תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אחי דיווח לי על מסכים כחולים רנדומלים במחשב, שאט שאט התחילו להרבות במהלך היום עד למצב שהמחשב לא נדלק, עולה המערכת הפעלה ומופיע המסך הכחול. החלטתי לנסות לפרמט, הכנסתי את הדיסק של Vista , נסיתי להפעיל את ההתקנה - ושוב - מסך כחול. עשיתי ריסטרט, והגעתי שוב לתפריט PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DISC לחצתי ובחרתי באפשרות השנייה (אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגנון של REPAIR) עלה לי כמו מען מסך התקנה כחול (כמו שהיה לXP דרך הBOOT) וכשסיים , עלה המחשב שוב ונתקע. ריסטרט שוב - וכניסה לBOOT בנסיון לעשות ריסט מהבוט. לא מצאתי את האפשרות (אני לא כזה מעודכן בגרסאות של הלוחות אם החדשים, בנוסף לתקן SATA) נסיתי להחזיר להגדרות האופטימליות , ושמרתי ויצאתי. בהדלקה אחרי - לא הופיע שום דבר ע…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעולה שקשורה לניתוק/חיבור המודם ראוטר שלי גורמת לתקיעות במחשב. בזמן האחרון זה גם קורה בלי קשר אני חושב בדקתי בEVENT LOG, ובכל תקיעה יש 2 שגיאות קבועות: Critical 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Error 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Processor-Power 6 (6) Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware. מישהו פעם אמר לי לעדכן צ'יפסט ואת הדרייברים של הכרטיס רשת שלי. איך מעדכנים צ'יפסט? ואני לא יודע א…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק ללא הפסקה. אני נאלץ לנתק מספר פעמים מהחשמל ולחברו מחדש עד שהוא "מניע". הבעיה החלה כשלפתע המחשב נתקע ומאז היא מופיעה בכל הדלקה. כשהוא רץ, הוא רץ ללא בעיה. מה מירב הסיכויים, ספק? לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מומחי מחשב שלום. המחשב שלי הופעל מחדש אתמול, לאחר התקנה של משחק (c&c 3 לשואלים) ולא עלה מאז. בשלב הראשון חשבתי שזה יכול להיות בעיה במגעים כתוצאה מאבק. הברקתי את המחשב והמגעים. צלעות קירור והכל. עדיין לא עולה. נורת החיווי הירוקה בלוח אם עובדת, המאווררים עובדים, גם של הכ. מסך. המחשב נדלק, כל הלדים עובדים, אך המסך לא מקבל סיגנל. הרמקול הפנימי לא מצפצף (זיהוי הזכרונות הפנימיים) וגם לא מעיד על העלאת הביוס. ניתקתי הכל - כ. מסך, כוננים כשיחים, dvd, ועדיין אני לא שומע את הרמקול של המארז. המפרט שלי: מעבד q9550 כ. מסך zotac 260 gtx לוח אם asus p5qc זכרונות 4*1gb של kingston אחת הבעיות - את המחשב הרכבתי לבד לפני שנתיים - וכל חלק נקנה מספק אחר. על החלקים יש אחריות…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-