIL, VGA TEST. החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה קורה. עדכנתי ביוס. לא עזר. אין בעיית התחממות. מה הייתם עושים? בהוראות של הלוח רשום שהוא מקבל רק כרטיסי מסך של 1.5V. איך אני בודק את זה בכרטיס? תודה.

3. Started by DJO,

אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by yogevzak,

שלום לכולם,המחשב שלי כבה ונדלק מחדש אבל מערכת הפעלה לא עבדה,רשם לי בביוס שהוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר ניקוי קליל המחשב עלה אבל נתן לי הודעת שגיאה. אשמח אם מישהו יגיד לי מה זה אומר.תודה רבה. העלתי תמונה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. Started by TheWingedKiwi,

לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by thinkp,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by אופיר34,

שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by Yasha Niazov,

היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by Ori727,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב הכל עבד טוב עד שיום אחד הדלקתי את המחשב הכל עבד כרגיל ראיתי את הלוגו של הווינדוס ולאחר מכן פשוט מסך שחור ניסיתי לעשות ריסטרט המון פעמים וזה לא עזר וגם שאני מנסה להיכנס ל Safe Mode יש מסך שחור ניסיתי גם להתקין ווינדוס על כונן Usb , הופיע הלוגו של ווינדוס ולאחר מכן מסך שחור אשמח שתעזרו לי .

11. Started by GZA,

שאני מפעיל את call of duty Vanguard הכל עובד חלק. אבל כשאני מפעיל את ה-call of duty Modern Warzone אפילו באותו תוכנה battle כמו Vanguard המשחק על הפנים איטי מסורבל ועם מלא באגים. מישהו יודע מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 ‏‏הותקן ב ‎12/‎04/‎2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0

13. שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד מדגם יבמ 240, מי שמכיר את המחשב יודע שהוא קטן ואין בו מקום להכניס כוננים נשלפים סטנדרטים של הthinkpad האחרים. אבל עם המחשב סופר כונן דיסקטים שיכול להישלף מהקופסאת פלסטיק שלו, ושמסתכלים לתוך התושבת של הכונן רואים שיש כניסה בדיוק כמו הכניסה של הכוננים הנשלפים הרגילים של ibm. בגלל שיש לי כבר כונן נשלף כזה בבית אז ניסיתי להכניס אותו לתושבת במקום הפלופי, אבל ראיתי שיש בתושבת פלסטיקים שמונעים ממני להכניס את הכונן דיסקים, אז פתחתי את הקופסא וראיתי שכל הקופסא בעצם היא פורט, אז לקחתי את זה ותקעתי בכונן הנשלף הרגיל של ibm, והוא עבד! הוציא דיסקים , עושה כאילו הוא קורא אותם.. אבל המחשב לא רוצה לזהות אותו! גם אחרי שהורדתי לו דרייבר מהאינטרנט לדגם שלו,…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by hck,

היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by דרור45,

קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Lyor,

שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820 והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש. וכמה voltage יש לו בדרך כלל?? הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by Alex Kidd,

כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  23. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  24. שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  25. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.