עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by catsmonster,

התקנתי את הכרטיס האלחוטי במקום כרטיס ישן יותר שהיה בתקן G כדי לקבל מהירות גבוהה יותר, לא עשיתי מחיקה מיוחדת של דרייברים ישנים, רק התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס החדש (הדרייברים הישנים שייכים לווינדוס ולא התקנה מיוחדת, הדרייברים החדשים כן דרשו התקנה מיוחדת). בהתחלה המחשב לא קלט את הרשת האלחוטית, אבל לאחר כמה זמן הוא הצליח לקלוט אותה והתחברתי. החיבור היה רחוק מיציב והתנתק פעם אחר פעם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס, וניסיתי גרסאות אחרות של הדרייברים אך זה לא עזר. היום פירמטתי את המחשב כדי לשלול התנגשות דרייברים, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס, אבל הבעיה עדיין קיימת. הפעם התוכנה הצליחה להתחבר מיד לרשת האלחוטית, אך היו המון packet loss ואי אפשר באמת לגלוש בצורה כזאת או להור…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  4. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בעקבות תקלה שהיתה לי עם לוח האם, נאלצתי לפנות לTMS למימוש אחריות. הם סידרו את הבעיה (פחות או יותר - לא רלוונטי לנושא הדיון) מבלי להחליף את הלוח, ועל הדרך עדכנו את הביוס של הלוח - מבלי שביקשתי, אגב. הרכבתי את המחשב מחדש ביום ראשון האחרון, ומאז יש לי בעיות בלתי פוסקות עם כרטיס הרשת (EDIMAX 7711ln, חיבור PCI). בתחילה, המחשב וכל התקניו עלו כמו שצריך, מלבד כרטיס הרשת. התקנה של הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא עבדה. התקנת הדרייבר המוצע באתר היצרן לא עבדה. התקנה של איזשהו דרייבר בטא שמצאתי באינטרנט שבכלל מיועד לוינדוס 8 (לי יש 7) כן עבדה - עד אתמול, לאחר שאתחלתי את המחשב בפעם הראשונה מאז אותה התקנה. אחרי האתחול, הוינדוס לא עלה (נתקע). אחרי שהעלתי אותו במצב last known good configuratio…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by elior021,

שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by crak100,

שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Blank66,

אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

14. Started by Eviljelly,

שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …

15. Started by zebra,

שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by King Kong,

טענתי פה בעבר שהרכבתי מחשב והגלישה ברשת מזעזעת .. שמתי את הכרטיס רשת OB על DISABLE ובמקומו הכנסתי כרטיס רשת חדש PCI SLOT בקיצור הגלישה הרבה יותר זורמת .. יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח מוגבל ? או לא תקין ? ואם כן כדאי להחליף כבר לוח ?

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by devilh,

לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ad112,

שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by kip,

יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכם. ביצעתי פרמוט מחשב והתקנת ווינדוס XP.לפני כן האינטרנט עבד בסדר. יש לי כרטיס רשת על לוח האם. 1. כשניסיתי להקים חיבור רשת חדש המחשב רושם לי שהוא לא מזהה את חומרת הרשת שלי. 1. כשהעליתי את המחשב ב-device manager לא מופיע כרטיס הרשת.אין קטגוריה של כרטיסי רשת וזה גם לא נמצא תחת "התקנים אחרים". 2. אגב כשהכבל רשת מחובר האור הירוק והכתום מאחור דולקים. 3. מצאתי ב-bios הגדרה onboard lan boot rom שבמצב disabled. הפעלתי את זה אבל עדיין לא רואים כרטיס רשת במחשב. 4. בנוסף ניסיתי למצוא דרייבר לכרטיס רשת async ras עפ"י התוכנה "מידע מערכת". יש לי אגב מחשב נפרד שיש לו רשת כך אני שיוכל להוריד אליו דברים אם תגידו לי. הנה תמונות: http://i.imgur.com/I6bV7LC.jpg http://i.imgur.com/lK4a…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by Mike_Shinoda,

שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by shay_zzz,

למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

25. Started by ncl,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם. שתי הנורות הLEDים תקועות על צהוב ולא משתנות. ניסיתי להחליף פורט בראוטר, לעשות ריסט לראוטר, לחבר את הכרטיס ישירות למודם, להחליף כבלים, להתקין דרייברים מחדש, לפרמט אבל כלום לא עוזר.. יש לי עוד מחשבים בבית שמצליחים בלי בעיה להתחבר לנתב אז הנתב לא הבעיה. למה אחד הלדים לא מתחלף לירוק? האם זה וידוא הריגה? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים