עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משהו מטורף לגמרי יש לי במנהל היישומים איזה תוכנה שאני לא מצליח להפסיק שנקראת 40437326868:831125744.EXE יש לי עוד כמה חשודים פה שאני כן מצליח להפסיק. המחשב לא מאשר לי להתקין את AVG וגם אין לי הרשאה להפעיל את HIJACKTHIS: "WINDOWS CANNOT ACCESS THE SPECIFIED DEVICE, PATH, OR FILE. YOU MAY NOT HAVE THE APPROPRIATE PERMISSIONS TO ACCESS THE CLIENT" ניסיתי למחוק ולהעביר את התוכנה הצלחתי להעלות אותה וברגע שהפעלתי אותה שוב קיבלתי את ההודעה ... משהו השתלט לי על המחשב ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ... מישהו יכול להדריך אותי מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Moo,

מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ראוטר של ביליון . כיצד מגדירים נתב מחדש , הכתובת 192.168.1.1 לא עובדת... הייתי החברת אייס שנעלמה מהשוק בלי לתת מענה ללקוחות

4. Started by asili,

הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה במחשב בוט ארוך מטורף לפחות לפי הדיווח של task manager < start up < last bios time , היום היה לי זמן לבדוק את זה וראיתי שברגע ה DOK דונגל של ה MK270 לוג'יטק מחובר למחשב אני מקבל בעליה של המחשב last bios time 400-9000 שניות רק אם אני מוציא את הדונגל לגמרי מכבה את המחשב ומדליק ולא מחבר את הדונגל עד שמערכת ההפעלה עולה סופית אני מקבל 11.4 שניות אבל גם זה מטורף , קראתי באינטרנט שבוט של SSD זה בין 10-20 שניות ושל NVME מ 15 שניות ומטה וכונן HDD מכני 60-90 שניות זה נכון ? 11.4 לכונן SSD נראה לי הרבה , בדקתי את ה SSD בקריסטל בנצמרק וקיבלתי תוצאה טובה אז מה יכול לגרום ל BOOT איטי ? , יש לי SSD EVO 870 500GB שמעתי שיש עם ה EVO 860 ו 870 ועוד דגמים של …

6. Started by modgod,

קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by ad112,

הלוח אם gigabyte p35-DS3l הכרטיס קול הוא מובנה על הלוח אם. לפני מספר ימים החלטתי לשחק במשחק ואני שמתי לב שלא שומעים כלום. ניסיתי לשמוע שירים מהמחשב ולא שמעו כלום. בדקתי חיבורים, אין בעיה. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש פעמיים וזה לא פתר את הבעיה. שמתי לב שבכלל הוא לא מזוהה,ז''א מה שמוזהה רק זה ATI HD Audio rear output. ואין למטה ולא בלוח בקרה את התוכנה של הכרטיס קול לאחר בכלל לאחר התקנה והסרה והתקנה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bomba6,

שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Pika007,

ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by Ro-K,

מתי שהאימיול פועל אני מפעיל GTA-SA ולאחר כמה זמן המחשב נכנס לאיזה מצב המתנה(המסך נכבה אבל הנורה של המחשב עדיין פועלת) ואי אפשר להפעיל תמחשב מהתחלה, צריך לחכות איזה 5-10 דקות ורק אז אני מצליח להפעיל תמחשב ואני רוצה לציין שהבעיה התחילה רק בזמן האחרון לפני זה הייתי משחק בזמן שהאימיול פועל והכל היה סבבה תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by dzold,

יש לי קבצי IK USB mp3 שאני רוצה לשים בmp3 והוא אומר לי "אין אפשרות להעתיק אין אפשרות ליצור ספריה או קובץ וזה ככה לתקייה שלמה במחשב אין בעיה לשמוע יש לי משהו שאני יכול לעשות תודה ויש לי מערכת הפעלה XP

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by חיים מלכה,

שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. מה אומר ה CPU SPREED SPACROM בביוס והאם להפעילו כשאני מוריד אותו יורדת לי גם המהירות של המעבד מדובר ב AMD 3000 64BIT ולוח K8NF9

15. Started by Shneth,

היי אתמול נשרף לי הספק כח זה מה שהיה לי: ומחר אני קונה חדש עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק לקנות ראיתי את זה השאלה עם זה זהה ? https://ksp.co.il/?uin=14241&select=.1108..140. או שעדיף לקנות משהו יותר טוב. דרך אגב שלי פשוט נשרף באמצע משחק אז לא יודע אם הוא היה חלש או סתם קרה משהו הוא כבר אצלי שנה וחצי כרטיס מסך1080GTX I7 7700 16 ראם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!

17. Started by HoBGoblin,

היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ronen874,

לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…

19. שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי זכיתי בEbay בלוח אם Epox 8rda+ שהבחור כתב שם שהלוח לא עובד והוא לא יודע למה. אמרתי בוא ננסה אולי נצליח לגרום לו לעבוד ונחסוך. הלוח הגיע ביום ראשון אליי בדקתי אותו וראיתי שיש לו 6 קבלים שרופים. הלכתי ורכשתי 6 קבלים חדשים והלחמתי אותם ללוח ניראה טוב מאוד. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו שהלוח אם שם פשוט הפסיק לתפקד בגלל שהיה חוט חשוף שנגע בחיבורים והלוח אם פשוט הלך. היה שם מעבד AXP 1800 שלא בדקתי את המצב שלו ופשוט שמתי אותו בקופסא של מעבד. אחרי שהחלפתי את כל הקבלים והלוח ניראה כמו שצריך חיברתי את המעבד וזיכרון וכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב המחשב נדלק ל10 שניות (רק חשמל בלי תמונה) ופשוט נכבה. הסתכלתי ולא ראיתי שום סיבה שהוא לא ידלק וניסתי שוב. ואז הוא שוב אחרי 10 שניות נכבה …

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by newsthet,

רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש. פעולות שבוצעו: התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 64bit ולאחר מכן את כל הדרייברים. (דיסק ההתקנה של הלוח אם). למארז שקניתי יש בפאנל הקידמי יציאת שמע וכן יש את היציאות שמע האחוריות של הלוח אם. הבעיה: כאשר אני מחבר את הרמקולים ליצאה הקדמית יש סאונד, כאשר אני מחבר ליצאה האחורית (תזכורת ללוח אם) אין סאונד. בנוסף, שאני מחבר את הרמקולים ללוח אם אני מקבל את ההודעה הרגילה שמערכת ההפעלה זיהתה את החיבור (כמובן לכניסה הירוקה..), כפי שציינתי אין סאונד. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ו/או מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by mccartney,

שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.