תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מפעיל משחקים משחק בהם 5 דק לפעמים פחות או יותר ופתאום המחשב קורס נתקע לא מופיעים מסכים כחולים אין לי אפילו כיוון של מה זה יכול להיות עדכנתי דריבר לכרטיס מסך הטמפ תקינות זה קורה בכמה משחקים ככה שזה לא בעיה עם המשחק מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מחשב: Intel P4 2400Mhz Intell D845GEBV2 כל השאר לא חשוב לנושא. הבעייה: לוחצים על הכפתור הדלק וזה לא נדלק. מה שניסיתי לעשות: הספק שכבר במחש - לא קורה כלום ניסיתי עוד ספק - לא קורה כלום וניסיתי עוד ספק - אז המאווררים מתחילים לעבוד ברגע שמכניסים את החשמל לספק אבל הכפתור הדלקה לא מכבה את המחשב והמסך שחור ולא קורה כלום. [כל שלושת הספקים עובדים וטובים] * חשוב לציין שהנורה הירוקה על הלוח אם דולקת אבל המחשב עצמו לא נדלק... אחר כך החלפתי מארז - חשבתי שהכפתתור שיוצר את ה"קצר" בלוח אם נדפק - לא עזר. אחר כך עם הספק שמדליק את המחשב ישר כשמכניסים את החשמל, ניסיתי, הוצאתי את הכ. מסך ואת הזיכרונות והלוח לא ציפצף [בלוח יש רמקול מובנה]. מה עוד אפשר לעשות? מה הבעייה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Hi , Kaniti Meabed AMD XP 2500 etmol ve meaz , leahar ha atkana , kasher nisiti laavod im tohnot benchmark / Counter-strike a tohna avda bemesech daka , ve leaar miken karsa a maarehet kaasher kol ma she avad ba reka kolel ha windows lo oved ioter . Kasher ani menase lasot repair la windows o menase leatkin meathala , kol pam be oto makom i get masach kahol ... Nisiti kimat akol kasher ehlapti la CPU a kodem , switched memories , tryed 3 diffrent windows ... and nothing works =( If anyone here got ANY idea whats the problem might be plzzzzzzzzzzz help ;( I prefer talk to u over IRC if u can ! thanks alot !!!! - ani miztaer al 1000 a threadim she ani poteach pash…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של אחי הגדול, אני לא בדיוק מבין למה אבל משום מה כשאני לוחץ F3 לחפש קובץ מסוים מופיע הדבר הבא כמו בתמונה: דבר נוסף שקורה רק במנוע החיפוש של גוגל הוא שאני מחפש תמונות בחיפוש תמונות אני לא יכול ליראות תמונות דרך המנוע הזה, במקום זה אני מקבל את התוצאההבאה שבתמונה הזו: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני כחודש התחילה אצלי הופעת מסכים כחולים אז בדקתי את הזכרונות ומצאתי בהם שגיעות אז רכשתי זכרונות חדשים וזה פתר את הבעיה לשבועיים עכשיו שוב חזרו המסכים הכחולים יש לציין שהמסכים הכחולים קורים רק כאשר אני מכבה את המחשב ולא בשום מצב אחר רק בזמן תהליך הכיבוי מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי בזמן שימוש במחשב הנייח פתאום הוא כבה מסרב להדלק שוב. להלן הפעולות שבצעתי: - נתקתי את הכבל מהPSU לחצתי על הPOWER ובכדי לשחרר מתח שנשאר במערכת,וזה לא עבד. - נתקתי את כבלי החשמל מהמעבד,ניסיתי להדליק שוב ולא עבד - נתתי לו "לנוח" שעה ניסיתי שוב ולא תפס. מפה כבר אין לי רעיונות,ואין לי ספק לבדוק זאת.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-