עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

5. Started by Eviljelly,

שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …

6. Started by zebra,

שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by King Kong,

טענתי פה בעבר שהרכבתי מחשב והגלישה ברשת מזעזעת .. שמתי את הכרטיס רשת OB על DISABLE ובמקומו הכנסתי כרטיס רשת חדש PCI SLOT בקיצור הגלישה הרבה יותר זורמת .. יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח מוגבל ? או לא תקין ? ואם כן כדאי להחליף כבר לוח ?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by devilh,

לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ad112,

שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by kip,

יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכם. ביצעתי פרמוט מחשב והתקנת ווינדוס XP.לפני כן האינטרנט עבד בסדר. יש לי כרטיס רשת על לוח האם. 1. כשניסיתי להקים חיבור רשת חדש המחשב רושם לי שהוא לא מזהה את חומרת הרשת שלי. 1. כשהעליתי את המחשב ב-device manager לא מופיע כרטיס הרשת.אין קטגוריה של כרטיסי רשת וזה גם לא נמצא תחת "התקנים אחרים". 2. אגב כשהכבל רשת מחובר האור הירוק והכתום מאחור דולקים. 3. מצאתי ב-bios הגדרה onboard lan boot rom שבמצב disabled. הפעלתי את זה אבל עדיין לא רואים כרטיס רשת במחשב. 4. בנוסף ניסיתי למצוא דרייבר לכרטיס רשת async ras עפ"י התוכנה "מידע מערכת". יש לי אגב מחשב נפרד שיש לו רשת כך אני שיוכל להוריד אליו דברים אם תגידו לי. הנה תמונות: http://i.imgur.com/I6bV7LC.jpg http://i.imgur.com/lK4a…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by Mike_Shinoda,

שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by shay_zzz,

למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

16. Started by ncl,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם. שתי הנורות הLEDים תקועות על צהוב ולא משתנות. ניסיתי להחליף פורט בראוטר, לעשות ריסט לראוטר, לחבר את הכרטיס ישירות למודם, להחליף כבלים, להתקין דרייברים מחדש, לפרמט אבל כלום לא עוזר.. יש לי עוד מחשבים בבית שמצליחים בלי בעיה להתחבר לנתב אז הנתב לא הבעיה. למה אחד הלדים לא מתחלף לירוק? האם זה וידוא הריגה? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by picasso,

שלום, נתקלתי כבר מס' פעמים בתופעה מוזרה. במחשב שמחובר לאינטרנט (HOT), באמצעות כרטיס רשת (לא O/B). קורה מידי פעם שהכרטיס הופך למצב DISABLED. לא בזמן מוגדר וללא התערבות המשתמש. המחשב נקי מוירוסים/רוגלות ושאר מזיקים... יש רעיונות ? תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by miim17,

יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ff10,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב, אני משחק משחקי רשת ומוריד הרבה דברים מהאינטרנט ואז בלי שום סיבה המחשב כותב לי שהכבל של האינטרנט לא מוחבר ??? בדקתי וראיתי שהכבל באמת מחובר ואז עשיתי ריסטארט למחשב, לאחר הריסטארט אני מגלה שהמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי ריסטראט נוסף הוא מזהה אותו ואז לאחר זמן מה הוא עושה את אותה בעיה אולי כרטיס רשת הלך ?? ואם כן אז למה הוא פעם עובד ופעם לא ?? אולי זו בעיה עם הלוח ?? ואיך אני משתמש בכרטיס רשת המובנה של הלוח ?? ואם אני קונה כרטיס חדש איזה כדאי לי ?? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by arik100,

התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Y.k,

שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!

25. Started by cocooi,

יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.