תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של NEC שקניתי לפני כחצי שנה. בכמה חודשים האחרונים קורה שמדי פעם הוא מפסיק לזהות דיסקים וקורא אותם כ blank. אחרי ריסטרט של המחשב, הכונן שוב מזהה את הדיסקים. רק לציון, המחשב שלי הוא מארז atx השוכב במאוזן. עשיתי עידכון firmware וניקיון עם לחץ אוויר (מבחוץ, בלי לפרק). לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זה שעת עבודה של טכנאי לשעה ? כמה אפשר לחייב בנאדם על מערכת הפעלה + דרייברים.+ חיבור לאינטרנט + מדפסת או סורק. *בכל מחשב זמן ההתקנה שונה.(חדש/ישן) כמה לקחת על התקנה של רכיב ? CD צורב כרטיס מסך וכו'.... ושמעתי שיש כאלה שלוקחים לשעה 200 וכל שעה נוספת 50 האם זאת שיטת עבודה טובה יותר מגלובלי. *הבעיה בגלובלי שלוקחים פר מערכת הפעלה 250 למשל אז אתה יכול להיות אצל לקוח 4 שעות ולקבל כמו על שעה ! ומצד שני אף אחד לא יזמין אותך אם תהיה אצלו לפי זמן(שעה).
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-