עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Sayoreti,

יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\

3. בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ablabl,

אז ככה בזמן האחרון למחשב שלי יש נפילות בזמן מאמץ בינוני עד חזק הוחלפה משחה תרמית נעשה סדר וניקוי מחדש למחשב עד הפרט האחרון. ועדיין קריסות בזמן מאמץ בינוני. חשבתי שאולי זה הספק (SS 620W) ולכן בדקתי אותו בOCCT ומכאן לשאלה הבאה האם זה תקין? (אין OC כרגע בעבר היה אבל כרגע אין) אם אפשר רעיונות לגבי סיבות קריסה (נבדק חום..מגיע גג ל52 מעלות בOCCT) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by namix,

היי כל משחק שאני מריץ קורס לי לאחר 5 דק פשוט נסגר! ההודעה שמופיעה לי היא כמו בתמונה רק במקום אקספלורר היא מתכוונת לאותו משחק . Intel i 7 3770k Motherboard Intel dz77ga-70k 8g RAM 1600 SSD 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti NVIDIA קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 לפעמים גם במסך כחול

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי איטי כבר די הרבה זמן ואני פשוט התרגלתי לזה... אבל זה לא טוב וזה כבר מעצבן. הבעיה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי אותו לאמ זמן לכרטיס מסך טוב. לדעתי הבעיה במעבד.. אבל איך אפשר לדעת? שאני מתכוון שהמחשב איטי זה אומר שהוא מבצע פעולות לאט.. עד שהוא פותח דברים לוקח הרבה זמן... קיצור איך בודקים מה גורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by k22,

שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…

10. Started by KF,

יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש ותצוגת המסך שלו. באופן אקראי הצבעים משתנים ואחרי כמה שניות זה מסתדר (צירפתי תמונה, לא הכי ברור אבל עדיין רואים). לפני שאני הולך לחנות... האם זה אכן בעיה בחומרה? מדובר בכ. מסך משולב בלוח אם ובנוסף הבעיה התרחשה לי גם על המסך של הBIOS...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by bigi37,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים לפעמים כשאני מנסה להדליק אותו, הוא לא נדלק עד שאני לא מוציא ומכניס את הכבל שמחבר בין הספק כוח לחשמל כמה פעמים, וגם מדליק ומכבה את המתג שבספק הכוח. חשדתי שזו בעיה בכבל (כבל קומקום), אז החלפתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה. פרט לבעיה הזאת, המחשב פועל בסדר גמור. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. וכתוצאה מכך לא נפתח לי האתר ניסיתי לעשות מקש ימני ו Ctrl כדי שיהיה לי open with.. אבל לא רואים את ה open with מה אפשר לעשות ? זה כבר קרה לי לפני שנה ופרמטתי את המחשב והכל הסתדר ועכשיו שוב זה קורה בדיוק אותו דבר

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by Javier{7}Saviola,

אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ding,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nbav,

"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by RoiShacham,

כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:

19. Started by benhalaf,

אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by ophir555,

שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by moshesuo,

היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by CordM,

שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kirma,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.