עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. לחבר שלי שהחליט לנתק את המאוורר הראשי (לא זה של המעבד) למשך הלילה יש בעיה רצינית כאשר הוא מפעיל את המחשב נשמעים כמה צפצופים (לפחות 8), וכאשר פתוחתי את המחשב כדי לראות מה הבעיה שמתי לב שישנו ג'וק בינוני שמתחמם עד לרמה של כוויה קטנה רק אחרי כמה עשרות שניות שהמחשב פועל. כמו כן אנחנו סבורים שראינו להבה קטנה באותו האזור בפעם הראשונה שהפעלנו את המחשב גזר דין מוות אתם אומרים? אם כן מה לדעתכם קרה שם?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by חתוליס,

שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by adam85,

אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by fp581,

אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by roberto,

המחשב משתגע,שנה וקצת יש לי את המחשב הכל פועל מצויין אבל: כאשר אני משחק במשחק או עושה כמה פעולות בו זמנית המחשב משתגע ועושה ריסט לעצמו... בזמן האחרון במקום ריסט הוא נכבה ומופיע מסך כחול שרשום בו בעיקר: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is idenfified in the stop message,disable the driver or check with the manufacturer for drivert updates. check with your hardwere vendor for any bios updates/ disable bios memory options such as caching or shadowung. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  7. אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Friend,

..

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Galatz,

שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by GamePad,

יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by iPanda,

צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by amit kushnir,

היה לי כונן c במחשב ( דיסק קשיח ) שעליו היה את הווינדוס ואת הכל ולפני כמה ימים קניתי כונן ssd ( כונן d ) . מחקתי את ווינדוס והתקנתי לדיסק או קי ואז במסך ביוס התקנתי מחדש את הווינדוס בעזרת הדיסק או קי לתוך ה ssd . אבל עכשיו יצא משום מה מצב שבו הווינדוס מותקן גם בתוך הדיסק הקשיח וגם ב ssd . בביוס ה ssd מוגדר כאתחול הראשוני אז זה לא מפריע אבל הווינדוס בדיסק הקשיח סתם תופס מקום ואני לא יודע איך למחוק אותו . כשאני מנסה למחוק את הווינדוס מהדיסק הקשיח זה אומר שאני צריך הראשה כלשהי . איך אני מוחק את הווינדוס מהדיסק הקשיח ( c ) ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by Eonblueapoc,

כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.

17. Started by Spider76,

שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Inertia,

שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Mantis,

שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  20. לפתע האינטרנט הפסיק לעבוד, נכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף" בהגדרות ואז ניתן לראות כאילו החיבור רשת של הכרטיס רשת נעלם - קובץ תמונה 1 נכנסתי לאחר מכן להגדרה "מאפייני חומרה וחיבור" ושם רשום כי החיבור לא קיים - קובץ תמונה 2 במנהל ההתקנים רשום את הדבר הבא - קובץ תמונה 3. מדובר בכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אז אין לי יכולת לנתק או לחבר אותו. הלוח אם שיש לי ASUS PRIME Z690-A. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלת חומרה, אז לקחתי את המחשב ל- KSP כדי שיחליפו לי את הלוח אם, אבל אחרי כמה ימים שהמחשב היה אצלם הם אמרו שרק היה מדובר בעדכון הגדרות וסידרו את הבעיה. עכשיו עוד פעם החיבור רשת נעלם, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שזה קורה?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אני לא יכול לראות וידאו בוואלה בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by בוב הבנאי,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. הכרטיס מסך הוא gigabye gtx 1650 gaming oc. הבעיה היא שהחיבורי הסטה שלי הם בסוף הלוח אם בשורה של הכרטיס מסך(הפי סי איי אקספרס) ואני לא יודע אם הכרטיס יכנס לי על הכבלים של הסטה. הכבלים האלה יפריעו לכרטיס להתחבר? או שתהיה לי בעיה כלשהי עם הכבלים או הכרטיס? תודה לעוזרים. וכן אני אסדר את הכבלים כשאני אקנה את הכרטיס. בתמונה בעיגול הכחול שם מחוברים הכבלים של הסטה והכרטיס יצטרך לשבת על הכבלים.

24. Started by hck,

היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by SendaRider,

בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מחתמם יותר מדיי לדעתי, נגיד היום הדלקתי את תוכנת האוורסט וזה מראה לי 80 מעלות , לא במשחק כלוםם, כמובן שזה אולי בגלל שהמארז סגור (GigaByte Aurora 570 3D) וגם החלון סגור בחדר, בקיצור פתחתי את המארז ואת החלון בחדר ושמתי מהRivatuner את הקירור על 100 אחוז, זה ירד תוך 10 דקות ל59 מעלות. אחרי זה שמתי על אוטו', (ירד ל30 אחוז, ואז ל60) ותוך דקה המעלות עלו ל 75. האם זה נורמלי ?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים