תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברה, אני קניתי מחשב, הרכבתי אותו, והמסך לא נדלק. לוח אם asus crosshair כרטיס מסך leadtek geforce 8600gts ספק כוח corsair 520w זיכרונות ocz 2X512,ocz 2x512 כאשר אני מנסה להדליק אותו המחשב עצמו נדלק, אבל המסך לא. יש בלוח אם lcd poster אז כשאר אני מחבר את המחשב לחשמל הוא מהבהב, נכבה ונדלק, וכשאר אני לוחץ על כפתור ההדלקה אז הוא נישאר דולק ורושם cpu init מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 21:06:47 שחכתי להוסיףומעבד amd6000+X2
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סידרתי לבד תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!NOT באתי לבית של חבר שלי פתחתי את המחשב שלו (לא הדלקתי לפני) ניקיתי את המעבד שלו והחלפתי לו משחה טרמית כי המשחה הישנה כבר התחילה להתפורר לגמרי. ראיתי שהג'מפר עקום ודפוק שהוצאתי את הג'מפר התפרקו לו הברזלים ראיתי את הבעיה ואמרתי לו שאני מביא ג'מפר אחר מהבית שלי ואני חוזר לקחתי ג'מפר מפנטיום 3 ישן חזרתי לבית של החבר שלי וחיברתי את ה ג'מפר במקום שהיה הג'מפר הקודם עכשיו אחרי שחיברתי את הג'מפר למקום הדלקתי את המחשב והוא עשה קול טווווו.......... ארוך בלי הפסקה אז כיביתי וחשבתי שהג'מפר שלי שהבאתי דפוק אני לא יודע מה לעשות עכשיו תאור הבעיה: כאשר מפעילים את המחשב עם כל הגמפרים כולל האחד שהבאתי המשחב עושה קול טווווווו........ וכאשר אני מוצי…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם הנייח שלי מסרב לעלות ומתי שאני נכנס לתפריט הBIOS SETUP הוא אומר לי ש: PRIMARY IDE MASTER: NOT DETECTED PRIMARY IDE SLAVE: NOT DETECTED מה זה אומר? איך מסדרים את זה? חייב עזרה תודה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים של USB במחשב. ה USB לא מזהה שום דבר חוץ מנגני MP3 ו MP4, כנראה שזה בעיה בדרייברים שחסרים לי במחשב מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ל USB ??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך בבקשה עזרה מאיפו אני משיג דיסק שחזור מערכת של מחשב נייד סוני דגם VGN-N320E תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא ממש ידעתי איפה לבקש עזרה לגבי זה. אז ככה....מה אני יכול לעשות כדי להשתיק את המחשב כי הוא עושה הרבה מאוד רעש, אני משאיר אותו דלוק בלילה ואני לא יכול להירדם לא יודע אם צריך עוד מידע אבל לפי מה שהבנתי זה קשור למארז ולספק, יש לי COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי קנה מחשב עם לוח של ASUS M2N-MX ובנוסף לזה יש לו כרטיס מסך 8600GT שמחברים את החלקים ביחד הכרטיס מסך לא עובד, והוא מראה תצוגה רק בכרטיס מסך ה-ONBOARD. כל שאר חלקי המחשב עובדים טוב חוץ מהעובדה שלפעמים שעובדים על המחשב יש לו ארטיפקטים שתוקעים את המחשב. יש דרך לגרום לכרטיס מסך להתחיל לעבוד? (הכרטיס נבדק במחשב אחר ועובד מצוין) תודה!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בבטלפילד 2 המחשב שלי דיי חזק ליבה כפולה 1.5 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס 7600 GS 256 בקיצר הוא פועל טוב אבל הבעיה היא שלפעמים דיי הרבה פעמים לאחרונה הוא פשוט מחליט פתאום לצאת מהמשחק עכשיו לפני כמה זמן הוא אפילו הפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה אולי קשור לספק כי יש לו עומס זה ספק של 230V
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-